Exponenciális növekedés előtt álló altcoinok nyomában

A kriptopiacon jelentős fellendülés várható, az iparági elemzők pedig olyan ígéretes lehetőségek után kutatnak, melyek 2024 végére hatalmas megtérülést generálhatnak. A bikapiacon a piaci körülmények rendeződése után parabolikus növekedés várható számos projekttől, cikkünk célja pedig, hogy azonosítsa ezeket. Ha diverzifikálni szeretnéd a portfóliód, itt a helyed.

A BlastUP előértékesítése hamarosan véget ér, ez az utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése iránt globális szinten hatalmas érdeklődés figyelhető meg, a projekt átlépte a 6 millió dolláros finanszírozást és már több, mint 15 ezer befektető döntött a BlastUP tokenek vásárlása mellett.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még néhány hét beszerezni BLP tokenjeid. Az eszköz egyes elemzők szerint akár 1000%-os megtérülésre is képes lehet, év végére pedig elérheti a 10 dollárt.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különböző airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatot a staking lehetőségen keresztül.

A BlastUP képes lehet arra, hogy kiemelkedjen a kriptopiacból. A Blast ökoszisztéma TVL szerint a hatodik legnagyobb blokklánc, valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációk futtatására. A projekt mottója a „Grow faster, earn more” annyi tesz, hogy ’Növekedj gyorsabban, érj el többet’. A BlastUP egyértelműen a piac következő nagy dobása lesz!

>> Az óra ketyeg – vásárolj $BLP tokeneket május vége előtt! <<

Vegyes hangulatot mutat a Sei

A SEI token jelenleg óvatos befektetőkkel rendelkezik, akik az elmúlt hónapok dinamikus növekedése után nem képesek visszaszerezni az árfolyam feletti irányítást, így most egy rendkívül szűk sávon belül mozog az árfolyam. Az alsó benchmarkok tartják magukat, azonban a Sei technológiáját és közösségét alapul véve messze elmarad a várakozásoktól.

Elmarad versenytársaitól a Polygon

A MATIC token körüli huzavona több, mint egy éve tart az eladók és a vásárlók között, ami a piac bizonytalanságára utal. A közelmúltban tapasztalható korrekció is arra enged következtetni, hogy az eladói nyomás rendkívül magas. Az elmúlt hónapok általános csökkenése a bikapiac közeledtével sem csökkent, az Ethereum L2-es megoldásától többre lesz szükség.

Viharos időszakon van túl a Sui

A Suhi hangulata az utóbbi időben rendkívül viharos, a befektetők igyekeznek óvatosan navigálni a mozgásai között, mivel se az eladók, se a vásárlók nem tudnak egyértelműen felülkerekedni a másikon. Ennek ellenére a Sui jelentős fundamentális növekedésen van túl az elmúlt félévben. Ha a Sui technológiai alapjait megvizsgáljuk, akkor látható, hogy innovatív és egyedi technológiája képes lehet rugalmas kereskedésre a közeljövőben.

Visszahúzódást mutat a Mantle

A Mantle körül szintén óvatos körülmények tobzódnak azok után, hogy az elmúlt hónapok egyik legnagyobb növekedését bemutató L2-es projekt volt. A mozgóátlagok sík pályára álltak rá, ami arra enged következtetni, hogy az árfolyam stabilizálódni látszik. A projekt mögött álló csapat és fundamentális teljesítmény ennek ellenére piacvezető L2-vé teheti.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a jelenlegi körülmények nem túl biztatóak, a SEI, a MATIC, a SUI vagy az MNT olyan kriptovaluták, melyek a következő bikapiacon hatalmas megtérülést generálhatnak. A reflektorfény ennek ellenére kétségkívül a BlastUP-ra irányul jelenleg, mivel a projekt egyedülálló ötletei és innovatív technológiája révén piacvezető lehet. Ezt erősíti meg a Blast ökoszisztémában elfoglalt szerepe is.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***