A BitFlyer és a Brave együtt fejleszt egy új kriptotárcát

  • 41
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Brave partnerségi együttműködést kötött a BitFlyer-rel Japán folyamatosan növekvő piacának feltérképezésére. 

A BitFlyer Japán legnagyobb kriptovaluta tőzsdéje, már ami a kereskedési volument illeti. A neves kriptotőzsde most bejelentette, hogy partnerségi megállapodást kötött a Brave adatvédelmet biztosító böngészővel.

A bejelentés szerint a BitFlyer és a Brave kriptovaluta tárcát fog fejleszteni a Brave böngésző felhasználói számára. Az új kriptotárcáról viszont semmilyen információt nem osztott még meg a két közismert vállalat. A Brave böngésző japán felhasználói Basic Attention Token Points-ban (BAP) részesülnek, mivel a helyi rendeletek értelmében nem kaphatnak BAT tokent, illetve tőzsdén pénzre váltható pontokat. A cégek közleménye felkeltheti a spekulánsok érdeklődését, hiszen sokan gondolhatják azt, hogy az új kriptotárca fejlesztésének köszönhetően talán a japán felhasználók is BAT tokent szerezhetnek, vagy a BAP-ot BAT-ra válthatják át.

A Brave szóvivője azt mondta a partnerséggel kapcsolatban, hogy „pontokat használunk a felhasználók jutalmazására, de ennek vannak bizonyos korlátai. Úgy gondoljuk, hogy a partnerségen keresztül lehetséges ezeken túljutni. ”

A BitFlyer azt nyilatkozta, hogy a kriptovaluta pénztárcáról további részleteket egy július 30-án Tokióban megrendezésre kerülő rendezvényen tárja a nyilvánosság elé, ahol Brendan Eich, a Brave alapítója is részt vesz. Az eseményen elsősorban a hirdetőkre koncentrálnak majd.

A Brave népszerűsége Japánban

A Brave egyre népszerűbb Japánban. A múlt hónapban a böngészőt létrehozó vállalat a BTS pop csapattal és a Rush Gaming-el, egy kizárólag japán felhasználók számára böngészőt fejlesztő csoporttal működött együtt.

A Rush Gaming esetében a korlátozott felhasználói létszámmal rendelkező böngésző kliensei hirdetések megtekintésével kereshetnek BAP-ot. A BAP segítségével a Rush Gaming csapatát is lehet támogatni. Az utóbbi időben számos japán kriptotőzsde, köztük a BitFlyer, jelentette be, hogy listázzák a Brave natív tokenjét.

A BitFlyer úgy fogalmazott a Brave-vel való együttműködésről, hogy

A Brave a BAT-hoz kapcsolódó böngésző, a böngészés pedig egy mindennapos tevékenység. Új lehetőség lesz ez a felhasználók számára, hiszen kriptovalutákat használhatnak és szerezhetnek. Azt látjuk, hogy ez egy új modell a kriptovaluta potenciáljának megmutatására. Azt szeretnénk, hogy az emberek jobban megismerjék a kriptovalutákat a Brave-vel való partnerség révén.

A BitFlyer és a Brave közös marketing kampányt indít Japánban a kriptovaluták és a blokklánc technológia megismerésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.