Ezek az altcoinok 10-100-szoros nyereséget termelhetnek 2024-ben

A kriptopiac a következő bikapiac küszöbén van jelenleg. A befektetők lelkesen keresik a következő lehetőségeket, melyek exponenciális hozamot rejtenek önmagukban. Kulcsfontosságú annak a megértése, hogy mely narratívák lehetnek a következő ciklusban a legforróbbak és mely kriptovaluták rejtenek magukban hatalmas potenciált. Cikkünk célja feltárni azokat a projekteket, melyek 2024-ben 10-szeres, vagy akár 100-szoros megtérülést generálhatnak.

A BlastUP átlépte a 4,7 millió dolláros határt

A Blast UP, a Blast ökoszisztéma első számú indítópultja a közelmúltban lenyűgöző debütálást hajtott végre, és mindössze egy hónap alatt 4,7 millió dollárt gyűjtöttek össze. A legrafináltabb befektetők a kezdetektől fogva a BlastUP tokeneket vásárolják, mielőtt az az egekbe szökne.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különféle airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatszerzést a staking után.

A BlastUP kiemelkedik a kriptovaluták tömegéből. A Blast, a DeFi Llama adatai alapján a világ hatodik legnagyobb blokklánca a zárolt érték, vagyis a TVL alapján, mely valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációkkal foglalkozó projektek számára. A BlastUP mottója a „grow faster, earn more”, vagyis ’növekedj gyorsabban, érj el többet’. Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részesévé válnak, mely a következő ciklus legnagyobb dobása lehet.

>> Vásárolj BlastUP tokeneket mielőtt túl késő lenne! <<

Változékony piaci feltételekkel találkozik a Starknet

A Starknet értéke a közelmúltban jelentős hullámvasút-effektussal szembesült, rövid távon jelentős esés korrigálta az előtte hetekig tartó masszív emelkedést. A jelenlegi hangulat az STRK körül rendkívül óvatos, mindenki kivárásra játszik.

A Starknet működésének alapvető megértéséhez tisztában kell lenni a méretezhető blokklánc-alkalmazások fontosságával, melyek lehetővé teszik a decentralizált applikációk gördülékeny futtatását. A piaci tétovázás ellenére a Starknet technológiája hosszú távon a legnagyobbak közé emelheti.

A Celestia változása az ingadozások közepette

A TIA árfolyama az elmúlt időben úgy mozgott, mint egy hullámvasút. Az elmúlt hónapok jelentős emelkedése után most egy erőteljes korrekció vette kezdetét, ezt követően pedig a befektetői bizalom is megtörni látszik. A korábban magabiztosnak tűnő befektetők most óvatosan közelednek a TIA felé, inkább kivárnak, mintsem elhamarkodott döntést hozzanak.

A Celestiával szembeni piaci magatartás jelenleg inkább bizalmatlanságra utal. Ha a kereskedői trend nem változik meg, úgy könnyen lehet, hogy még lejjebb csúszik a TIA árfolyama. Amennyiben azonban fordul a trend és visszatér a belé vetett bizalom, úgy rendkívüli magasságokba is eljuthat.

Kihívásokkal teli az Avalanche környezete

Az AVAX árfolyama megjárta a mélységeket és magasságokat is az utóbbi időben. A piaci mutatók arra utalnak, hogy az AVAX jelenleg kiegyensúlyozott, ugyanakkor semleges tartományban található, vagyis a befektetők óvatosak és kivárnak a következő lépéseiket illetően.

Figyelembevéve az Avalanche ökoszisztéma alapvető tulajdonságait, érdemes kiemelni, hogy a gyors és olcsó tranzaktálás a legfőbb riválisokhoz képest hatékonyabb. Ez a robusztus blokklánc könnyedén a befektetők kedvenc választása lehet, a benne rejlő hosszú távú potenciál megkérdőjelezhetetlen.

Óvatosak a befektetők a Polkadot-tal kapcsolatban

A DOT árfolyama az utóbbi időben jelentős volatilitással nézett szembe, nem sikerült kitörnie a lefelé tartó csatornából. A befektetők folyamatosan keresik azokat a szinteket, ahol visszaszállhatnak a DOT-ba, ugyanakkor egyelőre még nem érkezett el a trendforduló pont. A technikai indikátorok egyelőre semleges tartományban találhatók.

A Polkadot egyedülálló funkciói közül érdemes kiemelni a blokkláncok összekapcsolásának a képességét, mely rendkívüli érdeklődésnek örvend. A közelmúltban bekövetkezett korrekció azonban felülírta ezt az érdeklődést, viszont a projektben rejlő hosszú távú potenciál megkérdőjelezhetetlen – hiszen a blokklánc kommunikáció olyan hiánypótló tulajdonság lehet, mint anno az internetnél is volt.

Következtetés

Az olyan altcoinok, mint az STRK, a TIA, az AVAX vagy éppen a DOT inkább a hosszú távú nyereségre fókuszálnak, hiszen rövid távon bennük van az áresés kockázata. Ugyanakkor a 2024-es bikapiac kezdetén az olyan projektek, mint a BlastUP és annak előértékesítési kampánya védelmet kínál a piaci volatilitással szemben. A Blast ökoszisztémán belüli kiemelt szerep és az innovatív technológia messzire repítheti a BlastUP árfolyamát a következő bikapiacon.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***