Az Ethereum felhasználók Solanára és Tradecurve-re váltanak

Míg az Ethereum küszködik, a Solana és a Tradecurve magához csábítja a felhasználókat.

Az Ethereum (ETH) hálózatot sok felhasználó hagyta ott, mivel a közelmúltban az Ethereum (ETH) tranzakciós díjak éves csúcsot döntöttek. Ennek eredményeként a Solana (SOL) learatta a babérokat, és megnövekedett hálózati aktivitást tapasztalt. A legtöbb Ethereum (ETH) felhasználó azonban a Tradecurve (TCRV) mellett döntött, egy új, a játékot megváltoztató hibrid kereskedési platform mellett, amely jelenleg az előértékesítés 3. szakaszában jár, és amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több ezer piacon kereskedjenek egyetlen számláról.

>VÁSÁROLJ TCRV TOKENT MOST<<<

Az Ethereum (ETH) tranzakciós díjai miatt a felhasználók lelépnek

A Pepe (PEPE) érme körüli közelmúltbeli mémérme hype több kárt okozott, mint hasznot az Ethereum (ETH) hálózatnak. Nevezetesen, a PEPE-t gyűjtő befektetők miatt az Ethereum (ETH) lánc tranzakciós díjai átlagosan 27,61 dollárra szöktek, ami 2022 májusa óta a legmagasabb szint.

Ennek hatására sokan eltávolodtak az Ethereum (ETH) hálózattól, aminek következtében az Ethereum (ETH) árfolyama is csökkent, és 1840,85 dolláron kereskedtek vele. Azóta az Ethereum (ETH) árfolyama némiképp magára talált, a tokennel jelenleg 1856,09 dolláron kereskednek, ami 2,06%-os emelkedést jelent az elmúlt 24 órában.

Emellett az Ethereum (ETH) kereskedési volumene 46,03%-kal nőtt tegnap óta, ami a befektetők szerint a közeljövő lehetséges fellendülését jelzi.

>VÁSÁROLJ TCRV TOKENT MOST<<<

A Solana (SOL) alacsonyabb díjaival vonzza magához az ETH-felhasználókat

Az Ethereum (ETH) láncról meglépő felhasználók nem is jöhettek volna jobbkor a Solana (SOL) számára, mivel ez segített a Solana (SOL) hálózatnak a fellendülés útjára lépni, miután az elmúlt három hónapban 20,74%-ot veszített az értékéből.

A Solana (SOL) hálózat aktivitási hulláma ugyanis 113%-kal nőtt, amikor a felhasználók blokkláncot cseréltek, ami csak májusban 4,19 millió új Solana (SOL) cím létrehozását eredményezte. Ezenkívül a folyamat segített a Solana (SOL) számára, hogy a 20 dolláros támaszszint fölé emelkedjen, és 19,50 dollárnál támaszt találjon. Jelenleg a Solana (SOL) tokennel 20,08 dolláron kereskednek, az elmúlt 24 órában pedig 2,06%-os áremelkedést tapasztalt. Emellett a Solana (SOL) kereskedési volumene 19,13%-kal nőtt tegnap óta.

A Solana (SOL) teljesítményének közelmúltbeli emelkedése ellenére azonban a Solana (SOL) RSI értéke 40,17, ami miatt a szakértők a következő napokra a tokennek csökkenő tendenciát jósolnak.

Tradecurve

Tradecurve (TCRV) – Az innovatív hibrid kereskedési platform, amely felkavarja a piacot

A kriptovilág új ragyogó csillagának tekintett TCRV token a legnépszerűbb lett a térben, ami miatt a befektetők ezrével özönlötték el az előértékesítést. A TCRV a Tradecurve natív tokenje, egy új, forradalmi hibrid kereskedési platform, amely a centralizált és decentralizált tőzsdék legjobb elemeit nyújtja, egyetlen határok nélküli és rendkívül biztonságos helyen egyesítve azokat.

Nevezetesen, a Tradecurve lesz az első olyan decentralizált megoldás, ahol a felhasználók kihasználhatják kriptoegyenlegüket, és azt árucikkek, részvények, kötvények, ETF-ek, forex, opciók és kriptók kereskedésére használhatják, mindezt egyetlen számláról. Emellett a decentralizált jelleg teljes anonimitást biztosít a felhasználók számára, mivel nem kell majd invazív KYC-eljárásokon keresztülmenniük.

Ráadásul a Tradecurve-ön való kereskedés a lehető legegyszerűbb. Mindössze annyit kell tenned, hogy létrehozol egy fiókot (egy érvényes e-mail cím megadásával és semmi mással), csatlakoztatod a tárcádat, és befizeted a kereskedéshez használni kívánt kriptót. Ezzel pedig azonnal elkezdhetsz kereskedni több ezer különböző piacon.

>>VÁSÁROLJ TCRV TOKENT MOST<<<

Emellett a Tradecurve számos kiváló funkciót biztosít a felhasználók számára, többek között magas, 500:1-től kezdődő tőkeáttételt, AI algoritmikus kereskedési botokat és másolt kereskedést, ahol a felhasználók előfizetési díjat fizethetnek a sikeres kereskedőknek, ha lemásolják a kereskedési stratégiáikat.

 

A Tradecurve tokentulajdonosok negatív egyenlegvédelmet, VIP számla szolgáltatást, valamint exkluzív befizetési és szintlépési bónuszokat és kedvezményeket is kapnak.
Mindezek lehengerelhetik az új kereskedőket, akik az első lépéseiket teszik a kriptoszférán belül. A Tradecurve azonban segíteni akar, mivel saját metaverzum kereskedési akadémia elindítását tervezi, ahol az emberek tanfolyamokon vehetnek részt és szakértőkkel beszélgethetnek, hogy fejlesszék képességeiket és megismerjék a kereskedési stratégiákat.

Tradecurve

Jelenleg a befektetők kihasználhatják a lehetőséget, és megvásárolhatják a TCRV-t, amíg a nyilvános előértékesítés 3. szakaszában jár, ahol egy token 0,015 dollárért kel el. Emellett a szakértők azt jósolják, hogy a token 50-szeres nyereséget fog biztosítani a tulajdonosoknak a bevezetés előtt, amikor az árfolyam további 100-szorosára fog emelkedni.

A Tradecurve továbbá célul tűzte ki, hogy bekerüljön a három legnagyobb globális kereskedési platform közé, megelőzve az OKB-t, a Robinhoodot és a Huobit. És látva, hogy a Binance BNB ICO 0,11 dollárról indult, a BNB-vel pedig jelenleg 313 dolláron kereskednek, a TCRV növekedési potenciálja hatalmas.

További információk a $TCRV token előértékesítésről:

Honlap: https://tradecurve.io/
Előértékesítés: https://app.tradecurve.io/sign-up
Twitter: https://twitter.com/Tradecurveapp
Telegram: https://t.me/tradecurve_official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverzum, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***