Az XRP és a MATIC tulajdonosok rohannak Pushd-t (PUSHD) vásárolni

A Polygon (MATIC) egy olyan megoldás, amelyet az Ethereum platform skálázási problémáinak és korlátainak – például a tranzakciók sebességének és díjainak – kiküszöbölésére hoztak létre. A Polygon natív érméje a MATIC, amely a hálózatot irányítja. Konszenzus-mechanizmusként pedig a proof-of-stake (PoS) típust használja.

A Ripple (XRP) egy világszerte elismert kriptotőzsdei protokoll, amely a kriptogazdaság fizetési megoldásaként szolgál. A Ripple (XRP) azért jött létre, hogy csökkentse a kriptokereskedelem és a tőzsdézés akadályait. Ez egy központosított rendszer, azonban natív érméje, az XRP decentralizált rendszerben – XRP Ledger – működik.

Piaci pozíciók a Ripple és a Polygon számára

A cikk írásakor a Ripple (XRP) a hatodik legnagyobb kriptovaluta 32 milliárd dolláros piaci kapitalizációval. A Ripple (XRP) darabonkénti ára 0,59 dollár, és a token viszonylag stabil kereskedési volumenű volt az elmúlt négy hétben. Árfolyama az elmúlt 24 órában drasztikusan, 9%-kal esett, és fokozatosan veszíti el a közösség támogatását. Ahelyett, hogy olcsón vásárolnának belőle, a befektetők inkább az olyan alternatívákra helyezik át a hangsúlyt, mint a Pushd (PUSHD).

A Polygon (MATIC) protokollt jelenleg az Ethereum mainnet Polygonról (MATIC) Polygonra (POL) frissíti. Ez az újtítás már egy ideje zajlik, és várhatóan hamarosan be is fejeződik. A Polygon árfolyama az íráskor 0,8683 dolláron áll, ami az elmúlt 24 órában 1,48%-os esést jelent. A Polygon (MATIC) 8,3 milliárd dolláros piaci értékével a 13. legnagyobb kriptopénz a piaci kapitalizáció alapján.

Miért vásárolnak a Ripple (XRP) és Polygon (MATIC) tulajdonosok Pushd (PUSHD)-t?

Itt a világ első decentralizált online piactere, melynek natív tokenje, a Pushd (PUSHD) már vásárolható az előértékesítési szakaszban. A Pushd (PUSHD), a vevők és eladók piactere azért is kiemelkedő, mert olyan csökkentett tranzakciós rátával büszkélkedhet, amely ritkaság ebben a szektorban. A platform előnyei közé tartozik a gyorsabb tranzakciós sebesség és a biztonságosabb felhasználói fizetés KYC folyamatok nélkül.

A második előértékesítési szakaszban 0,048 dolláros piaci árral a befektetők nem fogják vissza magukat a vásárlásokkal. A Pushd (PUSHD) token átment az auditvizsgálaton. A protokollja legalább 20 évre szóló likviditási zárat és 250 millió darab forgalomban lévő érme teljes készletét ígérte.

A hírek szerint a Pushd (PUSHD) lehet az a kriptoprojekt, amire a közösség várt, mivel robbanásszerű növekedést ígér a hivatalos bevezetését követően. A Pushd (PUSHD) nemcsak a protokoll irányító erejét hordozza, hanem lehetővé teszi a befektetők számára, hogy Ők diktálják és irányítsák a jövőbeli fejlesztéseket. Ez azonban csak a korai befektetők számára érhető el, és ez lehet az oka annak, hogy az előértékesítési első szakasz a vártnál korábban véget ért a befektetők és vásárlók beáramlása miatt.

Végeredményben, míg az olyan érmék, mint a Ripple (XRP) és a Polygon (MATIC) jól ismert nevek a piacon, a Pushd (PUSHD) már a bevezetés előtti szakaszban képes vetekedni az erejükkel, és több befektetőt vonz, mint azt korábban várták. Ezek a tények arra utalhatnak, hogy ez egy nagyszerű lehetőség a befektetők számára, hogy minél korábban beszálljanak a projektbe.

További információkért a Pushd (PUSHD) elővásárlásási eseményéről látogass el a weboldalukra.

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***