Ezek a kripto-milliárdosok legjobb választásai 2024-re

A 2024-es bikapiac elkezdődött, ez pedig izgalommal tölti el a befektetőket, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb altcoinokat céljaik eléréséhez. Figyelembe véve az új narratívák vagyonteremtő képességét, elemzésünk bemutatja, hogy a tapasztalt kriptomilliárdosok, akik túl vannak már több cikluson hogyan is gondolkodnak döntő szituációkban. Fedezd fel a legnépszerűbb pickeket cikkünk segítségével!

A BlastUP előértékesítése hamarosan véget ér, ez az utolsó esély!

A BlastUP előértékesítése iránt globális szinten hatalmas érdeklődés figyelhető meg, a projekt átlépte a 6 millió dolláros finanszírozást és már több, mint 15 ezer befektető döntött a BlastUP tokenek vásárlása mellett.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még néhány hét beszerezni BLP tokenjeid. Az eszköz egyes elemzők szerint akár 1000%-os megtérülésre is képes lehet, év végére pedig elérheti a 10 dollárt.

előértékesítés, blastup, befektetés

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve a különböző airdropokban való részvételt, az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint az extra kamatot a staking lehetőségen keresztül.

A BlastUP képes lehet arra, hogy kiemelkedjen a kriptopiacból. A Blast ökoszisztéma TVL szerint a hatodik legnagyobb blokklánc, valódi hasznosságot kínál a decentralizált applikációk futtatására. A projekt mottója a „Grow faster, earn more” annyi tesz, hogy ’Növekedj gyorsabban, érj el többet’. A BlastUP egyértelműen a piac következő nagy dobása lesz!

>> Az óra ketyeg – vásárolj $BLP tokeneket május vége előtt! <<

Vegyes jeleket mutat a Worldcoin

A Worldcoin körüli hangulat rendkívül optimistának mondható, ugyanakkor a legtöbb befektető még kivár a projekttel kapcsolatban. Az elmúlt időszakban nem sikerült döntő trendet kialakítani az eladóknak és a vásárlóknak, mely jól tükrözi a piac jelenlegi hangulatát. A Worldcoin innovatív elosztórendszere, ha eljut minél szélesebb rétegekhez, rendkívül népszerű lehet.

Ingadozóan teljesít a Sei

A SEI token jelenleg óvatos befektetőkkel rendelkezik, akik az elmúlt hónapok dinamikus növekedése után nem képesek visszaszerezni az árfolyam feletti irányítást, így most egy rendkívül szűk sávon belül mozog az árfolyam. Az alsó benchmarkok tartják magukat, azonban a Sei technológiáját és közösségét alapul véve messze elmarad a várakozásoktól.

Viharos időszakon van túl a Sui

A Sui hangulata az utóbbi időben rendkívül viharos, a befektetők igyekeznek óvatosan navigálni a mozgásai között, mivel se az eladók, se a vásárlók nem tudnak egyértelműen felülkerekedni a másikon. Ennek ellenére a Sui jelentős fundamentális növekedésen van túl az elmúlt félévben. Ha a Sui technológiai alapjait megvizsgáljuk, akkor látható, hogy innovatív és egyedi technológiája képes lehet rugalmas kereskedésre a közeljövőben.

Visszahúzódás után állhat talpra a Solana

Az utóbbi időben visszavonult a Solana SOL Price SOL Price a hozamlisták éléről, ugyanakkor a befektetők bizonytalansága a projektben kezd eltűnni. Az elmúlt félévben jelentős növekedést bemutató Ethereum-killer rövid távon nem biztos, hogy a legjobb beszállókat szolgáltatja, hosszú távon viszont egyértelműen az egyik legdominánsabb szereplője lehet a bikapiacnak, köszönhetően technológiájának, támogatóinak és közösségének.

Következtetés

Az altcoin-season hamarosan elkezdődik, a kriptovaluták exponenciális növekedése pedig elkerülhetetlen! A WLD, a SEI, a SUI és a SOL olyan választások, melyek hatalmas megtérüléssel kecsegtethetnek, ugyanakkor a BlastUP kiemelkedik a sorból. A Blast ökoszisztémában betöltött pozíciója és innovatív technológiája piacvezető projektté teheti.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***