Melyik kriptovalutákba érdemes fektetni a napokban?

A 2024-es bikapiacon a befektetők számára az lehet a legfontosabb, hogy mikor vették fel pozíciójukat. Cikkünk célja olyan projekteket meghatározni, melyek alkalmasak lehetnek a jelenlegi árszinten arra, hogy kiváló lehetőségeket nyújtsanak az újabb és tapasztaltabb befektetők számár egyaránt. Elemzésünk segíthet megvilágítani olyan szempontokat is, melyekre egy laikus nem feltétlen gondolna.

A BlastUP előértékesítése hamarosan véget ér, ez az utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése iránt globális szinten hatalmas érdeklődés figyelhető meg, a projekt átlépte a 6 millió dolláros finanszírozást és már több, mint 15 ezer befektető döntött a BlastUP tokenek vásárlása mellett.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még néhány hét beszerezni BLP tokenjeid. Az eszköz egyes elemzők szerint akár 1000%-os megtérülésre is képes lehet, év végére pedig elérheti a 10 dollárt.

token előértékesítés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különböző airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatot a staking lehetőségen keresztül.

A BlastUP képes lehet arra, hogy kiemelkedjen a kriptopiacból. A Blast ökoszisztéma TVL szerint a hatodik legnagyobb blokklánc, valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációk futtatására. A projekt mottója a „Grow faster, earn more” annyi tesz, hogy ’Növekedj gyorsabban, érj el többet’. A BlastUP egyértelműen a piac következő nagy dobása lesz!

>> Az óra ketyeg – vásárolj $BLP tokeneket május vége előtt! <<

Az Ondo elemzése, előrejelzése

Az ONDO árfolyama az elmúlt félévben 2500%-ot meghaladó emelkedést produkált, mely az elmúlt hetekre ellaposodott. Áprilisban 3,05%-os csökkenésről számolhatunk be, május első hetében pedig 1,43%-os értékcsökkenést tapasztalhattunk. Jelenleg 0,75 – 0,91 dollár között mozog a kriptovaluta árfolyama, elsődleges célja a 0,97 dolláros ellenállás átlépése lenne, hogy célba vehesse az 1,13 dolláros második ellenállást. Biztonsági támaszt a 0,64 dolláros támogatási szint és a 0,47 dolláros legalsó szint biztosít. A technikai indikátorok semlegesek, az RSI értéke 51/100.

A Cosmos trendje meggyőző

Az ATOM árfolyama jelenleg 8,20 – 9,96 dollár között ingadozik, mely egy 19,83%-os visszahúzódásnak felel meg április elejéhez képest. Az elmúlt héten 0,83%-kal csökkent az árfolyam, legközelebbi ellenállása a 10,57 dolláros szinten található. Támaszt a 7,04 dollár nyújt. Az RSI és a MACD azt jelzi, hogy semleges tartományban található, de fel kell készülni a korrekcióra is.

Bepillantás a Render helyzetébe

Az egyik legnagyobb AI-kriptovaluta natív tokenje, az RNDR lenyűgöző növekedést produkált az utóbbi időszakban. Az elmúlt héten 23,14%-kal, az elmúlt hónapban 22,18%-kal emelkedett az árfolyama. Az RNDR jelenleg 7,84 – 10,96 dollár között ingadozik, az RSI-je eléggé túlvásárolt, 85/100 az értéke. Ha a trend töretlenül folytatódik, könnyedén 15 dollár felett találhatjuk az árfolyamát.

Következtetés

Az ONDO, az ATOM és az RNDR olyan egyértelmű pick-ek, melyekkel minden befektetőnek számolnia kell. A BlastUP azonban többet nyújt, mint egy általános választás. A Blast ökoszisztéma központi eleme és az innovatív technológiával felszerelt launchpad könnyedén piacvezető lehet narratívájának köszönhetően, így érdemes kihasználni a korai beszállási lehetőséget.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***