Kriptovaluták, melyek árfolyama az egekbe szökhet májusban

Kezd felforrósodni a kriptopiac, a 2024-es bikapiac pedig új lehetőségeket kínál az újabb és tapasztaltabb befektetőknek egyaránt. Ebben a hónapban, jól megválasztott befektetésekkel égig érő hozamokat lehet elérni. Ennek elengedhetetlen eleme a gondos időzítés és alapos elemzés.

A BlastUP akár 1000%-kal is emelkedhet év végéig!

A BlastUP előértékesítése hatalmas érdeklődést váltott ki a globális kriptovaluta-rajongók körében, rövid idő alatt el is érte finanszírozásuk az 5 millió dollárt. A projekt már több, mint 12 ezer befektetőt nyert meg, a BLP tokenek árfolyama pedig hamarosan az egekbe szökhet!

Az előértékesítési kampány május végéig tart, így már csak pár hét van arra, hogy beszerezd a BLP-tokeneket, melyek akár 1000%-os megtérülésre is képesek lehetnek. A jelenleg néhány centért kínált tokenek év végére akár a 10 dollárt is elérhetik.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Előrejelzés az Aptos számára

Az APT árfolyama elég tág intervallumot járt be az utóbbi hetekben, a Solana-killer megjárta a 8,13 dollárt is és elérte a 10,12 dollárt is. Az elmúlt héten 18,32%-kal, az elmúlt hónapban pedig majdnem 50%-kal esett árfolyama. Az utóbbi időben az eladók uralják a piacát.

Frissítés és kilátások az Ondo körül

Az ONDO árfolyama a múlt héten 6,80%-kal, múlt hónapban pedig 18,18%-kal esett. Jelenleg 0,70 – 0,89 dollár között ingadozik, ugyanakkor az elmúlt hónapok alatt több, mint 2300%-kal emelkedett az árfolyama. Az egyszerű mozgóátlagok csökkenő tendenciát mutatnak, a technikai indikátorok szerint semleges tartományban található.

A Starknet jelenlegi helyzete

Az STRK árfolyama 1,11 – 1,40 dollár között mozgott. A Layer 2-es projekt natív tokenje az elmúlt héten 13,77%-ot vesztett az értékéből, míg az elmúlt hónapban ez az értékvesztés meghaladta a 46%-ot is. A nemrégiben debütáló kriptovaluta eddig 471%-ot erősödött. A 10 napos mozgóátlag 1,14 dolláron, a 100 napos mozgóátlag 1,21 dolláron található.

Következtetés

Az elmúlt hetekben bekövetkezett korrekció remek belépési szinteket generált a kereskedők számára. Az olyan tokenek, mint az APT, az ONDO és az STRK is lenyűgöző hozamokat generálhatnak májusban, ugyanakkor a BlastUP előértékesítésére is érdemes figyelni, mely hamarosan a végéhez közeledik. A Blast ökoszisztémába történő integráció és az innovatív technológia könnyedén piacvezetővé teheti a BLP tokent.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***