Az USD Coin és a Cosmos befektetők a Raffle Coin előértékesítésére készülnek

Az USD Coin a növekvő piaci aktivitás és új eszközök beáramlásának jeleit észleli. A Cosmos blokkláncot szintén a növekvő aktivitás és közössége részéről történő erős elkötelezettség jellemzi. A Cosmos hálózatban a kormányzási szavazásokon 80% körüli a részvétel. Ez a két eszköz így jól pozicionálta magát a 2024-es bikafutamra, de a befektetők a Raffle Coin előértékesítését is figyelik, amely nagy változást kínálhat az értékteremtésben.

Nagy aktivitás mellett növeli Az USD Coin a kínálatot

Az USD Coin a második legelterjedtebb eszköz, amelynek értéke pontosan 1 amerikai dollárnak felel meg. A kínálata körülbelül 30%-a a Tetherének, de szintén jól reagál a piaci viszonyok változásaira. Április 15. óta az USD Coin 1,6 milliárd tokenekkel bővült, így a teljes kínálat 34,6 milliárdra nőtt.

Az USD Coin napi forgalma is magas, a teljes kínálat több mint 17%-át kereskedik átlagosan minden nap. A stabilcoint széles körben használják a fizetési alkalmazásokban, a kripto alapú debitkártyák esetében és a decentralizált pénzügyekben is az intuitív árazása miatt.

Az USD Coin növekvő kínálata azt is jelzi, hogy új befektetők várakoznak a piacon, hogy további forrásokat juttassanak a piacra. A megnövekedett kínálatból pedig az új és régi projektek is profitálhatnak.

Cosmos megújult lendületet kapott az új lánc indítása után

A Cosmos nemrég implementálta a Soar Chain projektet, amely blokklánc nyilvántartásokat kínál az autóipari alkalmazásokhoz. A Soar Chain készül a token airdropjára, amely a Cosmos tulajdonosok és a stakerek számára is elérhető lesz.

Az elmúlt hetekben a Cosmos a projektek egyre növekvő listájával is büszkélkedhet, köztük olyan alkalmazásokkal és funkciókkal, amelyek a Cosmosra építik a rendszerüket. Néhány korábbi Solana alapú projekt is a Cosmos blokkláncra vándorolt át.

A Cosmos egy decentralizált pénzügyi hubként is működik, amelyet főként a Cronos támogat a staking funkcióban. A Cosmoson a nagyobb projektek már közel 2 milliárd dollár értékű zároltak, ami 2024-ben tovább nőhet, ha a bikapiac továbbra is fennmarad.

Raffle Coin elindítja az előértékesítés első fázisát

A Raffle Coin növeli a befolyását, és még nagyobb kedvezményt kínál az elővásárlás első szakaszában. A projekt egy szabadon hozzáférhető Web3-as platformot épít ki a változatos nyereményeket kínáló nyereményjátékok telepítésére és játszására.

A Raffle Coin célja, hogy összekapcsolja a profi felhasználókat és az alkalmi játékosokat, és mindkettőjüknek lehetőséget kínáljon a következő szintre lépéshez. A platformban rejlő lehetőségek kiaknázása érdekében a Raffle Coin a tokenkínálat 60%-át értékesíti most mindössze 0,02 dolláros induló árral.

A Raffle Coin 777,777,777,777 tokent veretett, mindegyiket egy teljeskörűen auditált és ellenőrzött okos szerződésből. Ezekből a tokenekből a csapat 5%-ot különített el a saját jutalmazásukra, amelyet egy kétéves zárolási időszak után kaphatnak majd meg.

Azonban a Raffle Coin tokenek tulajdonosai is erős ösztönzőket kapnak arra, hogy megtartsák a tokenjeiket. Minden tárca a birtokolt tokenek arányában részesül ugyanis a platform bevételeiből. A Raffle Coin a díjak és bevételek 40%-át a közösségnek fogja visszaosztani.

A Raffle Coin (RAFF) előértékesítésének teljes megértéséhez látogass el a projekt weboldalára.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***