A szakértők szerint a mémcoinok és az AI-coinok lehetnek a legfelkapottabbak júniusban

Június rendkívül izgalmas hónap lehet a kriptovaluták számára. Megkérdezett szakértőink szerint a mémcoin- és AI-coin narratíva lehet a legforróbb a nyár első hónapjában. A 2024-es bikapiac kezdeti fázisában már láthattuk ez a két narratíva mire is képes, most, hogy az izgalmak kezdenek fokozódni, újabb szintre léphetnek a projektek. Cikkünk célja, hogy feltárja, melyek ezek.

A BlastUP előértékesítés utolsó hete, 35% kedvezménnyel!

Elérkezett a BlastUP előértékesítési kampányának utolsó hete. A mindössze néhány hónapja elindított projekt figyelemreméltó sikert ért el, a kampány során több mint 7 millió dollár gyűjt össze, és több mint 17 ezer befektető vett benne részt. Itt az utolsó esély, mielőtt a $BLP ára megemelkedik.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülnek, beleértve az airdropok-ban való részvételt, az IDO-részvételekért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatot a staking platformon keresztül.

Az előértékesítés május 31-én véget ér, így már csak néhány nap maradt csatlakozni a Blast úttörő indítópultjához. A BLP token várható jegyzési ára 0,1 dollár lesz, azonban most még lehetőséged van arra, hogy 0,065 dollárért beszerezd őket.

>> Utolsó esély – szerezd be $BLP tokenjeid május vége előtt! <<

Rövid távú előrejelzés a NEAR Protocol számára

A NEAR jelenleg 7,31 – 8,35 dollár között ingadozik. A legközelebbi ellenállás 8,80 dollárnál található. Amennyiben ezt a szintet sikerül megugrani, elkezdődhet a parabolikus mozgás. Ehhez a 6,80 dolláros támaszt szilárdan kell tartani. Az elmúlt hónapban 12,88%-ot emelkedett a NEAR árfolyama, az RSI-je 45/100, vagyis semleges tartományban mozog. A MACD enyhén negatív.

Tekintsd át a Render lehetőségeit

Az RNDR token jelenleg 9,21 – 11,32 dollár között ingadozik, legfontosabb ellenállása 12,66 dollárnál található. Amennyiben a 8,43 dolláros támasz stabil marad, úgy könnyedén előfordulhat, hogy az AI-token árfolyama megugorja a 12-13 dollárt a következő hónapban. Az elmúlt hat hónapban már több, mint 200%-os növekedésen van túl az RNDR, az RSI 49/100-as értéke pedig a korrekció végéről árulkodik.

Erős lehetőségek állnak a Pepe előtt

A PEPE jelenleg 0,000011 és 0,00001894 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten 40%-kal nőtt a mémcoin értéke, az elmúlt hónapban azonban meghaladta a 120%-ot is a felértékelődés mértéke. Amennyiben hinni lehet a technikai indikátoroknak, a mémcoin könnyedén elérheti a 0,00002188 dolláros ellenállást is, ez pedig új csúcsokra emelheti az árfolyamát.

Erős emelkedő trend a Floki grafikonján

A FLOKI impulzív mozgásban van éppen, árfolyama 0,0001945 – 0,0002511 dollár között ingadozik. A FLOKI árfolyama az elmúlt héten 36,24%-kal, az elmúlt hónapban 69,45%-kal emelkedett meg, féléves növekedése pedig majdnem tízszeres volt. Amennyiben marad ez a trend, úgy könnyedén 0,0002765 dollár fölé kerülhet az árfolyam.

Következtetés

A mémcoinok- és AI-vezérelt kriptovaluták narratívája rendkívül erős lehet 2024 nyarán. Ebből arra következtethetünk, hogy a NEAR, az RNDR, a PEPE és a FLOKI is kiváló választások lehetnek portfólióinkba. Aki azonban egy igazi piacvezető-potenciállal rendelkező projektbe fektetne, annak érdemes a BlastUP előértékesítésének utolsó hetét kihasználni, mivel a Blast-ökoszisztéma gerince hamarosan befejezi előértékesítési kampányát.

Weboldal: https://blastup.io/

Twitter: https://twitter.com/Blastup_io

Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW

Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***