Az olyan kriptovalutákkal, mint az ETH, SOL és BTCS, a terrorizmus finanszírozásának esélye csekély

A jelentések azt mutatják, hogy a kriptopénzek csak kis szerepet játszanak a terrorizmus finanszírozásában, összehasonlítva a hagyományos fizetőeszközökkel. Az Ethereum (ETH), a Solana (SOL) és a Bitcoin Spark (BTCS) pedig a legbiztonságosabbak lehetnek.

ETH ár előrejelzés

Az Ethereum (ETH) ára az elmúlt két hét során 11%-kal emelkedett, és az elmúlt hónapban 9%-os nyereséget ért el. Ezzel közelítve a három hónapos csúcs felé. Annak ellenére, hogy nemrégiben volt egy visszaesés, amit Sam Bankman-Fried csalásért történő elítélésének hírével kapcsoltak össze, az elemzők szerint az ETH mutatói azt jelzik, hogy továbbra is megvan középtávú lendülete. Az ETH 30 napos átlaga továbbra is a 200 napos felé emelkedik. Ez egy potenciális kitörés jele lehet, amikor a rövidebb távú átlag keresztezi a hosszabb távú átlagot. Emellett az ETH támogatási szintje folyamatosan emelkedik, ami arra utal, hogy a zuhanás nem lehet túl komoly.

A SOL ára

A Solana (SOL) árfolyama nemrégiben több mint 50%-kal emelkedett néhány nap alatt. Számos elemző mérlegelte a lenyűgöző árfolyam-emelkedéshez hozzájáruló tényezőket és a legfontosabb hajtóerőként a Solana-ról szóló VanEck-jelentést emelték ki. A jelentés átfogó elemzést tartalmaz a kriptó potenciáljáról, és 2030-ig több mint 10 000%-os árnövekedést jelez. A rövid visszalépés ellenére, amikor az eladók megpróbálták visszautasítani a 47 dollárnál magasabb árat, a 10,16%-os napközbeni növekedés egyértelműen jelzi a Solana tartós vásárlási nyomását.

Mi az a Bitcoin Spark?

A Bitcoin Spark egy új kriptoprojekt, amelyet számos kriptós elemző szerint a Bitcoin (BTC) történelmének újraírására terveztek. Ez az innovatív projekt 21 millió érme korlátozott kínálatát kombinálja forradalmi technológiákkal és funkciókkal, amelyek új generációs digitális tranzakciókat hoznak létre.

A Bitcoin Spark blokklánca magas egyedi blokk tranzakciós képességekkel, rövid blokkidőkkel és nagyszámú hálózati node-dal rendelkezik. Mindez gyors és költséghatékony tranzakciókat tesz lehetővé a felhasználók számára. A blokkláncot több, szervesen integrált réteggel tervezték meg, ami jelentősen növeli skálázhatóságát és sokoldalúságát. Ezek közé tartozik egy okosszerződés réteg, amely lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy több programozási nyelvet, mind magas- mind alacsony szintűeket, használjanak okosszerződések és decentralizált alkalmazások (Dapps) létrehozásához.

Fontos megjegyezni, hogy a Bitcoin Spark saját konszenzus mechanizmusát, a Proof-of-Process (PoP) -t használja. Ezt a mechanizmust egy érdekes kombinációként pozícionáltak a Proof-of-Work (PoW) és a Proof-of-Stake (PoS) rendszerek között. A PoP nem-lineárisan jutalmazza a felhasználókat a tranzakciók validálásáért és a feldolgozási kapacitásuk hozzájárulásáért a hálózathoz. A nem-lineáris jutalmazás funkcionalitása, valamint a széles körű node-ok lehetővé teszik számos validátor számára a decentralizáció elősegítését és a hálózat biztonságának növelését annak esélyeinek csökkentésével, hogy egyetlen validátor túl hatalmassá váljon. Ennek elősegítésére a Bitcoin Spark csapat tervezi egy biztonságos, felhasználóbarát és könnyű hálózat validációs alkalmazás bevezetését, ami kompatibilis lesz olyan operációs rendszerekkel, mint a Windows, iOS és Android.

A Bitcoin Spark előretekintő megközelítése lehetővé teszi az intézmények és az egyének számára, akik távoli számítási erőforrásokat keresnek, hogy hatékonyan használják a validátorok hozzájárulását cserébe BTCS-ért. A generált bevételek 3%-a a hálózat fejlesztésére kerül, a többi pedig a hálózat validátoraihoz, akik BTCS-t és díjat kapnak az ellenőrzött blokkokért.

Ezen kívül a Bitcoin Spark alkalmazás és a weboldal kis felületeket fog tartalmazni a közösség által biztosított hirdetések számára, amelyekért szintén BTCS-ben kell fizetni. A hálózat résztvevői a generált bevételek 50%-át kapják meg, plusz extra ösztönzőket a hirdetések felügyeletéért betöltött szerepükért.

A BTCS ára

A Bitcoin Spark (BTCS) árfolyama több mint 130%-kal emelkedett, és elérte a 3,50 dollárt az ICO (Initial Coin Offering) utolsó előtti szakaszában. A kriptó további áremelkedés előtt áll, november 30-án 10 dolláron indul. Elemzők szerint a Bitcoin Spark időzítése katalizátorként szolgálhat a rövid távú árfolyam-emelkedésekhez. A Bitcoin Spark briliáns technológiáját, korlátozott kínálatát, a biztonság iránti elkötelezettségét és valós alkalmazásait is kiemelték, mint a hosszú távú árnövekedés jelentős indikátorait.

Tudj meg többet a Bitcoin Spark-ról:

Honlap: https://bitcoinspark.org/

BTCS vásárlás: https://network.bitcoinspark.org/register

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***