Az Avalanche és Cardano bálnák Kelexo tokent vásárolnak

Ahogy a piac mindenütt szép eredményeket ér el, a kriptobefektetők kezdik a nyereségüket más befektetésekbe önteni, a hírek szerint akár 20-szoros megtérüléssel is keresik a befektetési eszközöket. Úgy tűnik, hogy az Avalanche (AVAX) és Cardano (ADA) bálnák a még el nem indított Kelexo (KLXO) protokollba vásárolnak be.

A Kelexo protokoll egy Web3-as innovatív termék, amelynek célja, hogy az emberek minimális belépési akadályokkal és kevésbé megerőltető folyamatokkal hozzáférjenek a kriptohitelekhez. Ezzel az értékkínálattal nem megdöbbentő, hogy a Kelexo az Avalanche és a Cardano tulajdonosok befektetési választása.

Az Avalanche őrzi a top 10-es helyét

Az Avalanche token 2023 vége óta a top 10-es rangsorban cikázik. Ez egy a decentralizált alkalmazások (dAppok) számára tervezett Layer 1-es blokklánc, amelynek natív tokenje az Avalanche (AVAX) lett. A cikk írásakor az Avalanche tokennel 40 dolláron kereskednek. A 14 milliárd dolláros piaci értékkel az Avalanche a 9. helyen áll a piaci kapitalizációban. A napi piaci kereskedésekben az Avalanche tokennel 650 millió USD érték felett kereskednek. Ezzel a kereskedési volumennel az Avalanche a 13. legtöbbet kereskedett token a kriptopiacon.

Cardano teljes piaci értékének a 3,44%-ét elvesztette

A Cardano egy proof-of-stake (PoS) protokollként 2017-es indulása óta a növekedést és az adoptációt ösztönzi. A Cardano úgy tervezték, hogy a tulajdonosok részt vehessenek a hálózat mindennapi tevékenységében, ezzel a magas szintű részvétellel a Cardano tulajdonosai a protokoll tulajdonjogának érzését hordozzák. Mint a 8. legerősebb token a piacon, a Cardano teljes piaci értéke 20 milliárd dollár. Miután 3,54%-ot esett az árfolyama az elmúlt időszakban, a vezető kriptoelemzők rámutattak, hogy további esés várható a token számára, és a tokentulajoknak fel kell készülniük erre.

Lehetséges a Kelexo token 20-szoros hozama?

A Kelexo (KLXO) a kriptohitelezésben első alkalommal induló szereplőként olyan rendszert tervezett, amely megkönnyíti a tokenkölcsönzést. Minden felhasználó számára a lehető legegyszerűbb lesz a tokenek hitelezése vagy kölcsönzése a Kelexo segítségével. A Kelexo-n a tokeneket kölcsönadni kívánó felhasználóknak csak regisztrálniuk kell, be kell listázniuk a tokenjeiket, meg kell adniuk a felhasználási feltételeiket, és már kész is vannak. A kölcsönfelvételt tervező felhasználóknak regisztrálniuk kell, meg kell keresniük a kiválasztott tokent, elfogadni a kölcsönadó feltételeit, és azonnal megkapják a kért token befizetéséket.

A platform natív tokenje szintén a Kelexo (KLXO) nevet viseli. A Kelexo tokent most az előértékesítés 1. szakaszában 0,028 dollárért árulják, és a híresztelések szerint a piacra lépéskor 20-szoros bevételnövekedési potenciállal rendelkezik. A Kelexo korai befektetői számára egy jutalmazási rendszert vezettek be, amely elismeri a tevékenységüket és a protokollal való interakcióikat. Ez a rendszer garantálja számukra, hogy passzívan több Kelexo jövedelemhez juthatnak. A Kelexo esetében egy dolog biztos: amíg valaki birtokolja a Kelexo tokent, addig részesülni fog a protokoll növekedéséből.

Tudj meg többet a Kelexo (KLXO) előértékesítésről a hivatalos weboldalon.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***