Kriptovaluták, melyek készen állnak a robbanásra!

Kezd beindulni a kriptopiac, mivel a 2024-es bikapiac kezdete egyre több izgalmat rejt a befektetők számára. Ezek a hullámok pedig a kevésbé ismert kriptovaluták fel irányítják a befektetői érdeklődést, melyek rendkívüli megtérüléssel kecsegtethetnek. Cikkünk célja feltárni azokat a kriptovalutákat, melyek jelentős előrelépésre számíthatnak a következő időszakban.

A BlastUP átlépte a 4,6 millió dolláros határt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 4,6 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Vegyes képet mutat az Aptos mozgása

Az APT árfolyama a közelmúltban lokális csúcsokat és mélységeket vegyesen döntögetett, a token ingadozó fázisban van. A piac bizonytalansága az átlagosnál durvább hatással van az Aptosra, a befektetők projektbe vetett bizalma megtörni látszik, előfordulhat, hogy sokan kiszállnak a projektből.

A skálázhatóság és gyors tranzakciós sebesség keveredésére összpontosító projekt technológiai háttere tompíthatja a negatív hullámokat, ugyanakkor az adaptáció és érdeklődés nélkül nem fog sehova sem kifutni. Az Aptos célja szilárd platformot kínálni a decentralizált applikációk futtatásához, mely felhajthatja az APT árfolyamát is.

Lendületet vesz a Toncoin áprilisban

A TON a közelmúltban erős felfelé irányuló mozgást mutatott, árfolyama történelmi csúcsot döntött, mely pozitív hangulatról árulkodik. A befektetői bizalom most rendkívül erősnek mondható a Telegram kriptovalutája számára. A Toncoin erős teljesítménye a változó piaci feltételek ellenére is fennállt, kiemelve a projekt stabilitását.

A TON-ban lévő növekedési potenciál megkérdőjelezhetetlen, a szilárd alapokra épített projekt mellett nemcsak háttere, hanem innovatív technológiája is döntő erővel bírhat. Versenytársaihoz képest gyorsabb és költséghatékonyabb, a felhasználók egyik kedvenc blokklánca. A befektetők nem véletlenül optimisták a TON-nal kapcsolatban, hosszú távú kilátásai hihetetlenül pozitívak.

Stabilan tartja helyét a Ripple

Úgy tűnik, hogy végre stabil helyzetre talált a Ripple és az XRP árfolyama stabilizálódni tud. Hol fel, hol le kilóg, de tudja tartani a mozgóátlagokat, mielőtt a piac megerősödésével együtt elindulna felfelé. Rövid távon az árfolyam nem sokat mozdulhat, visszatekintve látott már szebb napokat is.

Az XRP közössége erős, ugyanakkor nem igazán érkeznek új befektetők a projektbe, mely pesszimista kilátásokat sejtet. A piaci kihívások és jogi hercehurca ellenére még mindig az egyik legerősebb kriptovaluta projektek között van számontartva.

Következtetés

Az APT, a TON és az XRP is szerepel azok között a kriptovaluták között, melyek az utóbbi időben stabilitásukról és bennük rejlő potenciáljukról tettek tanúbizonyságot. Mindhárom projekt remek választásnak tűnhet a következő bikapiacra, azonban a BlastUP méretéből és technológiájából adódóan kiemelkedik a listából: a Blast ökoszisztéma gerincét képző indítópult hatalmas növekedési potenciállal bír, a 2024-es bikapiac egyik leginkább kiemelkedő választása lehet.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***