Apraemio: Az aranybányászat új dimenziója a kriptovaluták világában

Mali, a nyugat-afrikai szavanna és sivatagi régiók rejtett gyöngyszeme, amelyet az idők kezdete óta a természeti kincsek gazdagsága jellemez. Az ország földje alatt értékes ásványi kincsek, például arany, urán és só rejtőznek, amelyek évszázadokon át vonzották a bátrakat és a kalandvágyókat. Ez az ország minden bizonnyal Afrika egyik titkos kincse.

Az arany mindig is értékes és keresett eszköz volt, különösen a gazdasági bizonytalanság és az infláció idején. Az aranyba való befektetés azonban több okból is kihívást jelenthet, például a magas költségek, a tárolási problémák, a biztonsági kockázatok és a piaci volatilitás miatt. Ezért az Apraemio nevű új projekt célja, hogy forradalmasítsa azt, ahogyan az emberek hozzáférhetnek az aranyhoz és még profitálhatnak is belőle.

A birimiai képződmények geológiai térképe Maliban, Bougouninál és Kenieba-nál, Wikipédia

Apraemio: aranybánya a zsebedben!

Az Apraemio egy olyan kripto projekt, amely mögött valódi arany áll, egy nagy és gazdag afrikai területről bányásznak. A projekt az Arteus Capital Zrt. cégcsoport tagja, amely mintegy 15 éves aranykereskedelmi múlttal rendelkezik. Az Apraemio partnercége a GGS (Green Gold System), amely harminc évre szóló koncesszióval rendelkezik egy 65 négyzetkilométeres területen, aranybánya üzemeltetésére. Az előzetes és hitelesített mérések alapján a terület 100 és 500 tonna közötti aranyat rejt.

Mali aranytermelése 2005 és 2021 között, US Geological Survey

A cégcsoport – az úgynevezett JORC jelentésben leigazolt – bányászott arany felét az Apraemio kriptovaluta projekt fedezeteként fogja használni. Ez a bányászati művelet előrehaladtával fokozatosan nőni fog, így egy adott token értéke is növekedésnek indul a bányászat előrehaladtával. A jelenlegi előértékesítési fázisban egy APRA token 0,35 dollárért (USD) vásárolható meg. A várható CEX bevezetéskor (az éles tőzsdei kereskedés debütálásával) pedig 0,75 dollár (USD) lesz a kezdő kereskedési ár. A bánya várható legalacsonyabb aranymennyiségénél (100 tonna) a tokenek értékét 3.5 dollárra becsülik. A jövőben a tokenek pedig egy saját fejlesztésű platformon keresztül fizikai aranyra lesznek válthatóak.

Az Apraemio – a tervekkel összhangban – jelenleg fúrási és feltárási tevékenységeket folytat, majd ezután indítja el a bányászati munkálatokat. Az előrejelzett gramm/tonna aranykészletük 5 g/t, ami a bullionbypost.co.uk által megadott, 1.5 g/t minőségi mutatót is magasan túlszárnyalja.

Az afrikai kontinens legnagyobb aranybányái 1000 unciában (1 uncia = 28 gramm) mért kitermelése, Statista

Honlap: https://apraemio.com/

Milyen előnyöket ígér az Apraemio-ba való befektetés?

Stabilitás és biztonság: A fiat valutákkal vagy más kriptovalutákkal ellentétben az Apraemio mögött bármikor hozzáférhető arany áll, ami azt jelenti, hogy a tradícionális pénzügyi normák között is fundamentális értékkelrendelkezik, és kevésbé érzékeny az inflációra vagy a piaci ingadozásokra. Ráadásul az aranyat biztonságos páncéltermekben tárolják, és neves cégek biztosítják, így garantálva az eszközök biztonságát.

Növekedési potenciál: Ahogy egyre több aranyat bányásznak és adnak hozzá a fedezeti poolhoz, az egyes tokenek értéke ennek megfelelően nőni fog. Ez azt jelenti, hogy a befektetők mind az arany, mind a token felértékelődéséből profitálhatnak. Emellett, ahogy egyre többen ismerik meg az Apraemio-t és érdeklődnek iránta, a token kereslete és likviditása is növekedni fog. Mindezen faktorok együttesen pedig tovább növelik a profit lehetőségét.

Hozzáférhetőség és kényelem: Az Apraemio-ba való befektetés egyszerű és megfizethető, mivel bárki vásárolhat online tokeneket különböző fizetési módokkal, például hitelkártyával, banki átutalással vagy más kriptovalutákkal. Nincsenek rejtett díjak vagy jutalékok, a befektetők pedig élvezhetik az alacsony tranzakciós költségek és a gyors végrehajtás előnyeit. Továbbá a befektetők könnyen nyomon követhetik portfóliójukat, és a platformon keresztül fizikai aranyra vagy más valutákra válthatják a tokenjeiket.

Társadalmi felelősségvállalás: Az Apraemio-ba történő befektetéssel a befektetők egy fenntartható és etikus bányászati tevékenységet is támogatnak, amely tiszteletben tartja a környezetet és a helyi közösségeket. A projekt szigorú környezetvédelmi szabványokat és előírásokat követ, és zöld technológiákat használ az ökológiai lábnyom minimalizálása érdekében. A projekt a régió társadalmi és gazdasági fejlődéséhez is hozzájárul munkahelyek teremtésével, oktatással, egészségügyi ellátással és infrastruktúrával.
Összegzésül

Az Apraemio több mint egy kriptovaluta projekt; ez az aranyba való befektetés 21. századi módja, amely egyesíti a két világ legjobb tulajdonságait: az arany stabilitását és biztonságát, valamint a kriptovaluták növekedési potenciálját és kényelmét. Ha többet szeretnél megtudni az Apraemio-ról, vagy csatlakozni az előértékesítési fázishoz, látogass el weboldalukra vagy kövesd őket a közösségi média oldalaikon friss tartalmakért.

Tudj meg többet az Apraemio-ról itt:

Honlap: https://apraemio.com/
Whitepaper: https://www.apraemio.com/documents/whitepaper.pdf