Az altcoinok trendje fel fogja robbantani az ARB, a MATIC és a BlastUP árfolyamát

Az altcoinok piaca jelentős hullámokat vet. Az olyan kulcsfontosságú szereplők, mint az ARB és a MATIC, a megfigyelők szerint potenciálisan hatalmas növekedésre számíthatnak. Ez a jelenség, a kriptopiac fordulópontja lehet, és lebilincselő előzményt nyújt az elemzésekhez. Merüljünk el a kibontakozó eseményekben, hogy jobban megértsük a piacra gyakorolt hatásokat.

A BlastUP néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze

A BlastUP egy egyedülálló launchpad platform, amely a Blaston, egy legendás Layer 2 blokkláncon alapul, és amely szédületes indulásával uralta a címlapokat. A projekt a Blast nyomdokaiba lépett, és néhány hét alatt több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze.

A BlastUP hatása jelentős lehet, mivel a DAappok indítására szolgáló innovatív megoldásai a Web3 és az AI eszközök teljes csomagjával a startupok körében nagy sikert arathatnak majd. Kiterjedt eszközkészletet és jutalmazó rendszert biztosít mindenkinek, aki csatlakozik a platformhoz.

A BlastUP tokenek előértékesítése folyamatban van, és a befektetés potenciálisan olyan lehet, mintha 2017-ben Ethereumot ETH Price ETH Price vásároltunk volna néhány dollárért. Az ár az ötödik szakaszban 0,055 dollár, míg a tőzsdei bevezetéskor 0,1 dollár lesz. Most itt lehet a megfelelő alkalom, hogy a legjobb áron, 45%-os kedvezménnyel vásárolj BlastUP tokeneket.

>> Ne maradj le: Vásárolj BlastUP tokeneket 45% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne<<

A BlastUP tokenek birtokosai számos kedvezményhez jutnak hozzá az elsőbbségi tokenértékesítéstől kezdve az IDO-kban található exkluzív hűségjutalmakig. Emellett kamatot is szerezhetnek a tokenek stakelésével, és kihasználhatják a seed staking funkciót, amely ingyenes tokeneket biztosít a támogatott projektekből.

A BlastUP nem csak egy újabb kriptoprojekt. Erős alapokkal rendelkezik ahhoz, hogy széles közönség hűségét is elnyerje. A launchpad célja, hogy csökkentse a blokklánc startupok belépési akadályait, ezzel biztosítva, hogy kezdettől fogva mindenük meglegyen a sikerhez.

A BlastUP részletes útiterve 2026-ig tart. Tervben van egy AI IDO szűrő, egy AI Startup Team Tools és a közösségi piactér bevezetése. A BlastUP arra készül, hogy a kriptotér következő nagy dobása legyen, ezért jobb, ha sietsz és csatlakozol, mielőtt túl késő lenne.

>> Készen állsz a növekedésre? Vásárolj BlastUP tokeneket most <<

Az Arbitrum emelkedés előtt áll, 2,32 milliárd dollár értékű ARB token kerül feloldásra

Az Arbitrum izgalmas napok előtt áll a közelgő 2,32 milliárd dollárnyi ARB token feloldásával. Az ARB jelenlegi adatai semleges állást jeleznek, enyhe bikás jelekkel. A jelenlegi 2,17 dolláros árfolyam a legközelebbi ellenállási szint közelében van, ami rövid távon potenciális emelkedésre utahat. Ha ez a lendület folytatódik, akkor a hosszú távú cél elérheti a 2,42 dolláros második ellenállási szintet.

Másrészt a tokenek feloldásából eredő esetleges árkorrekció visszavezetheti az ARB árfolyamát a biztosított támaszszintek felé. Az 1,70 dolláros és az 1,45 dolláros második támaszszint rövid távon lehetséges leszállóhelyként szolgálhat. Ettől függetlenül, ahogyan azt a 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok tükrözik, a hosszú távú trend emelkedő tendenciát jelez, ami erőteljes helyreállást sugallhat egy esetleges visszahúzódások után.

A Polygon mérföldköve potenciálisan befolyásolhatja az árfolyamot

A Polygon DEX nemrég elért mérföldkő potenciálisan befolyásolhatja a tokenek árát. Ha a MATIC átlépi a második ellenállási szintet 1,27 dollárnál, az optimizmus tovább táplálhatja a tendenciát. Hosszú távon a folyamatos innovációk új befektetéseket vonzhatnak, ami potenciálisan jóval a 100 napos egyszerű mozgóátlag fölé emelheti az árát, ami jelenleg 0,91 dollár.

A másik oldalról azonban elengedhetetlen az óvatosság. Rövid távon, ha az altcoinok piaca semleges marad, eladási nyomás is keletkezhet, aminek következtében az árfolyam a legközelebbi 0,82 dolláros vagy akár a 0,63 dolláros támaszszintig húzódhat vissza. A MACD és a mozgóátlagok alapján tett erős bikás ajánlások ellenére a váratlan piaci elmozdulásokat soha nem szabad figyelmen kívül hagyni.

Következtetés

Bár az olyan kulcsfontosságú altcoinok, mint az Arbitrum és a Polygon rendelkeznek növekedési potenciállal, egyértelmű, hogy a BlastUP kiemelkedik a koncepciójával és a Blast ökoszisztémában elfoglalt helyével. A projekt kezdeti sikere és a folyamatban lévő előértékesítés megerősíti vonzerejét a hozzáértő befektetők számára, akik szilárd eszközöket keresnek a változékony piacon. Miközben minden szem a fejlődő altcoinok trendjére szegeződik, a BlastUP egyedülálló értékjavaslata megszilárdíthatja helyét, mint egy potenciálisan ígéretes, növekedési potenciállal rendelkező projekt.

Honlap: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***