A bálnák ezeket az altcoinokat vásárolják a piaci pánik közepette

A kriptopiac jelenleg megtévesztően csendes, amely egy várható bikapiac előjele is lehet. Ebben a nyugalmi időszakban az okos befektetők olyan altcoinokat vásárolnak, amelyek jelenleg alacsony áron vannak, de robbanásszerű növekedésre lehetnek képesek. Ez az időszak egyedi lehetőséget kínál arra, hogy azonosítsuk a potenciális nyerteseket, mielőtt szárnyalni kezdenének. A figyelem most azokra a tokenekre irányul, amelyek a bálnák érdeklődését felkeltették, és amelyekbe most nagy összegeket fektetnek. Mely altcoinok vonzzák a bálnák figyelmét, és miért érdemes ezekre a választásokra figyelni a potenciális befektetőknek? Merülj el cikkünkben, hogy felfedezd azokat az altcoinokat, amelyek a következő nagy dobás lehetnek a kriptovilágban.

A BlastUP bemutatja a Blastbox V2-t: Egy aranybánya a korai befektetőknek

A BlastUP – a Blast blokklánc első launchpadje – bemutatta a Blastbox V2-t, közvetlenül a 8 millió dolláros előértékesítési siker után. Ez az indítás újabb lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy előértékesítési áron jussanak $BLASTUP tokenekhez, tele olyan előnyökkel, mint például a $BLASTUP tokenek és a Booster Pontok. A szakértők akár 1000%-os hozamot is jósolnak, így a $BLASTUP tokenek korai megszerzése okos befektetési lehetőség lehet.

A Blastbox V2 egy kapu a BlastUP ökoszisztéma exkluzív kiváltságaihoz. A tulajdonosok olyan előnyöket élvezhetnek, mint az NFT és token airdropok, tagság az exkluzív BlastUP Klubban, valamint elsőbbségi hozzáférés az IDO-khoz (kezdeti DEX kínálatok).

Használd ki a Blastbox V2 teljes potenciálját

A Blastbox V2 megszerzése az utolsó esély, hogy korai hozzáférést biztosíts a BlastUP-hoz a lehető legjobb áron. A platform már jelentős hatást gyakorolt a Blast blokkláncra, négy sikeres IDO-val a háta mögött.

Azok számára, akik a következő nagy kripto lehetőséget keresik, a Blastbox V2 a válasz. Mivel csak 9999 darab lesz elérhető a bevezetéskor és tele van páratlan hasznossággal, ezek a limitált kiadású loot boxok gyorsan el fognak fogyni.

Cselekedj most: Szerezd meg a Blastbox V2-t, mielőtt elfogynak!

Ethereum: A piaci korrekció közepette is ellenálló jeleket mutat

Az Ethereum ára jelenleg 2656,37 és 3363,02 dollár között mozog. A közelmúltbeli visszaesés ellenére az emelkedés hívei erőt mutatnak. Az RSI 60,27-nél azt jelzi, hogy van lehetőség a növekedésre, de nincs túlvett állapotban. A 10 napos átlag 2914,80 dollár, ami kicsivel a 100 napos átlag alatt van, ami lehetséges visszapattanást jelez. A kulcsfontosságú ellenállás 3794,42 dollárnál van, és ha ezt áttöri, az ETH elérheti a 4501,07 dollárt, ami több mint 34%-os növekedést jelenthet. A támogatás 2381,12 dollárnál marad, erős hosszú távú támogatási szinttel 1674,47 dollárnál. Az utóbbi egy hétben bekövetkezett 12,30%-os és az elmúlt hónapban tapasztalt 18,05%-os csökkenést ellensúlyozza az elmúlt hat hónap 28,52%-os növekedése. Az Ethereum jelenlegi helyzete arra utal, hogy jelentős felfelé irányuló mozgásra készülhet.

A MATIC potenciális emelkedése a piaci bizonytalanságok közepette

A Polygon (MATIC) vegyes mozgásokat mutat, jelenleg 0,41 és 0,56 dollár között mozog. Az emelkedés hívei erőt mutatnak, annak ellenére, hogy az elmúlt héten 10%-ot, ebben a hónapban pedig közel 25%-ot esett. A legközelebbi ellenállási szint 0,64 dollárnál van, ami felfelé hajtó erőt jelez. Az RSI 62,20-nál van, ami szintén a MATIC emelkedő trendjét jelenti. Ha áttöri az ellenállást, elérheti a 0,78 dolláros szintet, ami a jelenlegi árhoz képest körülbelül 40%-os emelkedést jelenthet. Az elmúlt hat hónapban körülbelül 38%-ot esett, de a múltbeli árfolyamminták ígéretes bikafutamot jeleznek előre. Az emelkedés hívei hamarosan fölénybe kerülhetnek.

Az Avalanche (AVAX) kitörés előtt áll: az emelkedés hívei lendületet kapnak

A közelmúltbeli visszaesések ellenére az Avalanche (AVAX) növekedési jeleket mutat. Jelenleg 21,71 és 29,94 dollár között kereskednek vele, támogatást találva 17,66 dollárnál, míg ellenállást 34,13 dollárnál. A 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlagok szorosan együtt mozognak, ami stabilitást jelez. Az RSI 58,77-nél közelít az emelkedési területhez. Ha áttöri a 34,13 dolláros ellenállást, elérheti a 42,37 dollárt, ami több mint 40%-os növekedési potenciált jelent. A piacon megjelenő 2021-es minták ismétlődése alapján az AVAX emelkedésének hívei egy jelentős növekedésre készülhetnek.

Összegzés

Az ETH, a MATIC és az AVAX bár jó választás lehet, rövid távon kevesebb potenciált mutatnak. Ezzel szemben a BLASTUP kiemelkedik erős koncepciójával és helyével a Blast ökoszisztémában. Ez adja számára a legnagyobb növekedési potenciált a jelenlegi bikapiac során.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***