Bitcoin kávézó Magyarországon: már bitcoinnal is fizethetjük a kávénkat Pécsett!

A Kisülés Kávéműhelyben (Pécs, Ferencesek utcája 5.) már a legnagyobb digitális fizetőeszközöket is elfogadják fizetéskor.

Pécs a mediterrán hangulatok városa, ahol a belváros napos utcáin már önmagában is élmény ücsörögni egy kávézó teraszán. Nem beszélve arról, ha a kiszolgálás is kedves, a kávé pedig különleges!

A Kisülés Kávéműhely 2014-ben kezdte meg működését a belvárosban állomásozó “100 éves villamosban”, s rendkívüli atmoszféráját és a legmagasabb minőségű úgynevezett specialty kávéját gyorsan megszerették a pécsiek.

[su_carousel source=”media: 12870,12872,12866,12864,12869″ link=”custom” target=”blank” width=”1100″ height=”600″]

Egy költözés után, de maradva a régi villamos vonalán, a Ferencesek utcája 5. szám alatt várják vendégeiket a világ legjobb termőterületeiről származó kávékkal és a világ egyik legjobb kávégépével.

A specialty kávék mellett specialty teával, helyben sütött croissanttal és süteményekkel, illetve helyi borokkal és sörökkel kényeztetik a vendégeket. A kávézót egy testvérpár üzemelteti, akikben közös a jó kávé és a jó hangulat szeretete, különbség viszont, hogy Sándor inkább vendéglátós vénával rendelkezik, Péter pedig inkább pénzügyi területen szerzett jártasságot.

Utóbbi egy pénzügyi tanácsadó céget vezet, s ennek kapcsán kezdte el korábban tanulmányozni a kriptopénzeket, s jelentős tapasztalatot szerzett ezen a területen, ill. a felhőalapú bányászati megoldásokban.

“Azt gondoltuk, hogy haladni kell a korral, s mivel én már évek óta használom a kriptodevizákat és tanulmányozom azok gyakorlati használhatóságát, ezért bevezettük a Kisülésben a bitcoinnal és etherrel való fizetés lehetőségét. Azt hittem, hogy eleinte ez csak egy jól hangzó dolog lesz, de rögtön az első nap egy fiatal pár észrevette a matricát az ajtónkon, s jelezték, hogy ők bitcoinnal fizetnének. Másnap pedig jött az első etherrel fizető vendég is.” – mesélte Sági Péter tulajdonos.

Tudomásunk szerint Pécsett ők az egyedüli vendéglátóhely, ahol tudunk kriptopénzekkel fizetni, így hát aki Pécsett jár, elő az online tárcákkal és irány kávézni a Kisülés Kávéműhelyben!

A Kisülés Kávéműhely és a Bitcoin Bázis csapata maximálisan elkötelezett a kriptopénz adoptáció és a hétköznapi használhatóság növelése iránt és szeretné a coinereket (értsd: akinek már van) egy kis előnyhöz juttatni.

Az alábbi szupertitkos jelszó bemondásával/bemutatásával 10% kedvezményt kaptok legalább két termék vásárlásakor (pl. 2 kávé rendelésekor, vagy kávé+croissantnál):

I ❤️ CRYPTO

Jó kávézást mindenkinek és #HODL!

***Figyelem! Fenti írásunk egy nonprofit sajtóközlemény a magyar kriptogazdaság kiépülése érdekében. Ügyvédeknek: A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük