A zuhanást követően 88 000 dollár lehet a Bitcoin; 3-50-szeres növekedés előtt az altcoinok

Az elmúlt időszakban hatalmas nyomás nehezedik a kriptovaluta-piacra. A Bitcoin BTC Price BTC Price legutóbbi áresése sok befektetőt kiszórt, ugyanakkor a bikapiac előbb vagy utóbb, de megérkezik. Az altcoinok rendkívül kedvező belépési áron mozognak, számos projekt készen áll a parabolikus mozgásra. Míg a Bitcoin árfolyama akár 88 000 dollárig is emelkedhet, egyes altcoinok akár 3-50-szers mozgásra is képesek lehetnek. Cikkünk összefoglalja, mely projektek a legígéretesebbek most, a korrekciót követően.

A BlastUP bemutatja a Blastbox V2-t, egy aranybányát a korai befektetők számára

A BlastUP, a Blast-ökoszisztéma vezető launchpadje bemutatja a Blastbox V2-t, mely a 8 millió dolláros előértékesítési siker után került bevezetésre. Ez egy újabb lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy $BLASTUP-tokenjeiket előértékesítési áron szerezzék be, és számos további jutalomban részesüljenek, mint extra $BLASTUP tokenek és Booster pontok. Az iparági elemzők szerint akár 1000%-os is lehet a $BLASTUP-ban rejlő potenciál, szóval itt az ideje cselekedni.

A Blastboy V2 átjárót teremt a BlastUP ökoszisztémájának exkluzív kiváltságaihoz. A tulajdonosok ezáltal olyan előnyökre tehetnek szert, mint NFT-k, token airdropok, exkluzív BlastUP klubtagság, valamint elsőbbségi hozzáférés az IDO-khoz.

Fedezd fel a Blastbox V2-ben rejlő potenciált!

A Blastbox V2 biztosítja az utolsó lehetőséget, hogy beszerezd BlastUP tokenjeid a lehető legkedvezőbb áron. A platform jelentős mérföldköveket teljesített az utóbbi időben, a Blast-blokkláncon belül már 4 sikeres IDO-n van túl a projekt.

Azok számára, akik a következő nagy dobást keresik a kriptovaluta-piac viszontagságos idejében, a Blastbox V2 a tökéletes választás. A piacra lépést követően mindössze 9999 darab áll rendelkezésre, mindegyik páratlan hasznossággal felszerelve, a sikerük és népszerűségük pedig garantált.

Cselekedj most, biztosítsd be a Blastbox V2-det a készlet erejéig!

Szerezd be Blastbox V2-det, mielőtt elfogyna!

A JTO Coin verheti a következő hullámokat a piacon

A JTO Coin által ígért áttörés felhasználóbarát platformjának és élvonalbeli technológiájának köszönhetően szinte biztosan garantált. A gyors, olcsó és biztonságos tranzakciók a felhasználók és fejlesztők legújabb kedvencévé teszik, a rejtett gyöngyszemre sok iparági elemző felhívja a befektetők figyelmét. Véleményük szerint nagy emelkedés vár még a projektre.

Készen áll a növekedésre a Mantra DAO

Az OM a Mantra DAO natív tokenje, célja a decentralizált pénzügyek forradalmasítása. A token felhatalmazza a felhasználókat, hogy biztonságos és átlátható lekötési és kölcsönzési szolgáltatásokat vehessenek igénybe. A projektben rejlő potenciál hatalmas, az eszközt szinte meg sem rázta a közelmúltban tapasztalt visszaesés.

A NEAR Protocol készen áll a következő altcoin season-re

A NEAR egyike azon ígéretes kriptovalutáknak, melyek valódi hasznossággal rendelkeznek. Az alacsony díjakkal és gyors tranzakciókkal operáló hálózat elsőként vezetheti be a sharding technológiát teljesítményének növelésére, AI-integrációi pedig az éppen futó narratívák legnagyobb képviselőjévé teszik. A közelmúltban tapasztalt áresés ellenére a projektben rejlő potenciál hatalmas.

Jelentős növekedési potenciál van az Avalanche-ben

Az AVAX egy gyorsan növekvő L1-es token, mely gyors tranzakciók és alacsony költségek mellett kínál maximálisan megbízható, fejlett technológiával rendelkező ökoszisztémát a pénzügyektől a játékok világáig. A historikus mintázatok 2021-hez hasonló növekedést várnak a projekttől, ebben a ciklusban hatalmas potenciál lehet benne.

Következtetés

Kétség sem fér hozzá, hogy a hamarosan esedékes bikapiacon a Bitcoin árfolyama el fogja érni a 88 000 dollárt, a JTO, az OM, a NEAR és az AVAX pedig hatalmas növekedésre lesznek képesek. Ennek ellenére a BLASTUP lehet az egyetlen projekt, mely a Blast-ökoszisztéma támogatásával akár piacvezető projektté is válhat.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***