A WHO végre elismerte, hogy valóban laboratóriumi szivárgás állhat a koronavírus mögött

Az Egészségügyi Világszervezet, vagyis a WHO, nemrégiben meglepő bejelentést tett, miszerint úgy vélik, hogy a koronavírus egy laboratóriumból szabadulhatott el. Nyilatkozatuk megdöbbentette a nagyközönséget is, legyen szó a teória támogatóiról vagy éppen tagadóiról. Azzal, hogy egy hasonló kaliberű szervezet kiáll a feltevés mellett, egészen más fényben tünteti fel a COVID-19 járványt. 

Beigazolódni látszik az állítás, miszerint a betegség egy vuhani laboratóriumból indult pusztító útjára. A szóban forgó labor az egyetlen négyes biológiai biztonsági szintű létesítmény egész Ázsiában. A koronavírus kirobbanását követő 2 évben az olyan kormányzati és nemzetközi közegészségügyi hatóságok mint a CDC vagy a WHO, illetve Anthony Fauci (Joe Biden egészségügyi főtanácsadója) azt állították, hogy ez csupán egy összeesküvés elmélet a sok közül.

A mainstream média és a Big Tech közösségi média platformok mindeddig azon szorgoskodtak, hogy cenzúrázzák az erre irányuló tartalmakat. Ezáltal elhallgattattak minden olyan személyt, aki bármiféle bizonyítékkal rendelkezett volna a témát illetőleg.

Hasonlóképpen járt el a WHO is, hiszen teljes mellszélességgel védelmezte a kínai kormányt és elutasította azon argumentumokat, amelyek őket okolták a vírus kifejlesztésével.

A WHO hivatalosan is bejelenti Kína vétkességét?

Azonban úgy fest most fordult a kocka. Hirtelenjében a WHO hajlandó tüzetesebb vizsgálat alá vetni az elméletet és nem zárkózik el attól, hogy Kínára hárítsa a felelősséget.

Bizonyítékok tömkelege látott már napvilágot, amelyek kivétel nélkül azt támasztják alá, hogy a koronavírus-járvány mesterségesen lett előállítva. A Covid-19 96%-os egyezést mutat egy olyan vírusmintával, amelyet a vuhani laborban gyűjtöttek be és tároltak több éven keresztül. Ez a variáns nem lelhető fel természetes módon sehol sem Vuhan közelében, kivéve a laboratóriumban – a 4%-os eltérés pedig a funkciónyeréses kutatásokkal magyarázható.

WHO koronavírus laboratóriumi szivárgás

Az a koncepció, miképp a vírus az ún. nedves piacokon keresztül terjedt el, mindössze a kínai kormány kitalációja. Ezzel szerették volna eltusolni az ügyet, meglehetősen sikertelenül.

Továbbá, egy olyan dokumentum is kiszivárgott korábban, amely leleplezte a vuhani tudósokat és a koronavírus továbbfejlesztésére vonatkozó szándékaikat. A támogatási kérelem és a projekt ugyan el lett utasítva, azonban mivel bizonyítható, hogy a kutatók valóban nem vitték véghez elképzeléseiket?