Itt az altcoin szezon – ezek a kriptovaluták fognak először szárnyalni!

Jelentős felfutás előtt állhatnak az alternatív kriptovaluták, vagyis az altcoinok. Az altcoinoknak sikerült kiszabadulnia a Bitcoin által okozott árcsapdából, és megérkezett az altcoin season. Erről akkor beszélünk, ha a top 50 kriptovaluta legalább 75%-a túlteljesíti a Bitcoint BTC Price BTC Price . Cikkünk megvizsgálja, melyek lehetnek azok az altcoinok, akik először fognak szárnyra kapni, és kulcsfontosságú betekintést nyújt a kriptovaluta-rajongóknak és befektetőknek a részletekbe.

BlastUP előértékesítés: a piac következő nagy durranása átlépte az 1 millió dollárt

A BlastUP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja hatalmas feltűnést keltett a kriptoszférában, mivel néhány hét alatt érte el az 1 millió dollárt előértékesítésekor. Ez a projekt mindenki watchlist-jén ott van, egyre több befektetőket vonz korai szakaszában, akik felismerték a benne rejlő potenciált.

A BlastUP sikerre hivatott, terveik szerint a Web3 és AI-eszközök integrálásával minőségi ugrást tudnak bemutatni. Átfogó eszközcsomaggal, gazdag jutalomrendszerrel várják az összes befektetőjüket.

A BlastUP tokenek jelenleg a negyedik előértékesítési szakaszban vannak, jelenleg 0,05 dolláros áron. Ez jókora engedmény ahhoz képest, hogy a jegyzési áruk nemsokára 0,1 dollár lesz.

>> Légy az ELSŐK között! Szerezd meg az exkluzív jutalmakat a BlastUP előértékesítésében! <<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülnek, beleértve az értékesítési allokációkat, és az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat. Azok, akik részt vesznek az előértékesítésben, a staking keretein belül extra kamatra is jogosultak lesznek.

A küldetés egyszerű: a startupok segítése a gyors növekedésben, a bevétel maximalizálásában. A BlastUP jó úton jár afelé, hogy domináns indítópulttá váljon. A projekt mögött elkötelezett rajongók állnak, akiknek egyetlen célja az ambiciózus tervek megvalósítása, hogy egyedülálló platformot biztosítson a könnyű és hatékony kirobbanáshoz.

A BlastUP által közölt ütemterv egyértelmű lépéseket fogalmaz meg 2026-ig, felvázolja az AI IDO-szűrő elindítását, az AI-eszközök fejlesztését és a közösségi piactér létrehozását.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és élj az általuk nyújtott korai előnyökkel! <<

A Jupiter elérheti a 0,81 dollárt is – vásárlásra fel?

A Jupiter jelenlegi RSI és sztochasztikus mutatói semleges tartományban mozognak, ugyanakkor a 10 napos egyszerű mozgóátlag emelkedése és a MACD indikátor vásárlási akciót ajánl. A közelmúltban végrehajtott befektetés növelheti a piaci bizalmat, ehhez rövid távon a kulcsfontosságú 0,68 dolláros támasz megtartása szükségeltetik. Jelenleg a JUP árfolyama a kulcsfontosságú második, 0,82 dolláros ellenállás körül ingadozik, ennek megugrása pedig tovább ösztönözheti a JUP-ba való befektetést.

Előfordulhat ugyanakkor a visszakorrigálás is. Ha a tőkeinjekcióra adott piaci reakció elmarad, a JUP-ot visszanyomhatják a medvék a 0,68 dolláros, vagy rosszabb esetben a 0,42 dolláros szintre is. A végső biztonsági szint 0,30 dolláron található. A hosszú távú kilátásokhoz a Solana ökoszisztéma teljesítménye is hozzájárulhat. Ha a Solana virágzik, várhatóan a Jupiter is fog. Viszont, ha a Solana megbukik, a Jupiter követi ide is.

Polygon ringbe száll DEX-mérföldkövével, kötélhúzás kezdődik?

A Polygon jelentős mérföldkövet ért el az egyik DEX platformon, mely számos új befektető jelenlétére utal. Amennyiben fennmarad ez a növekvő keresleti tendencia, az ára stabilan túlléphet a 1,13 dolláros ellenálláson, hogy megcélozza a 1,27 dolláros szintet. A MACD és a 10 napos egyszerű mozgóátlag stabil növekedése a vásárlást szorgalmazza, megerősítik az optimista álláspontot.

Ugyanakkor a MATIC az erősödő verseny miatt könnyedén sebezhetővé válhat. Amennyiben ez megtörténik, árfolyama könnyedén visszazuhanhat a 0,82- vagy a 0,63 dolláros támasz közelébe. Az RSI jelenleg semleges, a sztochasztikus RSI ugyanakkor óvatosságra inti a befektetőket, mielőtt bármi történne.

Következtetés

Az altcoin season kirobbanásakor szinte minden kriptovaluta parabolikus mozgást fog mutatni, ugyanakkor nekünk az a feladatunk, hogy a legjobb projekteket találjuk meg az élesedő verseny közben. A Polygonnak és a Jupiternek is megvannak a maga erősségei és kihívásai egyaránt, melyre ráerősíthetnek a piaci körülmények. Az altcoin season kétségtelen nyertese egyértelműen a BlastUP lehet, mely egyedülálló koncepciója, erős pozíciója és ígéretes ütemterve miatt bármely altcoint túlszárnyalhat. A korai befektetők fényes hozamokban reménykedhetnek.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord:  https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***