3 altcoin, melyet nem szabad kihagyni a portfólióépítésből

A digitális eszközök világa nyüzsög a 2024-es bikapiac elindulásával. A forradalmi technológia lehetőséget kínál a befektetők számára, hogy kiaknázzák az eddig felfedezetlen projektekben rejlő megtérülést is. Az izgalom hevében olyan altcoinok is kiemelkedhetnek, melyek eddig rejtve maradtak. Ez a cikk három ilyen kriptovalutát mutat be, melyet minden befektetőnek érdemes lenne figyelemmel kísérni.

BlastUP előértékesítés: a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja elindult!

A BlastUP egy úttörő indítópult a Blast, Layer 2-es ökoszisztémán belül, mely több, mint 1 milliárd dolláros TVL-lel rendelkezik – és mindezt 35 nap alatt érte el! A BlastUP sikere nyilvánvaló, hiszen pár hét alatt gond nélkül elérte a 4 millió dolláros finanszírozást, mely a korai befektetőknek köszönhető.

A BlastUP mottója a „Grow faster, earn more” magyarul annyit tesz, hogy „Növekedj gyorsabban, érj el többet”. A projekt elsődleges célja a belépési korlát csökkentése a blokklánc-alapú startupok számára, ezzel biztosítva őket a kezdeti siker lehetőségéről.

A BlastUP token a projekt gerincét adja, mely hozzáférést biztosít a többszintű IDO-indításokhoz, az exkluzív hűségbónuszokhoz és a staking utáni extra kamathoz.

>> Növekedj gyorsabban, érj el többet a BlastUP segítségével! <<

A BlastUP token-tulajdonosok olyan exkluzív előnyökkel gazdagodhatnak, mint az airdropokhoz való hozzáférés, a különleges IDO-jutalmak és az extra kamat a staking után.

Ahogyan a BlastUP utat tör magának, továbbra is elkötelezett amellett, hogy egy globális központot hozzon létre a Blast-közösség számára. A BlastUP pedig rohamosan növekszik, teret hódítva minden résztvevője számára.

A BlastUP roadmapje 2026-ig egzakt ütemtervet kínál, melyben szerepet kapnak az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetése is, melyek tovább gazdagíthatják az egyébként is sikeres és gazdag ökoszisztéma képességeit.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, juss hozzá a korai előnyökhöz! <<

Avalanche (AVAX): ingadozás a piaci bizonytalanság közepette

Az AVAX árfolyama az elmúlt időben 51,34 – 58,12 dollár között mozgott. Az elmúlt héten 18,51%-kal csökkent a token árfolyama, ugyanakkor az egyhavi növekedés 6,12% volt. A hathavi emelkedése meghaladta a 360%-ot, mellyel a piac egyik legerősebb szereplőjévé vált. A jelenlegi bizonytalan mozgás első sorban a piaci hangulatból fakad.

A befektetők nagy figyelemmel követik az Avalanche (AVAX) projektjét, hiszen a jövőbeli várakozásaik szerint ez lehet a következő bikapiac egyik legsikeresebb projektje. Ha az AVAX árfolyama áttöri a 62,13 dolláros ellenállást, akkor a következő akadály 68,91 dollárnál következik. A 48,57 dolláros támogatási szint meg nem tartása ugyanakkor könnyedén eredményezhet további esést, mellyel az AVAX akár a 41,79 dollár alatti tartományba is benézhet. A mutatók leginkább semleges tartományban találhatók, elképzelhető egy nagyobb fokú volatilitás a közeljövőben.

Jupiter (JUP): lehetőségek kockázat árán

A JUP árfolyama jelentős javulást ért el a múlt héten, értéke 15,79%-kal nőtt. Múlt havi eredménye egy 157,48%-os emelkedés volt a februárban bevezetésre kerülő Solana-tokennek. A JUP jelenleg 1,39 – 1,94 dollár között mozog, technikai indikátorai semleges zónában találhatók.

A jövőre nézve a JUP számára a legfontosabb a 2,14 dolláros ellenállás leküzdése. Alulról az 1,30 dolláros első, és 1,03 dolláros második támasz jelenthet problémát vagy potenciális belépőszintet. A 10 napos egyszerű mozgóátlag értéke 1,56 dollár, mely bizakodásra ad okot.

Következtetés

Összefoglalva, az AVAX és a JUP érdekes lehetőségeket kínálnak, ugyanakkor rövid távú potenciáljuk nem túl magas. Ígéretes koncepciója és a Blast ökoszisztémába való integrációja miatt a kiemelkedő választás lehet a BlastUP. Ez előnyös helyzetbe hozza azokat, akik szeretnék kamatoztatni a lehetőségeket a jelenlegi 2024-es bikapiacon.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***