Biden a kriptokereskedőket támadja, a Tradecurve DEX kínálhat megoldást

Az Egyesült Államok elnöke, Joe Biden ellenzi az adósságplafonról szóló megállapodást, amely előnyös lenne a kriptopénz kereskedőknek. Ennek eredményeképpen a blokkláncipar számos felhasználója alternatív megoldási lehetőségeket keres a kérdésre. A Tradecurve hibrid tőzsde olyan megoldást kínál, amely előnyös lehet a befektetők és a kereskedők számára. A TCRV hasznossági token az előértékesítés 2, fázisában exponenciális növekedést mutat.

>>>VÁSÁROLJ TCRV TOKENEKET<<<

Összefoglaló:

  • Joe Biden nem fogadja el a kriptokereskedőknek előnyös adósságalkut.
  • A vita még zajlik. A befektetők alternatív kereskedési lehetőségek után kutatnak.
  • A Tradecurve platformot azért fejlesztették ki, hogy megoldást kínáljon az ilyen típusú kérdésekre. Lendületben az előértékesítés 2. fázisa.

Biden nem fogadja el a kriptopénz kereskedőket védő adósságmegállapodást

A japán Hirosimában, a G7 csoport csúcstalálkozóján Joe Biden elnök sajtótájékoztatóján elfogadhatatlannak nevezte a republikánusok által javasolt feltételeket.

“Nem fogok beleegyezni egy olyan alkuba, amely a gazdag adócsalókat és kriptokereskedőket védi, miközben közel száz – bocsánat – közel 1 millió amerikai számára veszélyezteti az élelmiszersegélyt” – nyilatkozta Joe Biden amerikai elnök. A kriptopénz-kereskedők állítólagos védelme az adóveszteség-vadaszat nevű kereskedési stratégiára utal.

A Washington Post publikációja alapján jelenleg is folyik a vita a Fehér Ház és a republikánus vezetők között a kriptopénz tranzakciók blokkolásának mikéntjéről. A kriptopénz-adóveszteség vadászat (tax-loss harvesting) egy olyan stratégia, amelyet a befektetők a teljes adókötelezettségük csökkentésére használnak, és magában foglalja a kriptopénz veszteséggel történő eladását annak érdekében, hogy a kriptopénzekből származó tőkenyereséget ellensúlyozzák. A veszteség érvényesítéséhez az eszközt el kell adni, a bevételt pedig az eladást megelőző vagy követő 30 napon belül egy hasonló eszköz megvásárlására kell fordítani.

TradeCurve

A Tradecurve lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy névtelenek maradjanak és hozzáférjenek mindenhez, amire szükségük van

A legtöbb központosított tőzsde hosszadalmas KYC-eljárást követel a felhasználóktól. Ez biztosítja a felhasználók számára a legmagasabb szintű adatvédelmet és anonimitást, amikor kriptovalutákkal kereskednek a platformon. A konkurens platformokon a befektetők jellemzően magas jutalékoknak is ki vannak téve, amelyek felemészthetik a nyereségüket. A Tradecurve pedig úgy lett kialakítva, hogy az iparág legalacsonyabb díjaival rendelkezzen.

A Tradecurve az egyetlen olyan platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptovalutákat helyezzenek letétbe, és azokat fedezetként használják a származékos vagy spot kereskedéshez. Ez azt jelenti, hogy eszközosztályokkal globális szinten kereskedhetnek ugy, hogy biztosítják anonimitásuk és a privát kulcsaikat védelmét.

A Tradecurve csapata az integritás és az átláthatóság fenntartása érdekében Proof of Reserves (PoR) rendszert is bevezetett. A Tradecurve mögött álló néhány exkluzív jellemző közé tartozik a magas, 500;1-től kezdődő tőkeáttétel és az algoritmikus kereskedés, ahol a felhasználók mesterséges intelligenciát (AI) használhatnak a kereskedések lebonyolításához.

>>>VÁSÁROLJ TCRV TOKENEKET<<<

A csapat tisztában van azzal, hogy nem mindenki kriptoszakértő, ezért a kezdőket egy Metaverse Trading Academy fogad, amely megtanítja, amit tudniuk kell. Elemzők azt jósolják, hogy a projekt értéke 100-szorosára emelkedhet induláskor. A csapat azt tervezi, hogy az indulást követő első három hónapban 100 000 új felhasználót vonz a platformra.

A TCRV nevű hasznossági token jelenleg az előértékesítés 2. szakaszában tart. Ebben a szakaszban mindössze 0,012 dolláron lehet belőle vásárolni; a 3. szakaszban az értéke 25%-kal, 0,015 dollárra fog emelkedni. A befektetők és a kereskedők korán be akarnak szállni a projektbe, még mielőtt az indulas előtt el kezd veszíteni az értékéből.

A kereskedők és befektetők a Tradecurve oldalára vagy az alábbi linkekre navigálva többet megtudhatnak a projektről:

Kattints ide a weboldal megnyitásához
Kattints ide a TCRV token elővásárlási fázis eléréséhez
Vagy kövess minket a Twitteren
Csatlakozz a közösségünkhöz Telegramon

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***