Ez az 5 kriptovaluta gazdaggá fog tenni a következő bikapiacon!

Képzeld el, hogy a jövő gazdagsága csak néhány okos döntésre van! A 2024-es bikapiac során olyan vissza nem térő lehetőségeket teremt a piac, melyeket a tapasztalt és rafinált befektetők kihasználhatnak, ezek a lehetőségek pedig lendületükkel hatalmas megtérülési potenciállal rendelkeznek. Fedezd fel, mely öt kriptovaluta az, amely képes lehet a portfóliókat teljesen felforgatni és jelentős növekedést generálni!

A BlastUP átlépte a 4,6 millió dolláros határt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 4,6 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Kilátások az Aptos számára

Az Aptos piacának közelmúltbeli teljesítménye messze nem volt olyan meggyőző, mint 2021 első heteiben. A befektetők óvatosnak tűnnek, mivel az APT árfolyamára hatalmas eladói nyomás került, mely rövid távon megnehezíti a kereskedést. Hosszabb távon kétség sem fér hozzá, hogy mekkora potenciállal rendelkezik rugalmassága miatt.

Az Aptos körüli szkepticizmus és optimizmus keveréke kivárásra készteti a befektetőket, mindenki várja a végleges trend kialakulását, melyhez már csak a megfelelő belépőszintek szükségesek. Amennyiben az APT meg tudja állni a helyét ezekben a viszontagságos időkben is, a következő bikapiac sztárja lehet.

Az Arbitrum elemzése és jövőbeli potenciálja

Az elmúlt időszakban az ARB árfolyama rendkívül hullámzó teljesítményt nyújtott, messze elmaradt riválisaitól és leginkább csak lefelé tendált. Az árfolyama egy bizonyos alsó és felső korlát között ingadozott az elmúlt hónapokban, nem volt képes arra a növekedésre, mint versenytársai – pedig maga a hálózat szenzációs érdeklődést élvez.

Az Arbitrum teljesítményét nagyban befolyásolja az Ethereum is, ez a Layer 2-es megoldás gyors és olcsó tranzakciókat kínál. A piac jelenlegi határozatlansága ugyanakkor nehezíti az Arbitrum elfogadását, mint legnagyobb Layer 2-es alternatíva. A befektetők úgy érzik, hogy az ARB árfolyama nem fogja tükrözni a hálózat teljesítményét.

Egyetlen út maradt a Pyth számára

A PYTH ugyanolyan ingadozó heteket tudhat maga mögött, mint a többi kriptovaluta. Annak ellenére, hogy márciusig kiemelkedő teljesítményt nyújtott, most óvatosan érdemes közeledni a Pyth Network felé, mivel az eszköz számos kulcsfontosságú támaszt bukott el az utóbbi időben.

Tekintettel a Pyth Network valós idejű, láncon belüli adatok biztonságos tárolására és kezelésére, a jelenlegi piaci hangulat nagy befolyással van hasznosságának megítélésére. A kereskedők és a fejlesztők egyaránt tekinthetik a stabilitás mintaképének a Solana-alapú projektet. Mivel a hálózat ilyen viszontagságos időkben is megállta a helyét, kétség sem fér hozzá, mekkora növekedési potenciállal rendelkezik hosszú távon.

Változékony piaci feltételekkel találkozik a Starknet

A Starknet értéke a közelmúltban jelentős hullámvasút-effektussal szembesült, rövid távon jelentős esés korrigálta az előtte hetekig tartó masszív emelkedést. A jelenlegi hangulat az STRK körül rendkívül óvatos, mindenki kivárásra játszik.

A Starknet működésének alapvető megértéséhez tisztában kell lenni a méretezhető blokklánc-alkalmazások fontosságával, melyek lehetővé teszik a decentralizált applikációk gördülékeny futtatását. A piaci tétovázás ellenére a Starknet technológiája hosszú távon a legnagyobbak közé emelheti.

Következtetés

Könnyedén előfordulhat, hogy az APT, az ARB, a PYTH vagy az STRK a következő bikapiac legnagyobb sztárja lesz, mivel ezek a projektek nem véletlenül vannak ott a száz legnagyobb kriptovaluta között. A rövid távú ingadozások új belépési lehetőségeket teremtenek, mely során érdemes a BlastUP előértékesítési kampányát is figyelembe venni. A Blast ökoszisztéma gerince és a mögöttes innovatív technológia új szintekre emelheti a launchpad-projektet.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***