Augusztusban megérkezik Európába a Binance kriptokártyája


A vezető kriptotőzsde, a Binance hamarosan bemutatja Európában és az Egyesült Királyságban új kriptokártyáját.

A Binance ma reggeli bejelentése szerint augusztus 1-től hivalatosan is elindul Európában és az Egyesült Királyságban az új kártya. A Binance Card lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül kriptovalutával fizethessenek több mint 60 millió kereskedőnél összsesen 200 régióban.

A Binance kártyája már egy ideje működik, de csak most dobták az európai piacra. A hír éppen egy héttel azután érkezett, hogy a kriptotőzsde bejelentette a Swipe kriptokártya kibocsátó vállalat felvásárlását. Changpeng Zhao CZ, a Binance vezérigazgatója azt nyilatkozta a kártya kibocsátásával összefüggésben:

“Ha a felhasználók át tudják konvertálni a kriptovalutákat, és a világ bármely részén lévő kereskedőnél eltudják azokat költeni, akkor a kriptovaluták használata zökkenőmentesebbé válik.”

Az Európai Gazdasági Térség felhasználói augusztusban igényelhetik meg a Binance kártyáját, majd ezt követően az Egyesült Királyságban élők is, írták a sajtóközleményben. Zhao hozzátette, hogy a Binance azt tervezi, hogy a kártyát más régiókban is elérhetővé teszi, és új funkciókat fog majd a jövőben bevezetni. A bejelentés szerint a Binance Card támogatni fogja a bitcoinnal (BTC), a binance coinnal (BNB), a swipe natív tokenjével ( SXP) és a Binance USD saját tokejével (BUSD) történő fizetéseket. Több mint 60 millió kereskedőnél lehet majd kártyát használni, a világ 200 régiójában. A Swipe platformjának segítségével a Binance Card lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zökkenőmentesen fizethessenk kriptovalutákkal anélkül, hogy először átváltanák azokat fiat pénzre. A kártyán lévő digitális eszközök eredeti formájukban maradnak mindaddig, amíg tranzakciót nem hajtanak végre velük.

“Ezt a terméket kritikus elemnek tekintjük a szolgáltatási ökoszisztémánkban”, mondta Josh Goodbody, a Binance európai növekedésért felelős igazgatója. Majd hozzátette, “a Binance arra készül, hogy nyitott digitális pénzügyi ökoszisztémát hozzon létre mindenki számára, akár rendelkezik valaki bankszámlával, akár nem.”


Earn Free Bitcoin
Earn Free Bitcoin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.