Az elemzők szerint a Bitcoin, a Pepe és az Angry Pepe Fork hozhat masszív nyereséget 2024-ben

A kriptovaluták többsége az elmúlt hónapban egy szűk sávban konszolidálódott, de mindvégig egy nagyobb kitörésre vártak. Az elemzők úgy vélik, hogy a kitörés a sarkon lehet, és a Bitcoint, a Pepe-et és az Angry Pepe Fork-ot választották a legjobb nyereséggel kecsegtető kriptónak.

A Pepe (PEPE) új csúcsot érhet el

Az elmúlt hónap során a Pepe (PEPE) felfelé emelkedett, és az év sötét lova lett. A mémérme értéke az egekbe szökött, új csúcsot új csúcs után állított fel, és még a Bitcoint is felülmúlta. Bár úgy tűnik, hogy az emelkedő trend elérte a küszöböt, a Plazma0x úgy véli, hogy a Pepe egy erős támaszszintnél van, ezért a további növekedés is lehetséges.

Coincodex is osztja ezt az érzést, és egy 0,00003859 dollárig tartó rallyt jósol, amíg ez a támaszszint kitart. Ha a medvék áttörik a szintet, akkor a Pepe érme új mélypontokra eshet.

Az elemzők új 2024-es célt határoztak meg Bitcoin számára

Minden érmék atyja, a Bitcoin BTC Price BTC Price CryptoJelleNL szerint az elmúlt három hónapban újrafelhalmozási fázisban volt. Ez hatással volt a tőzsdéken lévő Bitcoin mennyiségre, amely 200 ezerrel csökkent.

A felhalmozás folyamatban van, így a Bitcoin ára az elkövetkező hetekben új csúcsokra szökhet. A tokennek erős támasza van a 66 ezer dollárnál, de az új szintek eléréséhez túl kell lépnie a 72 ezer dolláros ellenálláson. A MikybullCrypto optimista a Bitcoinnal kapcsolatban. Szerinte a BTC rövid távon 85 ezer dollárig, majd hosszú távon 110 ezer dollárig emelkedhet.

A szakértők szerint az Angry Pepe Fork (APORK) lehet következő nagy lehetőség

Bár az Angry Pepe Fork (APORK) meglehetősen új az előértékesítési piacon, a növekedési potenciálja miatt érdemes rá figyelni. A piaci szakértők úgy vélik, hogy az alacsony, 1,9 milliárdos forgalomban lévő készlet idén az 50-szeresére növelheti az értékét.

Az egyedi tulajdonságok is figyelemfelkeltőek. Az APORK-ot úgy tervezték, hogy jobb kilátásokat kínáljon, mint az olyan mémérmék, mint a Pepe és a Floki. Célja, hogy a korábbi érmékhez képest több hasznos funkciót vezessen be, így kiemelkedő projekt lehet a mém érmék piacán.

Ez a token érdekes és egyedi funkciókkal rendelkezik. Az innovatív hódítsd meg a keresetet rendszere, az elemzőket és a befektetőket egyaránt vonzotta. Az APORK az ösztönzők hozzáadásával képessé teszi felhasználóit a tér meghódítására és a különböző jutalmak feloldására.

Emellett az Angry Pepe Fork jó tétlekötési lehetőséget is biztosít, amelyen keresztül a tagok egy adott 30, 60 vagy 90 napos időkeretre feltölthetik APORK érméiket. Minél hosszabb ez az időszak, annál magasabb a jutalom. Ahogy az Angry Pepe Fork nő, a csapat igyekszik majd más projektekkel és vezető tőzsdékkel is együttműködést kialakítani.

Az APORK jelenleg az első előértékesítési szakaszban jár, és az ára csekély 0,014 dollár. Figyelembe véve az APORK jellemzőit és a nyereségtermelés lehetőségeit, az APORK-ot az ígéretes projektek között tarthatjuk számon, így idővel akár a mémcoinok kulcsszereplőjévé is válhatnak.

Következtetés

A fenti elemzés alapján a piaci szakértők nagyon különlegesek a Bitcoin, a Pepe és az Angry Pepe Fork tekintetében. Véleményük szerint ezek a legjobb kriptók, amelyeket 2024-ben érdemes megvenni, és amelyeknek megvan mindenük ahhoz, hogy a következő hónapokban hatalmas nyereséget biztosítsanak a befektetőknek.

Látogasd meg az Angry Pepe Fork előértékesítését

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***