Az AI elemzése korrekciót jósol, majd a vezető kriptovaluták kilövését

A Bitcoin BTC Price BTC Price közelmúltbeli csökkenése jelentős likvidációhoz vezetett a piacon. Érdekes módon ez a hirtelen fordulat a mesterséges intelligencia szerint egy rövid, egészséges korrekció. Az AI azt jósolja, hogy a főbb kriptovaluták hamarosan újra felpöröghetnek. A közelmúltban bekövetkezett visszaesés remek beszállónak bizonyulhat, mely a következő, nagyobb hullámban hatalmas megtérülést hozhat. A következő cikkünkben stratégiai lépéseket vitatunk meg, melyek a kriptobefektetők számára hasznosnak bizonyulhatnak.

BlastUP előértékesítés: a piac következő nagy durranása átlépte az 2 millió dollárt

A BlastUP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja hatalmas feltűnést keltett a kriptoszférában, mivel néhány hét alatt érte el a 2 millió dollárt előértékesítésekor. Ez a projekt mindenki watchlist-jén ott van, egyre több befektetőket vonz korai szakaszában, akik felismerték a benne rejlő potenciált.

A BlastUP sikerre hivatott, terveik szerint a Web3 és AI-eszközök integrálásával minőségi ugrást tudnak bemutatni. Átfogó eszközcsomaggal, gazdag jutalomrendszerrel várják az összes befektetőjüket.

A BlastUP tokenek jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszban vannak, jelenleg 0,055 dolláros áron. Ez jókora engedmény ahhoz képest, hogy a jegyzési áruk nemsokára 0,1 dollár lesz.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív jutalmakat a BlastUP előértékesítésében! <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülnek, beleértve az értékesítési allokációkat, és az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat. Azok, akik részt vesznek az előértékesítésben, a staking keretein belül extra kamatra is jogosultak lesznek.

A küldetés egyszerű: a startupok segítése a gyors növekedésben, a bevétel maximalizálásában. A BlastUP jó úton jár afelé, hogy domináns indítópulttá váljon. A projekt mögött elkötelezett rajongók állnak, akiknek egyetlen célja az ambiciózus tervek megvalósítása, hogy egyedülálló platformot biztosítson a könnyű és hatékony kirobbanáshoz.

A BlastUP által közölt ütemterv egyértelmű lépéseket fogalmaz meg 2026-ig, felvázolja az AI IDO-szűrő elindítását, az AI-eszközök fejlesztését és a közösségi piactér létrehozását.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és élj az általuk nyújtott korai előnyökkel! <<

Polkadot (DOT) elemzés: rövid távon stabil, várható a jövőbeli felfutás

A jelenlegi adatok alapján a Polkadot (DOT) kisebb ingadozásokkal, semleges territóriumban található. Az ellenállási és támogatási szintek meglehetősen közel vannak a jelenlegi 8,96 dolláros árfolyamhoz. A legközelebbi ellenállás 9,26 dollárnál, míg a legközelebbi támasz 6,91 dollárnál található, vagyis van lehetőség enyhébb kilengésekre. A MACD indikátor szerint az eladás ésszerű momentum lenne, e szerint esés várható az árfolyamban.

Hosszabb távon optimistábbak a kilátások. A 100 napos egyszerű mozgóátlag 7,98 dollárt tesz ki, a jelek szerint bikás jövőre utal, és a vásárlást érdemes szorgalmazni. A 10 napos mozgóátlag ugyanakkor jelenleg 10,44 dolláron áll, eladási akciót javasol ennek a dominanciája. Fennáll a volatilitás lehetősége, ezért elengedhetetlen, hogy a kereskedők szoros figyelemmel kövessék az uralkodó trendet. A DOT számára fényes lehet a jövő, ugyanakkor bőven akad kockázat is.

Avalanche (AVAX) elemzés: a befektetők óvatosságra intenek a masszív növekedés ellenére

A crypto-gaming narratíva jelentős képviselője számára a közelgő GDC konferencia jelentős potenciállal kecsegtet. Jelenleg 56,83 dolláros árfolyamával az AVAX közel van a következő, 66,32 dolláros ellenálláshoz, melyet a második, 71,66 dolláros ellenállás követ. A MACD és az egyszerű mozgóátlagok is (10 és 100 napos) vételi akciót javasolnak.

Az optimista trendek ellenére elengedhetetlen szem előtt tartani a kriptopiacban rejlő masszív volatilitást, mely bármikor lecsaphat. A legnagyobb támasz 33,98 dolláron, míg az azt követő támasz 26,97 dolláron fekszik, bőven van tér a korrekcióra tehát. Az RSI és a sztochasztikus mutatók semlegesek, ezek pedig azt sugallják, hogy érdemes óvatosnak lennünk, mert bármerre elmozdulhat az árfolyam.

Következtetés

Az összes említett kriptovaluta hatalmas potenciállal rendelkezik, ugyanakkor a BlastUP koncepciója és mérete miatt várhatóan messze felülmúlja versenytársait. A Blast ökoszisztémában elfoglalt jelentős szerepe erősebb lendületet adhat neki. A piaci korrekciók ellenére az értékesítés előtti szakasz és a tokenek által kínált előnyök ígéretes pozíciót adnak a BlastUP számára. Érdemes figyelemmel kísérni a többi kriptovaluta mozgását is, de a befektetőknek nem árt kihasználni a BlastUP-ban rejlő magas potenciált a jelentős hozamok elérése érdekében.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***