Bitpanda kriptotőzsde megszünteti a be- és kifizetési díjakat

A Bitpanda kriptotőzsde számos új változtatást eszközöl a platformon, többek között eltörli a befizetési és kiutalási díjakat minden pénznem esetében.

A Bitpanda új változtatásokat indított el a kereskedési platformján. A legjelentősebb a felhasználók szempontjából, amelyet e hónap elején jelentettek be, a befizetési és kiutalási díjak eltörlése minden valuta esetében.

“Mindig keressük a módját, hogy még egyszerűbbé tegyük a befektetéseket, hogy maximalizálhassuk a lehetséges hozamokat. Ezért örömmel jelentjük be, hogy mostantól minden pénznemben és minden fizetési móddal ingyenesen tudsz be- és kifizetéseket eszközölni a Bitpanda számládról.

A lépés célja, hogy a felhasználók rugalmasabb döntéseket hozhassanak, és választhassanak, hogy a kriptotőzsdén elérhető 2800 eszköz melyikébe fektetnek be. A Bitpandán tehát a ki- és befizetések díjmentessé válnak, függetlenül attól, hogy a nemrég fizetési módként hozzáadott PayPalt, az Apple Payt vagy a hitel- és betéti kártyákat használja a felhasználó.

Az osztrák vállalat emellett a fizetési limiteket is megemelte a platformon, a hitelkártyák napi limitje például 10 ezer euróról 20 ezer euróra emelkedett.

Bitpanda változásai új európai szabványt hoznak létre

A most eszközölt változtatásokkal a Bitpanda olyan európai vállalattá válik, amely az egyik legmagasabb napi és havi limitet kínálja Európában.

Eric Demuth, a Bitpanda vezérigazgatója és társalapítója elmondta:

“A Bitpanda vezető szerepet tölt be az európai piacon, és megszoktuk, hogy merész lépéseket teszünk ügyfeleink érdekében. Az összes befizetési és kiutalásii díj eltörlése új mércét állít fel, és végső soron még jobb felhasználói élményt nyújt a befektetőknek.”

A Bitpanda azt is bejelentette, hogy több új helyi verifikációs módszerrel is bővülni fog. Az elképzelés szerint az év során nagyobb lokalizációt vállalnak a különböző kulcsfontosságú piacokon.

“Ahhoz, hogy sikeresek legyünk minden piacon, ahol működünk, helyi szereplővé kell válnunk. Ez azt jelenti, hogy könnyebben elérhetőbbek vagyunk mindenki számára, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. Munkatársaink minden egyes piacon a helyszínen hozzák meg a döntéseket, hogy meggyőzzék az aktuális célcsoportot. Ez a legelterjedtebb helyi verifikációs módszer használatával kezdődik, és az adott piacon legelterjedtebb fizetési móddal végződik. A fizetési díjakat egy ok miatt akarjuk törölni kiküszöbölni: felhasználóink mindig a legjobbat követelik, ha egyszer úgy döntenek, hogy megbíznak a Bitpandában.” -mondta Demuth nyilatkozatában.

Együttműködés a RLB NÖ-Wien bankkal

A múlt hónapban a Bitpanda bejelentette partnerségét a hagyományos Raiffeisenlandesbank Niederösterreich-Wien (RLB NÖ-Wien) bankkal, hogy kriptokereskedelmet kínáljon.

A gyakorlatban a “Mein ELBA” mobil banki alkalmazáson keresztül a bank felhasználói digitálisan kriptovalutákba, nemesfémekbe és más eszközosztályokba fektethetnek.

A Bitpanda felhasználóbarát white-label integrációjának célja, hogy lehetővé tegye a “kereskedést mindenki számára” azáltal, hogy az alkalmazáson belül világos és érthető áttekintést nyújt az összes eszközről.