Öt kriptovaluta, mely rendkívül gazdaggá tehet idén

A piaci lelkesedés megugrása az utóbbi időben előmozdította az állapotokat abba a helyzetbe, hogy a befektetőknek meg kell találniuk a megfelelő belépőszinteket megtérüléseik maximalizálásához. Cikkünk öt kriptovalutát mutat be, mely a következő bikapiac meghatározó szereplői lehetnek. Merülj el bennük, járj utánuk kellőképpen és diverzifikáld portfóliód megfelelően!

A BlastUP akár 1000%-kal is növekedhet év végéig!

Hatalmas figyelemnek örvend a BlastUP az utóbbi időben, a benne rejlő potenciálnak köszönhetően a kriptovaluta piac meghatározó szereplőjévé válhat. A Blast úttörő indítópultja már több, mint 12 ezer aktív felhasználóval rendelkezik.

A BlastUP folyamatban lévő előértékesítése eddig hatalmas siker. A csapat a kampány során már több, mint 5 millió dollárt gyűjtött össze, és egyes elemzők között egy olyan rejtett gyöngyszem, mely év végéig akár 1000%-kal is növekedhet!

>> Vásárolj BlastUP tokeneket a maximális hozamért! <<

A BlastUP token-tulajdonosok olyan exkluzív előnyöket élvezhetnek, mint az airdropok-ban való részvétel, különleges IDO-jutalmak és lehetőség extra staking-kamatok beváltására.

Ahogyan a BlastUP folyamatosan előretör, továbbra is elkötelezett amellett, hogy egy globális, közösség-orientált központot hozzon létre a Blast számára, mely támogatja a startupok fejlődését. A BlastUP rohamosan hódít, az ökoszisztéma minden résztvevője legnagyobb örömére.

A BlastUP fejlesztési terve 2026-ig nyilvánosan elérhető, az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér hamarosan megérkezik a platformra, ezzel tovább gazdagítva az ökoszisztémát! A projekt elsődleges célja segíteni a kriptovaluta startupokat a gyorsabb növekedésben és a magasabb elérésben, mely a csapat mottója.

>> Csatlakozz MOST a BlastUP előértékesítéséhez, és használd ki a korai előnyöket! <<

A Solana historikus adatai bizakodásra adnak okot

A SOL SOL Price SOL Price szilárd teljesítményt mutatott az elmúlt időszakban, miután 2023 eleje óta hihetetlen növekedésen esett át. Árfolyama 135,95 – 155,09 dollár között ingadozik, az elmúlt héten 2%-kal emelkedett, az elmúlt hónapban viszont 3%-kal csökkent az értéke. Hathavi, 161%-os növekedése megkérdőjelezhetetlen választássá teszi. A SOL-nak le kell küzdenie a 166,73 dolláros ellenállást, különben újratesztelheti a 128,43 dolláros támaszt. Az RSI és a MACD jelenleg semleges tartományban mozognak.

Egyenletesen emelkedik a Toncoin

A Toncoin az elmúlt időszakban rendkívül masszív értéknövekedést mutatott be, árfolyama jelenleg 5,97 – 7,57 dollár között ingadozik. Az elmúlt héten 21,81%-kal emelkedett a TON értéke, ami felülmúlja az elmúlt havi korrekciót is. A legközelebbi ellenállások 8,18 dolláron és 9,78 dolláron találhatók. Ezekhez jó belépési szintet jelenthet a 4,99 dolláros támasz és a 3,39 dolláros biztonsági háló. A TON RSI-je jelenleg 56/100. A növekedés üteme állandó.

Előrejelzés az Arbitrum számára

Az ARB jelenleg 0,94 – 1,09 dolláros árfolyam között mozog, az elmúlt időszak nem igazán alakult jól a legnagyobb L2-es hálózat számára. Az elmúlt héten 7,63%-ot, az elmúlt hónapban 15,76%-ot esett az értéke. A legközelebbi ellenállási szint 1,18 dollárnál van, azonban, ha ezt nem tudja megugrani, könnyedén visszaeshet 0,88 dollárig. Az RSI-je csökkenő trendet mutat, jelenleg 48/100, szóval inkább semleges tartományban van. MACD-je viszont előkészíti a vételi akciót.

Pozitív kilátások a Starknet számára

Az STRK árfolyama jelenleg 1,11 – 1,35 dollár között ingadozik, legközelebbi ellenállása 1,51 dolláron található. A biztonsági támaszt az 1,03 dolláros szint jelenti. A token az elmúlt héten 13,45%-ot esett, az elmúlt hónapban pedig 22,19%-ot vesztett értékéből. Nemrégiben történő token airdropjának köszönhetően hihetetlen hónapokon volt túl. RSI-je jelenleg 44/100, vagyis lassan jöhet a trendfordulás.

Következtetés

Rövid távon nem biztos, hogy megfelelő hozamot tud kínálni a SOL, a TON, az ARB vagy az STRK, viszont hosszú távon a bikapiac meghatározó szereplői lehetnek. Akik azonban rövid távon is a magas megtérülésre törekednek, azoknak ajánlanánk figyelmébe a BlastUP előértékesítését. A projekt a Blast ökoszisztéma meghatározó eleme, innovatív technológiája pedig a következő bikapiac egyik legjobb választásává teheti.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***