Augusztusban megérkezik Európába a Binance kriptokártyája

A vezető kriptotőzsde, a Binance hamarosan bemutatja Európában és az Egyesült Királyságban új kriptokártyáját.

A Binance ma reggeli bejelentése szerint augusztus 1-től hivalatosan is elindul Európában és az Egyesült Királyságban az új kártya. A Binance Card lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül kriptovalutával fizethessenek több mint 60 millió kereskedőnél összsesen 200 régióban.

A Binance kártyája már egy ideje működik, de csak most dobták az európai piacra. A hír éppen egy héttel azután érkezett, hogy a kriptotőzsde bejelentette a Swipe kriptokártya kibocsátó vállalat felvásárlását. Changpeng Zhao CZ, a Binance vezérigazgatója azt nyilatkozta a kártya kibocsátásával összefüggésben:

“Ha a felhasználók át tudják konvertálni a kriptovalutákat, és a világ bármely részén lévő kereskedőnél eltudják azokat költeni, akkor a kriptovaluták használata zökkenőmentesebbé válik.”

Az Európai Gazdasági Térség felhasználói augusztusban igényelhetik meg a Binance kártyáját, majd ezt követően az Egyesült Királyságban élők is, írták a sajtóközleményben. Zhao hozzátette, hogy a Binance azt tervezi, hogy a kártyát más régiókban is elérhetővé teszi, és új funkciókat fog majd a jövőben bevezetni. A bejelentés szerint a Binance Card támogatni fogja a bitcoinnal (BTC), a binance coinnal (BNB), a swipe natív tokenjével ( SXP) és a Binance USD saját tokejével (BUSD) történő fizetéseket. Több mint 60 millió kereskedőnél lehet majd kártyát használni, a világ 200 régiójában. A Swipe platformjának segítségével a Binance Card lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen fizethessenk kriptovalutákkal anélkül, hogy először átváltanák azokat fiat pénzre. A kártyán lévő digitális eszközök eredeti formájukban maradnak mindaddig, amíg tranzakciót nem hajtanak végre velük.

“Ezt a terméket kritikus elemnek tekintjük a szolgáltatási ökoszisztémánkban”, mondta Josh Goodbody, a Binance európai növekedésért felelős igazgatója. Majd hozzátette, “a Binance arra készül, hogy nyitott digitális pénzügyi ökoszisztémát hozzon létre mindenki számára, akár rendelkezik valaki bankszámlával, akár nem.”

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.