Binance Jersey: fiat – kriptó tőzsdét indít a Binance Európában

Új fiat – kriptó tőzsdével debütál a Binance Európában, áll egy a CoinTelegraph-nak megküldött friss közleményben.

A Binance új kereskedési platformja, amit Binance Jersey névre kereszteltek, euróban és fontban kínál kriptovaluta váltást és kereskedést a kontinensen és az Egyesült Királyságban.

A listázott párok között lesz a BTC/GBP, ETH/GBP, BTC/EUR és ETH/EUR és a regisztráció KYC személyazonosításhoz kötött.

A közleményben a Binance kiemeli, az európai kontinensre történő betörés egyben lehetőséget ad a küszöbön álló Brexit kockázatok kivédésre is a brit tradereknek, mely a legfrissebb hírek szerint egyébként valószínűsíthetően elmarad.

Múlt év augusztusában hasonló aggodalmak miatt nyitott irodát Dublinban a Coinbase. Az európai tevékenységét Londonból szervező Coinbase szintén attól félt, hogy a Brexit után nem lesz hozzáférése az uniós piacokhoz.

2018. júniusában a Binance már aláírt egy egyetértési megállapodást egy jersey-i szervezettel, mely a szuverén sziget digitális szektorát képviseli.

Az együttműködés keretében a tőzsde oktatást és tréningeket szervez Jersey-n a blokklánc technológia hasznosságáról.

A világ egyik legnagyobb kereskedési volumenű kriptotőzsdéje a múlt hónapban vezetett be két új XRP párt.

Azt megelőzően listázta a dollárhoz rögzített és a Circle által kibocsátott USD Coin (USDC) stabilcoint egy szintén frissen indult stabilcoin piaccal (USDⓈ) egyetemben. Az új párok közt szerepel a (BNB/USDC), Bitcoin (BTC/USDC), Ethereum (ETH/USDC), Ripple (XRP/USDC), EOS (EOS/USDC), Tether (USDT/USDC) és Stellar (XLM/USDC) is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük