A szakértők szerint ezek az érmék hozhatják a legnagyobb profitot

A piac elsőre nyugodtnak tűnik, de a szakértők úgy vélik, hogy ez csak a vihar előtti csend. Mivel az altcoinok még mindig alacsony ársávban mozognak, az elemzők szerint egy jelentős bikafutás lehet a láthatáron.

2021-ben a Solana lenyűgöző bikafutást produkált, amivel gyorsan a címlapokra került. Most úgy tűnik, hogy néhány kevésbé ismert kriptó érheti el ugyanezt. Lehet, hogy ezek a figyelmen kívül hagyott digitális valuták jelentik a következő nagy dobást? A cikkben megtudhatod, mely érmék állnak készen a potenciális növekedésre, és miért gondolják a szakértők, hogy megismételhetik a Solana diadalát.

A BlastUP bemutatta a Blastbox V2-t, aranybánya a korai befektetőknek

A BlastUP – a Blast blokklánc első launchpadje – bemutatta a Blastbox V2-t, közvetlenül a 8 millió dolláros előértékesítési siker után. Ez az indítás újabb lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy előértékesítési áron jussanak $BLASTUP tokenekhez, tele olyan előnyökkel, mint például a $BLASTUP tokenek és a Booster Pontok. A szakértők akár 1000%-os hozamot is jósolnak, így a $BLASTUP tokenek korai megszerzése okos befektetési lehetőség lehet.

A Blastbox V2 egy kapu a BlastUP ökoszisztéma exkluzív kiváltságaihoz. A tulajdonosok olyan előnyöket élvezhetnek, mint az NFT és token airdropok, tagság az exkluzív BlastUP Klubban, valamint elsőbbségi hozzáférés az IDO-khoz (kezdeti DEX kínálatok).

Fedezd fel a Blastbox V2-ben rejlő hatalmas potenciált

A Blastbox V2 megszerzése az utolsó esély, hogy korai hozzáférést biztosíts a BlastUP-hoz a lehető legjobb áron. A platform már jelentős hatást gyakorolt a Blast blokkláncra, négy sikeres IDO-val a háta mögött.

Azok számára, akik a következő nagy kripto lehetőséget keresik, a Blastbox V2 a válasz. Mivel csak 9999 darab lesz elérhető a bevezetéskor és tele van páratlan hasznossággal, ezek a limitált kiadású loot boxok gyorsan el fognak fogyni.

Cselekedj most: szerezd be a Blastbox V2-t, mielőtt elfogyna!

Feléledhet az Optimism (OP) árfolyama

Az Optimism (OP) jelenleg 1,118 és 1,758 dollár között kereskedik. A legutóbbi esések ellenére a bikák hamarosan visszanyerhetik az irányítást. Az OP az elmúlt héten -13,40%-os, egy hónap alatt pedig -30,01%-os változást mutatott, ami tükrözi a jelenlegi küzdelmét. Az 58,25-nél lévő Relatív Erősség Index és a 0,0207-es MACD szint azonban bikapotenciálra utal. Ha az OP áttöri a legközelebbi ellenállást 2,13 dollárnál, akkor 2,77 dollárig emelkedhet, ami 50% körüli potenciális emelkedést jelez. Azonban tartania kell a legközelebbi, 0,85 dolláros támaszszintnek.

A Worldcoin (WLD) készen áll a bikás kitörésre

A Worldcoin (WLD) jelenleg 1,57 és 2,37 dollár között kereskedik, a legközelebbi ellenállással 2,87 dollárnál szembesül. A közelmúltbeli esések ellenére, beleértve a 16,21%-os heti esést, a jelek egy potenciális rallyhoz igazodnak. Az RSI egészséges 58,16-os értéken áll, a 84,69-es sztochasztikus pedig erős bikás momentumra utal. Az érme 0,01-es MACD szintje stabilitást jelez, a 10 és 100 napos mozgóátlagok pedig 1,87 és 1,89 dolláron zárnak. Ha a WLD áttöri a 2,87 dolláros ellenállást, akkor a szakértők szerint az 55%-os emelkedés is lehetséges.

A nehézségek ellenére bikás az Aptos hangulata

Az Aptos (APT) a közelmúltban esett, ára 4,78 dollár és 6,81 dollár között mozgott. A minták azonban potenciális fellendülésre utalnak. Úgy tűnik, hogy a bikák egyre erősebbek, mivel a Relatív Erősség Index (RSI) 60 felett van, ami pozitív lendületet jelez. A jelenlegi 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok szorosan 5,86 és 5,73 dollár körül helyezkednek el, ami stabilitást jelez. Ha a bikák túl tudnak lépni a legközelebbi ellenálláson 8,04 dollárnál, az Aptos potenciálisan a 10,08 dolláros második ellenállási szintre emelkedhet.

A Sei (SEI) erős jeleket mutat

A Sei (SEI) ígéretes jelei ellenére a közelmúltban jelentős ingadozást tapasztalt. Jelenleg 0,22 és 0,32 dollár között kereskedik. A 10 napos egyszerű mozgóátlaga 0,30 dollárnál van, ami az érme erős rövid távú mozgására utal. Eközben a relatív erősség index (RSI) megközelíti a 69-et, közelítve a túlvásárolt zónához. Ha a bikák át tudják lépni a 0,39 dolláros ellenállási szintet, a Sei akár 0,50 dollárig is emelkedhet. Ez több mint 50%-os növekedést jelentene, ami jelentős potenciális nyereséget kínálna azoknak a befektetőknek, akik hisznek a közelgő altcoin szezonban.

Következtetés

Az OP, a WLD, az APT és a SEI ígéretesnek tűnik, de nem biztos, hogy azonnali nyereséget hozhatnak. Ezzel szemben a BLASTUP nagyobb potenciállal rendelkezhet. Erős koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja különösen vonzóvá teszi. Ez az egyedülálló pozícionálás jelentős növekedést eredményezhet a folyamatban lévő bikafutás során.

Oldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***