Az Ethereum és a Bitcoin árváltozásai mellett a 100-szoros nyereséggel kecsegtető Raboo felturbózhatja a pénztárcádat

A befektetőket jelenleg lenyűgözi a kriptopiac, mivel az olyan vezető érmék, mint az Ethereum és a Bitcoin, jelentős árváltozásokat mutatnak, amit a tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) iránti növekvő érdeklődés váltott ki. Ezenkívül figyelemre méltó az előértékesítésben lévő Raboo (RABT) mémérme is, amely erős növekedési potenciált mutat, és akár 100-szoros hozamot is generálhat.

Tudjuk meg, miért van a Raboo-nak ilyen hihetetlen növekedési potenciálja, és fontoljuk meg, hogy a Bitcoinnal és az Ethereummal együtt érdemes-e 2024-ben a legjobb kriptovaluták közé sorolni, amelyeket érdemes lehet megvásárolni.

Növekvő kereslet az Ethereum iránt: Az ár több mint 5%-kal emelkedik, miközben az ETF-ek bevezetésre várnak

Az Ethereum a legnépszerűbb altcoin. A Decentralizált Alkalmazások (DApps), a Decentralizált Pénzügyek (DeFi) és a Decentralizált Autonóm Szervezetek (DAO-k) iránti fókuszáról ismert. Az elmúlt két hétben a CoinMarketCap jelentős növekedést mutatott ki natív tokenjének árfolyamában. Az ETH 5,31%-kal emelkedett, 3655.08 dollárról 3848.98 dollárra.

Szakértők szerint ez az ETH emelkedés annak köszönhető, hogy az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet (SEC) május 22-én jóváhagyta az első spot Ethereum tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) beadványait. A jóváhagyás óta jelentős befektetések érkeztek ezekbe az Ethereum-alapú termékekbe. Bár ezek az újonnan jóváhagyott ETF-ek még nem kerültek bevezetésre a piacon, a növekvő befektetések az Ethereum iránti növekvő keresletet jelzik a befektetők körében.

A Fidelity és a BlackRock vezeti az ETF-eket, miközben a Bitcoin 71 ezer dollár felett van

A Bitcoin továbbra is dominál a piacon. A kriptovaluta most 71 ezer dollár felett cserél gazdát a CoinMarketCap szerint. Az egyik tényező, amely felfelé hajtja a Bitcoint, az amerikai spot Bitcoin tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) nagy felhalmozása. Ezek olyan pénzügyi termékek, amelyek lehetővé teszik a befektetők számára, hogy részesüljenek a BTC ármozgásaiból anélkül, hogy ténylegesen birtokolnák azt.

Júniusban a Bitcoin ETF-ek teljes nettó beáramlása állítólag elérte a 888,75 millió dollárt. Ezt a nettó beáramlást jelentősen vezették a vezető spot Bitcoin ETF-ek. A Fidelity FBTC-je, amely körülbelül 378,7 millió dollár beáramlást könyvelhetett el, és a BlackRock IBIT-je, amely 274,4 millió dollár beáramlást mutatott. A 21 Shares/Ark és a Grayscale GBTC is jelentős beáramlást könyvelt el, amelyek értéke 138,7 millió és 28,2 millió dollár volt. A beáramlás növekedése miatt sok befektető optimista, hogy a BTC tovább fog emelkedni.

Raboo: A 100-szoros növekedési potenciállal rendelkező előértékesítési token célja a mémek forradalmasítása az AI-val

Azok az okos befektetők, akik mindig a következő nagy lehetőséget keresik, exponenciális hozamokat várhatnak a Raboo-tól (RABT). Ez az új előértékesítési érme egyedi értékajánlatával és kivételes tulajdonságaival kívánja megalapozni helyét az iparban. A 100-szoros növekedési potenciállal rendelkező token iránt nagy a kereslet, mivel a befektetők úgy vélik, hogy ez egy rendkívül ígéretes lehetőség, amely jelentős nyereséget hozhat számukra.

A Raboo ökoszisztémája összesen 1,8 milliárd $RABT tokent tartalmaz. Ennek 63%-a előértékesítésben érhető el. Így sok befektető már korán részesülhet ebből az izgalmas projektből. Ezek a tokenek jelenleg rendkívül alacsony, 0,0048 dolláros áron vásárolhatók meg, ami lehetővé teszi a kriptovaluta kezdők és a kisebb tőkével rendelkező befektetők számára is a részvételt a mémérme lehetséges növekedésében.

A ígéretes emelkedésen kívül egy másik ok, amiért a befektetők a Raboo-t az egyik legjobb kriptovalutának tartják, az az izgalmas funkció, amely lehetővé teszi a Raboo számára, hogy fejlett AI algoritmusok segítségével kiváló minőségű mémeket készítsen és reprodukáljon. Ezek a mémek nemcsak szórakoztatják a közösségét, hanem szélesebb közönséget is vonzanak, elősegítve a további elfogadást és növekedést.

Következtetés

Miközben a vezető kriptovaluták, mint az Ethereum és a Bitcoin jelentős árváltozásokat tapasztalnak az ETF-ek iránti befektetések növekedése miatt, a figyelem egy ígéretes mémérmére, a Raboo-ra is irányul.

A 100-szoros növekedési potenciáljával a Raboo felkelti az okos befektetők figyelmét, akik a következő nagy lehetőséget keresik, hogy exponenciális hozamokat generáljanak. Ezenkívül, a jelenlegi előértékesítés során a $RABT szerény áron érhető el. A fejlett AI segítségével mémeket készítve valószínűleg az év egyik legkeresettebb tokenje lesz.

A Raboo előértékesítésében itt vehetsz részt:

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***