A top 3 DeFi token, amelyek 2023. októberében uralják majd a kriptovilágot

A kriptopiac még mindig medvés hangulatban van, még a top kriptóknak is küzdeniük kell és veszítenek az értékükből. Eközben három DeFi token készül arra, hogy októberben letarolják a piacot: Curve DAO (CRV), VC Spectra (SPCT) és TRON (TRX).

Vizsgáljuk meg, hogy ez a három token hogyan szerez komoly pozíciókat 2023. októberében a DeFi projektek körében.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<< 

A Curve DAO (CRV) kapaszkodik, hogy elérje $0.541

A Binance 5 millió dolláros befektetésével és a Binance tőzsdére való bevezetésével a Curve DAO (CRV) kevesebb mint egy hét alatt 22%-ot emelkedett. A CRV emelkedő trendje a Curve DAO bálnák fokozott aktivitását is eredményezte. A bálnák 48,6 millió CRV-t (25,3 millió dollár) mozgattak meg a láncok között, hogy maximalizálják a nyereségüket, miközben a Curve DAO (CRV) árfolyama emelkedett.

A CoinCodex szerint a Curve DAO (CRV) technikai indikátorai azt mutatják, hogy ez a megfelelő idő a CRV vásárlására. A Curve DAO 14 napos RSI értéke 63,77 (semleges). A Fear & Greed index szintén 47-es (semleges).

Ennek alapján az elemzők arra számítanak, hogy a Curve DAO (CRV) októberben eléri a 0,561 dolláros árfolyamot, ami 7,95%-os növekedést jelent a Curve DAO (CRV) szeptemberi árfolyamához képest. Nem csoda tehát, hogy ezért a Curve DAO (CRV) ott van a top DeFi tokenek között 2023. októberében, miután a riválisai lefelé ívelő tendenciát mutatnak.

A VC Spectra (SPCT) októberben ismét felpumpálja magát

A VC Spectra (SPCT) egy decentralizált fedezeti alap, amely biztonságos, átlátható és jövedelmező blokklánc alapú befektetési élményt kínál mindenkinek, pénzügyi szakértelemtől és helytől függetlenül.

A protokoll előértékesítése átütő sikert aratott. A befektetők több millió VC Spectra (SPCT) tokent vásároltak. Az SPCT árfolyama 312,5%-kal nőtt, az előértékesítés 1. és 3. szakasza között 0,008 dollárról 0,033 dollárra emelkedett az ára. A 3. szakasz hamarosan lezárul, és a VC Spectra (SPCT) tokenek értéke 33,33%-kal, 0,033 dollárról 2023. októberére 0,044 dollárra fog emelkedni.

Az előértékesítés elsősorban a VC Spectra egyedülálló tulajdonságai és páratlan hasznossága miatt sikeres. A VC Spectra (SPCT) például lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy ígéretes blokklánc projektekbe fektessenek be. Emellett hiánypótló piacokra is befektethet, és jutalmakért stakelheti a kriptoeszközeit.

Továbbá, a VC Spectra (SPCT) csúcsminőségű kereskedési stratégiákat és fenntartható befektetési megközelítést használ a nyereség maximalizálása és a kockázat csökkentése érdekében. Ezekkel a jellemzőkkel a VC Spectra (SPCT) rövid időn belül az egyik legjobb DeFi projekt lehet, amely még a hosszabb ideje fennálló riválisait is maga mögött hagyhatja majd.

>>>VÁSÁROLJ SPCT TOKENT MOST<<< 

A befektetőket a bika hajtja, miközben a TRON (TRX) újra berobban

A TRON (TRX) újra emelkedőben van. A TRX árfolyama az elmúlt 30 napban körülbelül 10%-ot emelkedett, és szeptemberben 0,084 dolláron állt. Ráadásul a TRON tokennel kapcsolatos befektetői hangulat túlnyomórészt továbbra is bullish.

A TRON (TRX) RSI értéke 64,68 (semleges), ami azt jelenti, hogy a TRX-et még mindig lehet vásárolni. Továbbá a TRON (TRX) az elmúlt 30 napból 18 zöld napot élt meg, a Fear & Greed Index pedig 47 (semleges).

Továbbá a Tether 1 milliárd USDT-t hagyott jóvá a TRON érme hálózatának támogatására. Ez a lépés azután következik be, hogy a TRON (TRX) hálózat USDT állománya 42,8 milliárdra nőtt, így a TRON (TRX) lett a legnagyobb USDT birtokos.

Ezen technikai mutatók és a Tether új befektetése alapján az elemzők azt jósolják, hogy a TRON érme árfolyama 19%-kal fog emelkedni, és 2023. októberére eléri a 0,100 dollárt.

Tudj meg többet a VC Spectra előértékesítéséről itt:

Előértékesítés: https://invest.vcspectra.io/login
Weboldal: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***