Barbie-láz a kripto piacokon – Itt a legújabb mémérme, a Shibie Coin

Kétségtelenül az év eddigi legnépszerűbb filmje a Barbie, amivel párhuzamosa a kriptovilág is bemutatja saját “Barbie” projektjét, a Shibie Coint.

Az érme körüli izgalom érhető, hiszen a fejlesztők mesterien éreztek rá, hogy mikor érdemes indítani a rózsaszín kutyás projektet.

Azzal, hogy kombinálták az egyik legnépszerűbb jelenlegi karaktert, a Barbie-t a Shiba Inu világával, egy egészen egyedi – és magas megtérüléssel kecsegtető – projekt született.

Ahogy maguk a fejlesztők is fogalmaznak, a Shibie hamarosan a mém érmék koronázatlan királynőjévé válhat, köszönhetően provokatív és pimasz stílusának.

A Shibe előértékesítése pillanatok alatt lezárulhat

Írásunk idején már elérhetők a Shibie érmék, csupán 0.000167 dolláros áron. Azonban nem érdemes túl sokat késlekedni, hiszen az előértékesítés egészen biztosan nem vesz majd sok időt igénybe. A fejlesztőknek ugyanis a célja a gyűjtés során csupán 999 999 dollár.

shibie-meme-coin-presale

Az óra szó szerint ketyeg, mivel a csapat az előértékesítés hosszát 8 napban határozta meg.

Annak érdekében, hogy mindig értesülhess a legfrissebb hírekről, mindenképpen érdemes feliratkoznod a Shibe Coin Twitter-csatornára és csatlakozni a projekt Telegram közösségéhez. Amennyiben így teszel egészen biztosan nem fogsz semmiről lemaradni a Shibie Coinnokkal kapcsolatban.

A fejlesztők tervei szerint hamarosan bemutatnak majd egy mesterséges intelligenciával támogatott Shibie Telegram botot, továbbá a Dex listázás után az érmék várhatóan Cex tőzsdéken is elérhetők lesznek.

Megnézem a Shibie oldalát

Mekkora lehet a Shibie értéke a listázás után?

Az előértékesítés során a teljes tokenkészlet 60%-a lesz eladva 0.000167 dolláros érménkénti áron, amiből összesen 999 999 dollárt gyűjtenek majd a készítők.

Vagyis a projekt mérete a listázás idején egészen elenyésző lesz, ennek köszönhetően pedig az érme rövid időn belül is képes lehet jelentős növekedést elérni.

Előfordulhat, hogy a Shibie képes lesz követni akár a korábbi sztár, a Shiba Inu sikereit is. 

Emlékeztetőül: a Shiba Inu a 2020-es indulását követő évben 11 430 362%-ot tudott erősödni.

Ez viszont még nem minden. Az idei év egyik legnagyobb mém érméje, a PEPE szintén képes volt gyakorlatilag a semmiből számos befektetőt milliomossá tenni áprilisban és májusban.

A Pepe által vert hullámokból pedig még olyan imposztor érmék is képesek voltak profitálni mint a Pepe2.0, aminek az értéke több mint 20 000%-ot tudott erősödni a listázási árához képest.

Ilyen szempontból pedig könnyen lehet, hogy a Shibie is képes lesz legalább 1000%-kal erősödni az előértékesítés végeztével.

Mivel a Shibie a legjobbkor válik majd elérhetővé, ráadásul az egyedi látványvilága miatt egészen biztosan sokan felkapják rá a fejüket, így rövid időn belül a befektetők kedvence lehet a projekt.

Megnézem a Shibie oldalát

A cél bekerülni a nagyobb Cexekhez

A $SHIBIE érmékből 20% a Dex likviditás fedezetére van félretéve, aminek köszönhetően a listázás egészen biztosan egy gördülékeny folyamat lesz.

Továbbá 10%-át különítették el a fejlesztők egy esetleg Cex listázásra.

Ez a lépés jól példázza, hogy a kezdeti Dex listázás után kitartanak majd a projekt mellett, így idővel valóban egyike lehet a Shibie a legnagyobb mém érméknek.

Pontosan ezért fontos, hogy még a listázás előtt beszerezz a tokenekbők, hiszen később már csak a korábbinál magasabb áron tudsz majd csatlakozni.

Kiemelt szerep jut a marketingnek

Szintén a csapat hosszú távú céljait igazolja, hogy az érmék 5%-a a marketing költségek fedezésére lesz majd fordítva.

Köszönhetően a jelenleg tomboló “Barbie láznak”, a készítők amennyiben sikeresen meg tudják lovagolni ezt a hullámot, abban az esetben a Shibie valóban a Shiba Inu útjára léphet.

Szintén fontos még kiemelni, hogy az érmék legnagyobb része a közösség birtokában lesz, ezért pedig nem lesz lehetőség semmilyen belső kereskedésre, vagy a listázást követően visszaélésre.

ride-with-shibie

A fenti okokból kifolyólag pedig teljesen valószínűnek tűnik, hogy rövidesen a Shibie hirdetéseivel a legtöbb felületen találkozhatunk majd. Ennek egyenes következményeként pedig a szűkös érmekészlet villámgyorsan el fog fogyni.

Szintén valószínűnek tűnik, hogy az online platformok mellett a készítők a legnagyobb influenszerekkel is fel fogják venni a kapcsolatot. Amikor pedig ez megtörténik, a Shibie népszerűsége hatványozott növekedést érhet majd el.

Hasonlóan a legtöbb projekthez, a Shibie esetében is várhatóan röviddel a listázás lezárása után kerülnek majd az érmék listázásra. Ekkor – amennyiben vásároltál az előértékesítésen – a Shibie weboldalán egy “Claim” felirat fog megjelenni.

A vásárlás során használt tárcádat ekkor ismét csatlakoztatni kell, majd a “Claim” gombra rákattintani. Ha ezzel végeztél, akkor az érmék néhány percen belül máris a tárcádban lesznek.

Megnézem a Shibie oldalát

A Shibie hódítani készül

Mindent összefoglalva jól látható, hogy a Shibie mindennel rendelkezik, ami a mém érméknél a siker záloga lehet.

Nem egy, hanem kettő jelenleg is kiemelkedően népszerű szereplő látványvilágát egyesíti a projekt, ráadásul mindezt szerethető, mégis vicces módon.

Ezenfelül a korrekt tokenomikának köszönhetően nem kell aggódni semmilyen visszaéléstől, hiszen az érmék túlnyomó része a befektetők birtokában lesz.

Végezetül a készítők egy saját mesterséges intelligenciát használó botot is készítenek Telegramra, amivel így képesek lehetnek a támogatók figyelmét hosszú távon fenntartani.

Ha pedig még ez sem lenne elég, nagy mennyiségű token lesz félretéve a projekt népszerűsítésére, ezáltal rövidesen tömegek fognak értesülni a Shibie-ről.

Ha szeretnéd ezt az igazán különleges kutyust jobban megismerni, akkor ne késlekedj, látogass el még ma a Shibie weboldalára!

Megnézem a Shibie oldalát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**