A tökéletes altcoinok, amelyeket ebben az időben megéri vásárolni

A kriptopénzek piaca fellendülőben van, a Bitcoin (BTC) közelít a 68 800 dollárhoz, ami az új Bitcoin ETF-ekbe történő erős beáramlásnak tulajdonítható, ami egy “altszezon” spekulációt vált ki. Az altszezonok történelmileg a Bitcoin csúcsárfolyamának meghaladását követik, ami az altcoinok piaci kapitalizációjának figyelemre méltó, 50%-os növekedéséhez vezetett az elmúlt hónapban. A mémérmék különösen kiemelkednek ezek közül a coinok közül.

Ezekben az időkben érdemes lehet befektetni ezekbe az ígéretes, de figyelmen kívül hagyott érmékbe, mivel jelentős növekedési potenciál rejlik bennük.

Csatlakozz te is: ScapesMania listázás a láthatáron!

Mivel a ScapesMania villámgyorsan összegyűjtött 6,125 millió dollárral zárta le előértékesítését, a közösség már nagyon várja a közelgő tőzsdei bevezetést. A tervek szerint erre a PancakeSwap-on kerül sor, és az esemény dátumát a vezérigazgató már a legutóbbi AMA során be is jelentette. A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT párokkal indul, és a közösség igényei alapján az USDT lesz a fő likviditási forrás.

Egy jövőképes ütemterv

Miután az előértékesítés véget ért és az összes token elkelt, a csapat most a teljes körű fejlesztésre készül. A projekt belépése a rendkívül ígéretes játékpiacra, amely a Statista előrejelzése szerint 2027-re meghaladja a 19 milliárd dollárt, jól megtervezett döntés volt.

A ScapesMania egy robusztus tokenkezelési tervet hajt végre, beleértve a strukturált ütemterveket, hogy biztosítsa a kereslet és a kínálat egyensúlyát a $MANIA token számára. A tőzsdei bevezetés utáni marketingstratégia célja a kereslet és az elkötelezettség növelése. A játékfejlesztő stúdiókkal kötött partnerségekkel és egy saját csapattal pedig a tehetség és a tulajdonosok vonzását célozza, kihasználva a casual gaming szektor várható fellendülését.

Egy nemrégiben tartott AMA ülésen a ScapesMania vezérigazgatója kiemelte a fejlesztési stratégiát, amely a hipotézisek valós piaci forgatókönyvekben történő tesztelésére összpontosít az életképes ötletek megtartása érdekében.

A listázás tehát csak a kezdet; csatlakozz a közösséghez, és légy szemtanúja a ScapesMania dinamikus felemelkedésének, ahogyan folytatja innovációját és növekedését.

A közösség izgalma

A ScapesMania több, mint 60 000 tagú közösségével egyre nagyobb lendületet vesz. A projekt a kriptobálnák figyelmét is felkeltete, akik befizetései a 20 000 dollárt is meghaladják. Emellett a projekt biztonságába vetett bizalmat a BlockSafu által végzett sikeres audit is erősíti.

A Scapesmania hitelességét a projektet támogató kriptoinfluencerek is alátámasztják. A social media szereplői pozitív értékelései világszerte azt mutatják, hogy a közösség valóban izgatott a projektben rejlő lehetőségek miatt.

Miért érdemes megvásárolni a $MANIA-t a tőzsdei bevezetés után?

Kíváncsi vagy, miért érdemes a ScapesMania-hoz csatlakoznod a tőzsdei bevezetés után? Íme, néhány meggyőző ok:

Értesülj elsők között a listázásról – iratkozz fel az értesítésekre

Ezúttal ne szalaszd el a lehetőséget – iratkozz fel az értesítésekre, és csatlakozz egy potenciálisan vissza nem térő lehetőségre. Azonban ne feledd, hogy a kriptopénzpiac kiszámíthatatlan, és semmi sem garantált. Ezért mint mindig, most is azt tanácsoljuk, hogy végezd el saját, alapos kutatásodat mielőtt befektetsz, vagy ahogy a kriptósok mondják: DYOR!

Starknet (STRK): Az innováció egy újabb rétege

2024 február 20-ai debütálását követően a Starknet elég intenzív nehézségekkel nézett szembe. A Nethermind eladásai és az airdrop vadászok következtében a token árfolyama 60%-ot csökkent. Azonban az előrejelzések potenciális növekedésre utalnak, és 2025-re 17,88 dolláros árfolyamot jósolnak a tokennek. Az elemzők hangsúlyozták, hogy a visszaesések leküzdése szükséges a technológiájának kihasználása érdekében ahhoz, hogy hosszú távú sikerre tegyen szert a változékony kriptopiacon.

ApeX Protocol (APEX): Kereskedés innovációval

Az ApeX Protocol (APEX) kiemelkedik a kriptokereskedési szférában a nem letétkezelői DEX platformjával. Sikeres debütálása után 2024. január 22-én bevezette a trade-to-earn (T2E) 2. fordulóját. A BANANA token elindítása a T2E Round 2-re, és a 12 hónapra lekötött 10.000.000 APEX tokennel a projekt célja, hogy ösztönözze a kereskedőket a kéthetenkénti jutalmak és a potenciális airdropok révén.

Azonban ahhoz, hogy az ApeX Protocol (APEX) továbbra is sikeres maradjon elengedhetetlen a kereskedők elkötelezettségének fenntartása és a DeFi változásaihoz való alkalmazkodás.

Skálázás az Optimism (OP) hálózaton

Az Optimism token sok befektetőjének hozott nyereséget a Worldcoin-nek (WLD), valamint az Ethereum Dencun frissítésének köszönhetően. A jövőbeli árfolyam-előrejelzések azonban eltérőek. Egy pozitív kimenetel szerint jövőre 10,62 dollárra való emelkedést él majd át a projekt, amit az enyhén bullish rövid távú kilátások és az Ethereum ökoszisztéma fejlődéséből származó potenciális közép- és hosszú távú növekedés támogat.

Az Ethereum vezető Layer 2 skálázási megoldásaként pozícionált Optimism (OP) tehát esélyes arra, hogy jelentős növekedést könyveljen el, de pályája olyan külső tényezőktől függ, mint a szabályozás és a piaci hangulat.

Következtetés

Habár azt megjósolni, hogy melyik lesz a következő token, amelyik garantáltan a legnagyobb sikereket éri el meglehetősen nagy kihívást jelent, a már meglévő projektekben rejlő lehetőségek felismerése annál inkább lehetséges. Az egyik ilyen token a ScapesMania lehet, mely különösen kiemelkedik a korábbi értékesítési sikerek, az erős közösségi érdeklődés, a közösségi médiafelhajtás és más kedvező tényezők miatt.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***