Az 1xBit 0.5 BTC nyereményalappal készül a Húsvéti Nyuszis Kalandversenyére

Idén nem csak a gyerekeknek lesz szórakoztató elfoglaltsága húsvétkor, hanem a 1xBit közösségnek is. Az 1xBit csapata bemutatja a Húsvéti Nyuszi Kalandversenyét, amelynek teljes nyereményalapja 0,5 BTC.

A verseny április 15-én kezdődik és május 16-ig tart.

Játékszabályok

A Húsvéti Nyuszi Kalandja egy verseny az 1xBit teljes közössége számára. Ahhoz, hogy részt vehess benne, rendelkezned kell egy fiókkal, ehhez pedig el kell érned a megszabott korhatárt. Ha még nincs fiókod, regisztrálj most és vegyél részt a versenyben.

Ne feledd, hogy a sikeres fiókregisztráció után a verseny megkezdése előtt a “Részvétel” gombra kell kattintanod.

Ezt követően kezdődhet is a játék. Az 1xBit minden szinten 7 rejtett tojást tartogat az egész versenyre. A jutalmak megszerzéséhez a játékosoknak ezeket kell megtalálniuk. Aki az összes tojást megtalálja, az nyeri az első helyet.

Miből áll a Húsvéti Nyuszi Kalandja?

A verseny összesen 25 szakaszból áll, amelyeken keresztül a résztvevők keresés közben játszva  fejlődhetnek és léphetnek szinteket, hogy esélyt kapjanak bekerülni a győztesek közé. Hogy közelebb kerülj az aranytojáshoz, a legjobb 7 szintért kriptodíjakat kapsz.

A pontok gyűjtéséhez legalább 0,1 mBTC értékű téteket kell megtenni, ami egy pontot hoz, 0,25 mBTC 3 pontot hoz, és ha a tét magasabb, magasabbak a pontok, hogy nyerj.

A szinted növeléséhez pontokat kell gyűjtened. A maximális szint 25, és összesen 5000 pontot igényel. Kezdetben 0-24 pontot kell szerezned az 1. szinthez, 25-49 pontot a 2. szinthez, 50-199 pontot a 3. szinthez, és így tovább.

A díjra való jogosultsághoz fontos tudni, hogy a díjak megszerzéséhez a köztes szintek nem lényegesek, a minimum szintek számítanak. A díj igénybevételéhez szükséges minimális mérföldkő a következő:
25 – Aranytojás, 21 – Lila tojás, 17 – Kék tojás, 12 – Zöld tojás, 8 – Sárga tojás.

A díjak elosztása

A díjak a következőképpen oszlanak meg:

  • 1. hely – 120 mBTC (minimálisan szükséges szint – 25)
  • 2. hely – 65 mBTC (minimálisan szükséges szint – 25)
  • 3. hely – 50 mBTC (minimálisan szükséges szint – 21)
  • 4-5. hely – 20 mBTC (minimálisan szükséges szint – 17)
  • 6-10. hely – 15 mBTC (minimálisan szükséges szint – 12)
  • 11-20. hely – 10 mBTC (minimálisan szükséges szint – 8)
  • 21-30. hely – 5 mBTC (minimálisan szükséges szint – 4)

Mi mást tartogat még az 1xBit?

A verseny nem az egyetlen dolog, amit a platform kínál tagjainak. Az 1xBit kaszinó több mint 200 élő kaszinójátékot és több mint 5000 egyedi nyerőgépes játékot kínál, amelyeket az e-szerencsejáték-ipar legnépszerűbb vállalatai hoztak létre.

A felhasználóknak többdevizás kriptószámlájuk is van, amelyről kiválaszthatják a platform 40 valutás lehetőségei közül az általuk preferált fizetési módot.

Sőt, az új játékosokat az első négy befizetésükért akár 7 BTC összegű üdvözlő bónusszal jutalmazhatják.

Regisztrálj az “EASTERADV” promóciós kóddal, hogy 125%-os első befizetési bónuszt kapj.

Légy részese a versenynek, amelyet az 1xBit biztosít, és élvezd a Húsvéti Nyuszi Kalandját.

Az 1xBit további kínálatait közösségi oldalaikon tudod nyomon követni:

Twitter, Instagram, Youtube, Telegram

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***