Az uptober első napjain beindultak a Bitcoin és a Bitcoin Minetrix bikák már

A kriptovaluták árfolyama ismét mozgásba lendült, miután a Bitcoin fontos ellenállási szintet ütött át a decentralizált bányászat korának kezdetén.

A Bitcoin Minetrix is felült a legújabb piaci hullámra és az előértékesítése során több mint 600,000 dollárt gyűjtött be miközben egy sokkal elérhetőbb megoldást kínál a felhőalapú bányászathoz.

A Bitcoin túlszárnyalta a 28.000 dolláros szintet, de a befektetők már a következő kitörési pontokra szegezték a tekintetüket, és alig várják a lehetőséget, hogy az új Bitcoin Minetrix tokenbe fektethessenek.

Mi vár a Bitcoinra 28.000 dolláros szint után?

A Bitcoin új lendületet kapott, miután a napokban sikerült áttörnie a 28.000 dolláros szintet. Vasárnap este még 28.200 dollárig is felkúszott az árfolyam, de visszacsúszott mielőtt még meg tudott volna ott tartósan kapaszkodni.

Bárhogyan is alakult a vasárnap, hétfő reggelre a BTC elérte a 28.345 dollárt, és így 4%-nál is nagyobb növekedést tudott felmutatni 24 órán belül.

Ez magabiztos zárást jelent a 200 hetes egyszerű mozgóátlag felett, amit a bikák egy kisebb győzelemként könyvelhetnek el. Viszont jelzésértékű, hogy a BTC vasárnap este nem tudott a 28.200 dolláros ellenállási szint fölött zárni.

Tegyünk hátrafelé egy lépést, és azt fogjuk látni, hogy a 28.000-30.000 dollár közötti szint a felező vonalat jelöli ki a Bitcoin számára a 69.000 dollár feletti legmagasabb, és a 17.000 dollár körüli alacsonyabb árfolyamértékéhez képest. Nem lenne meglepő, ha a bikák és a medvék ebben a sávban küzdenének meg egymással. Amennyiben sikerülne magabiztosan 30.000 dollár fölé ugrani, akkor még a 40.000 dolláros szint is elérhető távolságba kerülhet. Viszont, ha ebben kudarcot vall, akkor újra lecsúszhat 20.000 dollárig az árfolyam.

Jelenleg a legtöbb kriptó kereskedőre a „buy the dip” hozzáállás jellemző, mert arra számítanak, hogy a BTC ára nem fog a 27.000-27.500 dolláros szint alá süllyedni. A többség inkább 28.000 dollár feletti árfolyamra számít.

Eddig az 50 napos exponenciális mozgóátlag alatti vásárlás bizonyult a legjobb stratégiának ebben a ciklusban. Amennyiben a Bitcoinnak sikerül a régi ellenállás pontját az új támaszává alakítania, akkor egy több hónapos bikapiac is jöhet. Ebben az esetben, a kisebb visszaesések jó beszállási pontokat fognak jelenteni.

Továbbá olaj a tűzre, hogy 94 millió dollárnál is nagyobb értékű short pozíciókat szüntettek meg egy nap leforgása alatt.

Ez a gyors változás azt mutatja, hogy sok kereskedő hitelből fogadott az árfolyamcsökkenésre, viszont a hirtelen emelkedés már tarthatatlanná tette a short pozíciókat, és további vásárlásra kényszerítheti azokat, akik szeretnék enyhíteni a veszteségeiket. A kényszervásárlások növekedése, és a short pozíciók feladása tovább gyorsíthatja az árfolyamnövekedést.

Egy másik aktív kereskedő és elemző szerint (Ali, @ali_charts) a mostani ugrásszerű árfolyamnövekedés 31.000 dollár felé is elviheti a kriptovaluta árfolyamát. Ez az előrejelzés a historikus adatok alapján elképzelhetőnek tűnik. Ebben az esetben a következő fontos ellenállás 31.400 dollár körül lesz, ami az idei év legmagasabb árfolyama volt júliusban.

utpober-chart-btc

Uptober a Bitcoin hónapja?

A legutóbbi árfolyam emelkedés oka az „Uptober” volt. Ez a kifejezés arra utal, hogy az elmúlt három évben rendre október volt a BTC legjobb hónapja. Vajon ez a lendület ki fog tartani az újévben is? Egyelőre úgy néz ki, hogy örülhetnek majd a bikák.

A legtöbb elemző azzal számol, hogy az árfolyam tovább fog emelkedni 2023 végéig, ez a trend pedig könnyedén megágyazhat egy 2024-es bika piac számára.

Ahogy eddig is, a BTC betölti a digitális arany szerepét a féktelen jegybanki pénznyomtatás korában. A kriptovaluta szemléletváltást jelent az eddigi hitel alapú fiat pénzrendszerhez képest, mert egyre több befektető ismeri fel, hogy előnyös számára, ha egy limitált számú és értékalapú digitális valutában tartja a vagyonát.

Megnézem a Bitcoin Minetrix oldalát

A Bitcoin Minetrix előértékesítése óriási sikert aratott

A legújabb bányászati megoldás egyre nagyobb visszhangot kelt a kriptós közösségen belül. A Bitcoin Minetrix előértékesítése során 600,000 dollárnál is több pénzt sikerült bevonniuk az új projektbe.

A Bitcoin Minetrix legfontosabb tulajdonsága a decentralizált bányászati lehetőség. Ez két égető problémára nyújt megoldást egyszerre: először is a bányászathoz nagy teljesítményű, és rendkívül drága hardverekre van szükség, másodszorra pedig a gyanútlan bányászok rengeteg csalással találkoznak nap mint nap. bitcoin-minetrix-main

A decentralizált bányászaté a jövő?

Lényegében a Bitcoin Minetrix lehetővé teszi a decentralizált felhőalapú bányászatot. Ez pedig jelentősen meg fogja változtatni a mostani, meglehetősen magas belépési küszöböt, és közelebb hozza majd a bányászatot sok lelkes kriptóshoz.

Ezentúl egy sokkal szélesebb közönség fog tudni BTCMTX tokeneket vásárolni, amiért krediteket kapnak majd a felhőalapú bányászathoz, és BTC-re is át tudják majd váltani a tokenjeiket.

Alacsonyabb lett a belépési küszöb, de mit is jelent ez pontosan?

A felhőalapú bányászat legfontosabb előnyei az alábbiak:

  • Könnyű hozzáférést nyújt a kezdők számára, mert nem igényel semmilyen hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos technikai tudást.
  • Pénztárcabarát, mert nem kell drága bányász hardverekre és szoftverekre költeni.
  • Semmilyen zajjal nem jár és helyet sem foglal el a lakásból.

Ez azt jelenti, hogy a felhőalapú bányászat belépési küszöbét a Bitcoin Minetrix lehozta a kezdő kriptósok szintjére.

Szeretnék $BTCMTX érméket vásárolni

Hogyan tudsz Te is BTCMTX tokent vásárolni?

Bárki egyszerűen tud BTCMTX tokent vásárolni. Első körben egy Ethereummal kompatibilis walletre lesz szükséged, amilyen például a MetaMask. Utána menj fel a Bitcoin Minetrix weboldalára, itt kapcsold össze a walletedet az előértékesítési oldallal és már tudsz is vásárolni. Használhatsz ETH-t, USDT-t, BNB-t, vagy akár bankkártyát is a fizetéshez.

bitcoin-minetrix-reasons-why

A vásárlás után, ha lekötöd a tokenjeidet, akkor további BTCMTX-eket és felhőalapú bányászati krediteket tudsz szerezni, amiért cserébe BTC-t is bányászhatsz.

Ez a kettős megoldás megkönnyíti a befektetést és érdekeltté teszi a felhasználókat, hogy a tokenjeiket hosszútávon megtartsák. Minél több tokent kötnek le egyszerre, annál nagyobb bányászati teljesítményt fognak elérni a tulajdonosok.

A BTCMTX tokenomikája

– 5% BTCMTX a Bitcoin bányászatot fogja finanszírozni

– 35% a marketing kiadásokat fogja fedezni

– 15%-ból a közösség aktív tagjait fogják jutalmazni

– 5%-ból azoknak a tulajdonosoknak fognak jutalmakat adni, akik a platform indulásáig megtartják a tokenjeiket.

Agresszív marketing – Növekvő előértékesítés

A BTCMTX erőteljes marketing kampányt kezdett a legfontosabb kriptós oldalakon, mint a CoinTelegraph, CryptoPotato, CryptoNewsZ, CaptainAltcoin és mások. Egy népszerű youtuber, Michael Wrubel szintén megosztotta a pozitív kilátásait a csatornáján, amit 310.000-nél is többen követnek.

A könnyű bányászati lehetőség körül kialakult népszerűség gyorsan felhajtotta az előértékesítési keresletet. Az előértékesítési cél kicsivel 3.000.000 dollár felett van, ezért a befektetőknek ez az utolsó esélye, hogy az alacsonyabb 0.011 dolláros áron tudjanak vásárolni.

Erős alapokkal és folyamatosan növekvő érdeklődéssel a háta mögött, a BTCMTX jelentős tartalékot gyűjtött az ugrásszerű növekedéshez. A Bitcoin felemelkedésével együtt egyre nagyobb lesz a kereslet a megbízható decentralizált bányászati lehetőségekre, ezért most érdemes elgondolkozni, hogy szeretnénk-e részt venni a jövő bányászati modelljében.

Összefoglalás

Mivel a Bitcoin árfolyama egyre több jelét adja a közelgő bikapiacnak, ezért a BTC még mindig egy remek hosszútávú befektetést jelent. Mindeközben a Bitcoin Minetrix soha nem látott tömegekhez juttatja el a decentralizált bányászat lehetőségét.

A BTCMTX előértékesítésével együtt az esély is hamarosan véget ér arra, hogy részesei legyünk a Bitcoin bányászat legmodernebb formájának. A szemfüles befektetők jelenleg minden lehetőséget megragadnak, hogy tokent szerezzenek, miközben a BTCMTX a kriptós közösség egyik legnépszerűbb projektje lett.

Irány a Bitcoin Minetrix

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**