A BC.GAME hatalmas lottóval ünnepli Argentína legendás győzelmét

Buenos Aires, Argentína, 2022. december 20.- A BC.GAME, az Argentin Labdarugó-szövetség (AFA) hivatalos kriptokaszinó szponzora egy hatalmas lottóval ünnepli Messi és Argentína legendás győzelmét. Akár 100 000 dollár is gazdára találhat a kriptokaszinó VIP játékosai között. Az eseménnyel kapcsolatos további információkat a kvalifikált játékosok e-mailben és a platform értesítésein keresztül kapnak majd.

Argentína győzött Franciaország ellen

A nagy várakozással és szívszorító pillanatokkal teli estén Argentína vitte haza a 2022-es FIFA világbajnokság bajnoki címét. Argentína 4-2-re legyőzte Franciaországot büntetőpárbajban az idegtépő döntő mérkőzésen, amelyet a katari Lusail Stadionban (Lusail, Katar) rendeztek.

Az argentin labdarúgó-válogatott vasárnap esti, Franciaország elleni győzelmével újabb trófeával bővült Argentína világbajnoki címeinek listája. Ez Argentína harmadik világbajnoki győzelme az utolsó, 1986-os világbajnoki címe óta, így 36 éve nyert utoljára vb-t az ország.

Messi álma volt, hogy megnyerje a 2022-es világbajnokságot

Lionel Messi futballkarrierje alatt minden lehetséges díjat és elismert elnyert, kivéve egyet: a világbajnoki címet. Miután 2014-ben elvesztette a döntőt Németország ellen, a 2022-es világbajnokság jelentette számára az újabb esélyt a világbajnoki cím megszerzésére.

Argentína megérdemelt győzelmének köszönhetően Messi végre elérte, és ezzel a labdarúgás legnagyobb címét is bezsebelhette. A történelmi győzelem nemcsak az argentin labdarúgó-válogatott szurkolóinak okozott mérhetetlen örömet, hanem Messi legendás futballkarrierjének is nagyszerű befejezése.

A BC.GAME, az AFA legújabb, 2022-es globális szponzora gratulál a csapatnak a “valaha volt legnagyobb futballmeccs” megnyeréséhez. Argentína diadala még több izgalmat hoz a futballközösség és a kriptokaszinó játékosai számára, mivel világszerte még több sportfogadási lehetőséget nyit meg. A jövőben a BC.GAME közössége több, kizárólag a játékosoknak szóló eseményre és promócióra számíthat, a BC.GAME és az AFA közelmúltbeli partnersége által hozott közösségi média tevékenységek és elköteleződések mellett.

A BC.GAME-ről

A BC.GAME egy közösségi alapú online kriptokaszinó platform, amely 2017-ben indult és immár 5 éve működik. A platform kaszinójátékok, élő kaszinók és sportfogadási lehetőségek széles választékát kínálja, és több mint 8000 játékcímmel rendelkezik a platformján, amelyek asztali és mobileszközökön is elérhetők.

A kriptopénz és blokklánc technológia integrálásán túlmenően a BC.GAME az egyik első online kaszinó, amely támogatja a Lightning Networköt, a Binance Smart Chaint, az Arbitrumot és más 2.rétegű megoldásokat, amelyek hozzájárultak a kaszinó- és blokklánc-iparágak átalakulásához. 2022 júniusában a BC.GAME a 2022-es Sigma Awards díjátadón “Az év kriptokaszinója” címet nyerte el.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése fokozottan javasolt. Kereskedj felelősségteljesen.***