The Bitcoin Store – a bitcoin bolt, ahol kripto cuccokat lehet venni

Létezik egy bitcoin bolt a neten, The Bitcoin Store, ahol mindenféle dolgot lehet bitcoinért vásárolni.

A bitcoint manapság számos helyen használják már fizetőeszközként a világon. Egyre több szolgáltató fogadja el a digitális pénzeket fizetségképpen, tulajdonképpen bármilyen szolgáltatás és áru vásárolható már vele az interneten.

Bitcoin bolt, ahol bitcoin ajándéktárgyak kaphatókA The Bitcoin Store, az újonnan indult e-kereskedelmi oldal egy helyre szeretné tömöríteni az eladókat, hogy a vevők könnyebben tudjanak vásárolni bitcoinért cserébe.

Az oldalon elérhető termékek között szerepel bitcoin bányászathoz szükséges felszerelések és hardverek mellett műtárgyak, matricák, ruhák, vagy akár a legjobb kriptovaluta pénztárcák is. A legfontosabb, hogy a vevők kriptopénzben tudnak fizetni: a bitcoin mellett lehetőség van litecoinban, és dogecoinban is fizetni.

A kriptopénz minden felhasználónak mást jelent. Tekinthetik fizetőeszköznek, egy bizalmi rendszernek, vagy szimplán egy protokollnak. A The Bitcoin Store a kriptopénzek szeretetét szeretné megosztani mindenkivel aki az alapítókhoz hasonlóan élvezi a digitális pénz használatot.

The Bitcoin Store – a bitcoin bolt

A bitcoin bolt prémium minőségű kripto témájú ruházatot, pólókat, sapkákat árul a digitális pénz szerelmeseinek. Azok a lelkes bitcoin használóknak is van bőséges kínálata, akik többet szeretnének egy bitcoin feliratú pólónál. Ajándéktárgyak, műtárgyak, hardware mind szerepel a virtuális polcokon. Az igazi rajongók akár egy fémből készült zoknit is megvehetnek, ezzel állítva emléket az egyik első tárgyaknak, amit bitcoinért lehetett megvásárolni.

HashFlare

Ezek az egyedi bitcoin témájú pólók és ruhák szeretnék, ha magával ragadnák a nagyközönséget a kriptopénzek világába. Igyekeznek a szállítási költségeiket alacsonyan tartani, hogy termékeik a világ minden pontjára eljuthassanak.

Biztonságos online rendelési rendszerükben bitcoinnal, litecoinnal és dogecoinnal lehet fizetni. De elfogadják az olyan hagyományos fizetőeszközöket, mint a PayPal és a hitelkártyák.

The Bitcoin Store

“Imádjuk, hogy ennyi fajta kriptopénzzel lehet nálunk fizetni. Minden vásárlónkat arra ösztönzünk, hogy digitális pénzekkel fizessenek.” Mondta Stephen Macaskill, a The Bitcoin Store vezetője.

Mivel a kriptopénzek nyílt forráskódúak, az e-bolt is ezen a vonalon szeretne működni. Bárkinek megengedik, hogy részt vegyen a termékek fejlesztésében vagy az értékesítésben. Egy termék javasló űrlapot kitöltve lehet javasolni új termékeket, amik bekerülhetnek a bitcoin bolt kínálatába. A javaslatokért cserébe a The Bitcoin Store igen hálás, hiszen az új kreatív termékekért cserébe szívesen osztoznak a profiton is.

A bolt azt ígéri, hogy a termékkínálat folyamatosan bővülni fog az éppen aktuális mémekkel és a bitcoin közösség mindennapos kultúrájában meghonosodott dolgokkal. A céljuk, hogy a bitcoin forradalmat elterjesszék a populáris kultúrában és felkeltsék a figyelmet a bitcoin ajándéktárgyakkal és ruhákkal.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.