A DOGE, WIF és az XRP befektetői a BlastUP-ra koncentrálnak a korrekció közepette

Jelentős korrekciót tapasztalhattunk az elmúlt napokban a kriptopiacon, számos népszerű token 10-20%-ot veszített az értékéből, így a befektetőknek újra kell definiálniuk stratégiájukat a bikapiac kezdetén. Az új, feltörekvő projektek ilyenkor egy extra lehetőséget adnak a befektetők számára, hogy kamatoztassák felhalmozásaikat. Ez a cikk bemutat néhány alternatívát, melyek hatalmas megtérülési potenciállal kecsegtetnek.

Folytatódik a BlastUP előértékesítése, itt a Blast ökoszisztéma első indítópultja!

A BlastUP úttörő indítópultnak számít, a Blast ökoszisztéma legmodernebb megoldása lehet, mely hamar elérte az 1 milliárd dolláros zárolt értéket a hálózatán. A Blast sikere is nyilvánvaló, hiszen 4 millió dollárnyi finanszírozást gyűjtött össze eddigi előértékesítési kampányában, ezzel fokozatosan felkeltve a korai befektetők figyelmét.

A BlastUP mottója a „Grow faster, earn more” magyarul annyit tesz ’Növekedj gyorsabban, érj el többet’. Ennek az elsődleges indítópultnak a célja, hogy csökkentse a belépési korlátot a blokklánc-alapú startupok számára, ezzel is biztosítva őket a sikerről.

A BlastUP token a projekt egyik sarokköve hozzáférést biztosít a többszintű IDO-indításokhoz, extra staking kamatokhoz és exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Növekedj gyorsabban és érj el többet a BlastUP segítségével! <<

A BlastUP token-tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdropok-ban való részvétel, különleges IDO-jutalmak és lehetőség extra staking-kamatok beváltására.

Ahogyan a BlastUP folyamatosan előretör, továbbra is elkötelezett amellett, hogy egy globális, közösség-orientált központot hozzon létre a Blast számára, mely támogatja a startupok fejlődését. A BlastUP rohamosan hódít, az ökoszisztéma minden résztvevője legnagyobb örömére.

A BlastUP fejlesztési terve 2026-ig nyilvánosan elérhető, az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér hamarosan megérkezik a platformra, ezzel tovább gazdagítva az ökoszisztémát!

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és használd ki a korai előnyöket! <<

Lendületet vesz a Dogecoin a korrekciót követően

A mémcoin-őrületnek köszönhetően a DOGE az utóbbi időben pozitív tendenciát mutat, értéke minden időszakot figyelembe véve növekedett. A befektetői bizalom erősödése és a narratíva térnyerése elhozhatja az áttörést az igazi, örök mémcoin számára.

A DOGE közelmúltbeli teljesítménye hatással lehet a jövőbeli keresletre és felhasználhatóságra. Az élénk közösségi média-jelenlétéről ismert kriptovaluta Elon Musk támogatásával a következő bikapiacon elérheti akár az 1 dollárt is, ehhez segítséget nyújtanak a vállalkozások, melyek fizetési módként fogadják el a DOGE-t.

Gyengülni látszik a Dogwifhat lendülete

A Dogwifhat az elmúlt hónapok legnagyobb növekedését mutatta be a legnagyobb altcoinok között, azonban úgy néz ki, a befektetők óvatosan viszonyulnak a Solana-alapú mémcoinhoz. A lassulás időszaka azonban új lehetőségeket is rejt egyben, a későn érkező befektetők most felvehetik pozícióikat.

A WIF emelkedésében hatalmas potenciál van, hiszen ez a ciklus a Solana- és Base-alapú mémcoinokat részesítheti előnyben. A csökkenő tendencia miatt kialakuló eladói nyomás egyhamar megszűnhet, ebben az esetben pedig jelentős teljesítménynövekedésnek lehetünk szemtanúi. A WIF tágabb értelemben jelenleg a legerősebb mémcoin a piacon.

Stabilan tartja helyét a Ripple

Úgy tűnik, hogy végre stabil helyzetre talált a Ripple és az XRP árfolyama stabilizálódni tud. Hol fel, hol le kilóg, de tudja tartani a mozgóátlagokat, mielőtt a piac megerősödésével együtt elindulna felfelé. Rövid távon az árfolyam nem sokat mozdulhat, visszatekintve látott már szebb napokat is.

Az XRP közössége erős, ugyanakkor nem igazán érkeznek új befektetők a projektbe, mely pesszimista kilátásokat sejtet. A piaci kihívások és jogi hercehurca ellenére még mindig az egyik legerősebb kriptovaluta projektek között van számontartva.

Következtetés

A befektetők rövid távon gyors profitra tehetnek szert a DOGE-ba, WIF-be vagy XRP-be való befektetéssel, hiszen a korrekció remek belépőszinteket teremtett. Hosszú távon azonban érdemes olyan kis kapitalizációs, korai fázisban lévő projektekbe fektetni, mint a BlastUP. A Blast ökoszisztéma gerincét adó indítópult innovatív koncepciójára előbb-utóbb minden befektető felfigyel majd, ez pedig az egekbe röpítheti a BLP árfolyamát.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***