Az OKEx a szektor egyik legnagyobb hűségprogramját mutatja be

Az OKEx (www.okex.com), a világ egyik vezető kriptovaluta spot- és derivatív kereskedéssel foglalkozó tőzsdéje, egy nagyszabású kedvezmény és jutalom programot hirdetett meg.

A máltai székhelyű tőzsde háláját szeretné kifejezni a lojális ügyfelei felé. Ebben a hűségprogramban a kiosztandó kedvezmények és jutalmak összege több millió dollár. Ezen kampány része az idei Happy Friday pénzosztás is, amely során minden héten a heti határidős és állandó swap tranzakciós díjakból befolyó bevételének 20%-át osztja szét a hűséges felhasználói között december 4-től kezdődően.

1. Egyszeri kifizetések

Minden olyan felhasználónak, aki betétet helyezett el, tokennel rendelkezett vagy kereskedett 2020. október 16. és 2020. november 26. között az OKEx az eltelt 7 héten a határidős és állandó swap tranzakciós díjakból befolyó bevételének 20%-át egy speciális alapba helyezi, amelyet szét fog osztani egy egyszeri kifizetésként a megnevezett felhasználóknak az eszközeik és a tranzakcióik feltételei alapján. Ezenfelül az OKB tulajoknak az OKB-k értékét (USDT-ben kifejezve) megduplázza az eszköz súly kalkulációs folyamat során.

2. Happy Friday heti pénzosztás

2020. december 4-től kezdődően minden pénteken az OKEx a lojális ügyfeleit megjutalmazza a határidős és állandó swap tranzakciós díjakból befolyó bevételének 20%-ával, amit BTC-ben ad át. Minden új és meglévő ügyfél jogosult a részvételre, és megszerezheti a jutalmakat a lebonyolított kereskedési volumenek és eszközök értékének arányában. Azok a felhasználók, akik OKEx tőzsdei tokennel, OKB-vel is rendelkeznek, duplán kapnak jutalmat. Mikor kalkulálják a teljes eszközértéket, akkor az OKB értékének a dupláját kapják meg átkonvertált USDT-ben.

3. Díjvisszatérítés

Azon felhasználók részére, akiknél az eszközök értéke túllépte a 10.000 USDT-t 2020. november 23. előtt, az OKEx egy jutalék visszatérítési kártyát ad ki minimum 100 USDT és maximum 1.000 USDT értékben a felhasználó nettó eszközértékének függvényében. A jutalékvisszatérítés nem fogja befolyásolni a fizetési kalkulációs folyamatot a jövőbeli Happy Friday eseményeknél.

Bónuszok és egyéb támogatások azoknak a vásárlóknak, akik először vesznek kriptovalutát

Azok az új felhasználók, akik 100 dollár értékben vesznek először bármilyen kriptoeszközt, 80 dollár értékű bónuszt kapnak. Emellett igénybe vehetik azokat támogatásokat, amit a különféle oktatási közösségek kínálnak Telegramon és OKEx Akadémián keresztül.

Bővebb információt a hűségprogramról itt olvashattok.

Az OKEx-ről

Az OKEx kriptotőzsdét 2017-ben alapították, központja a blokklánc sziget néven elhíresült Máltán található. Jelenleg az egyik legkiterjedtebb szolgáltatási portfólióval rendelkezik a kripto-ökoszisztémában. Több mint 20 millió felhasználójuknak 400 kereskedési párt kínál, az éves kereskedelmi volumenük pedig meghaladja a 100 milliárd dollárt. A klasszikus kriptovaluta adás-vétel mellett (ahol fiatért is tudunk kriptót venni) lehetőséget adnak különböző származtatott, azaz derivatív eszközök kereskedésére is. A tőzsdéhez természetesen saját tárca is tartozik, ahol a megvásárolt kriptopénzeinket tárolhatjuk. Az OKEx legújabb funkciója a customer-to-customer (C2C), azaz a felhasználók közötti hitelezést is lehetővé teszik, ahol a felhasználók saját maguk szabhatják meg a hitelezés feltételeit (természetesen az OKEx alapvető szabályait figyelembe véve). Emellett staking és bányászati lehetőséget kínál a népszerű platform.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.