Mely altcoinok állnak készen a robbanásra?

Ahogyan a Bitcoin BTC Price BTC Price (BTC) felezése közeledik, a piaci fókusz kezd felerősödni. A világ vezető kriptovalutája jelenleg 52%-os dominanciájával a 70 – 71 000 dolláros tartomány között található. Ez a megnyugvás lehetőséget biztosít az altcoinok számára, hiszen a teljes piaci kapitalizáció a jelentős 2 800 milliárd dolláros szint alá csökkent.

Előrejelzésünkben megpróbáltunk olyan altcoinokat kiválasztani, melyek hatalmas növekedési potenciállal, ugyanakkor stabil technológiai alapokkal rendelkeznek. Nézzük meg következő válogatásunkat!

ScapesMania: a nagy debütálás

A ScapesMania az előértékesítés döbbenetes sikere után végre belépett a tőzsdék világába. 6,125 millió dolláros finanszírozásával és 18 400 befektetőjével most megjelent a PancakeSwapon, a vezető DEX-en, és több mint 1 millió havi felhasználója van. A kereskedés MANIA/WBNB és MANIA/USDT párokkal kezdődött.

Siker az első naptól kezdve

A ScapesMania első kereskedési napja figyelemre méltó volt, ami a token erejét és ígéretes jövőjét jelzi. A befektetők száma a jegyzékbe vételt követő első 24 órában lenyűgözően alakult és a 18,48 ezres mennyiségen stabilizálódott, mivel a befektetők egyre inkább felismerik a projekt értékét és potenciálját.

Több mint 2535 vásárlás és 1651 eladás került szinte azonnal rögzítésre, a kereskedési tevékenység a megdöbbentő 2,25 millió dolláros szintre emelkedett. Sőt, az érme az első néhány órában gyorsan felugrott a DEXTools Hot Pairs listájának élére.

Alig három héttel a jegyzékbe vételt követően a token árfolyama az egekbe szökött, és elérte a 0,01477 dolláros csúcsot, ami 147,77%-os növekedést jelent.

Ebben rejlik a ScapesMania sikere

A ScapesMania forradalmi technológiával és újításokkal jelentkezik az iparágában. Itt a játékosok kriptovaluta-bonyodalmak nélkül élvezhetik a játékmenetet, míg a befektetők közvetlen hatással lehetnek az ökoszisztéma fejlődésére.

A casual-gaming iparágban rejlő potenciálról a Statista is írt, mely szerint 2027-re elérheti a 19,12 milliárdos értéket. A ScapesMania e iparág jelentőségteljes képviselőjeként készen áll arra, hogy növekedjen a piaccal együtt és a piac vezető zászlóshajója legyen.

Mi vár a tulajdonosok számára?

Ahogy a ScapesMania lendületet vesz, úgy a $MANIA tulajdonosai a következőkel számolhatnak.

  • Kiszámítható tokenomika: ezek a mechanizmusok biztosítják a piaci stabilitást és a kereslet-kínálati egyensúly megteremtését.
  • DAOS-kormányzás: a token-birtokosok befolyásolhatják az ökoszisztéma fejlődését a fontos döntések megszavazásával.
  • Staking-program: a tagok további jutalmakért cserébe leköthetik megvásárolt tokenjüket hozam és a hálózat stabilitása érdekében.
  • Tokenprogram kibővítése: a token játékon belül pénzként, a befektetésekben digitális eszközként szolgál, mely nemcsak játékbeli, hanem real-world haszonnal is rendelkezik a befolyás és hozam miatt.
  • Ellenőrzött biztonság: a ScapesMania okosszerződések révén, a BlockSafu auditálásával zöld utat kapott a megbízhatóság fenntartására.

Jövőkép és kilátások

A csapat fiskális céljainak sikeres teljesítésével a ScapesMania egy ígéretes projekt kilátásait mutatja. Íme a következő lépések a projekt számára:

  • A csapat első sorban a játékfejlesztésre koncentrál, melyben elsődleges cél a tapasztalt fejlesztők bevonása, együttműködések kialakítása. A házon belüli tehetséggondozás sem utolsó szempont.
  • Az előértékesítés több, mint 6 millió dollárt, több, mint 18 400 tulajdonosost, 60 000 tagot meghaladó közösséget és 75 000 feletti átlagos havi elérést generált, ezzel alátámasztva a csapat marketingstratégiájának sikerességét.
Forrás: The Official ScapesMania Telegram Community

A közösség bizalma töretlen

A kriptós közösség a ScapesManiáról beszél a népszerű platformokon. Az emberek szívesen csatlakoznak, mert rezonálnak annak elképzeléseivel, és aktív szerepet akarnak játszani a dolgok alakulásában. Még a bálnák is felfigyeltek rá, a betétek pedig már meghaladják a 20.000 dollárt.

Ez nem sikerülhetett volna az elkötelezett fejlesztőcsapat és a támogató közösség nélkül.

Nézd meg, mit mondanak a ScapesMania támogatói.

scapesmania youtube

scapesmania youtube

scapesmania youtube

Merülj el a ScapesMania -ban

Ne várj tovább – szerezd be $MANIA tokenjeid a PancakeSwapon még ma. Csatlakozz a ScapesManiához most, és lovagold meg az alkalmi játékok térnyerési hullámát!

>>> Itt az idő – szerezd be a $MANIA -t még ma! <<<

Celestia (TIA): kilátások és kihívások

A Celestia (TIA) 2023 októberi debütálását követően hamar az 50 legnagyobb kriptovaluta között találta magát, ugyanakkor aggodalomra ad okot a folyamatban lévő szétosztás. Előrejelzések szerint idén elérheti a TIA árfolyama a 25,42 – 45,38 dolláros tartományt, jövőre pedig a 36,20 – 61,59 dolláros tartományt.

Az optimista előrejelzés ellenére a jelenlegi szétosztások jelentős problémákat szülnek.

Gala Games (GALA): terjeszkedés és alkalmazások

A GALA ellenálló képességéről tett tanúbizonyságot a metaverzummal kapcsolatos hírek megjelenését követően. Előrejelzések szerint a GALA folyamatos növekedés előtt áll a következő két évben, ezt olyan stratégiai együttműködések is alátámaszthatják, mint a VGX tokenek integrálása és a játékélmény fejlesztése.

Flow (FLOW): navigálás a verseny közepette

A FLOW közelmúltban hatalmas értéknövekedést mutatott be, a következő két éven belül a 0,702 – 2,42 dolláros tartományt is elérheti.

A Flow (FLOW) célja, hogy megszilárdítsa jelenlétét technológiai fejlesztések révén, ugyanakkor valami nagyot kell mutatniuk, hogy ez sikerüljön.

Bonk (BONK): közösség által vezérelt növekedés

A Bonk (BONK) hat hónap alatt 15 ezer %-os emelkedést produkált, ezzel az egyik legforróbb mémcoinná vált. Előrejelzések szerint árfolyama elérheti 2024 áprilisában a 0,00005 – 0,000069 dolláros árfolyamot is. Ehhez szükség van arra, hogy megtartsák helyüket a Solana SOL Price SOL Price DeFi-térben és, hogy a közösség kitartson mellettük.

Következtetés

A közelmúltban számos ígéretes projekttel bővült a kriptopiac, ugyanakkor a ScapesMania jelentősen kiemelkedik azáltal, hogy innovatív technológiával jelentkezik a casual-gaming térben.

Weboldal: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Hirdetménycsoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***