A legjobb altcoinok, hogy 1000%-os növekedést érj el a bikapiacon!

A bikapiac és az altcoin season már látóhatáron belül van, sok iparági elemző arra számít, hogy bármelyik pillanatban parabolikus mozgásba kezdhetnek az eszközök. Az általános piaci helyzet nyugalomról árulkodik, ez pedig tökéletes alkalmat teremt, hogy befektessünk a magas megtérüléssel kecsegtető eszközökbe. Az altcoinok rendkívül alulértékeltek, cikkünk pedig feltárja, mely projektek kecsegtethetnek akár 1000%-os megtérüléssel.

A BlastUP kiadja a Blastbox V2-t, ami egy kincsesbánya, tele jutalommal

A BlastUP, a Blast legígéretesebb launchpadja nemrégiben 8 millió dolláros előértékesítésével tűnt fel a rivaldafényben, most pedig a Blastbox V2 bevezetésével kínál újabb lehetőséget a $BLASTUP tokenek elővételi áron történő beszerzésére. Ez a kincsesláda tele van jutalommal, beleértve a $BLASTUP tokeneket és a Booster pontokat. A BLASTUP tokenek TGE előtti vásárlása egy remek lehetőség, ami akár 1000%-os potenciális megtérülést is kínálhat.

A Blastbox V2 több mint egy értékes eszköz, ez egy átjáró a BlastUP exkluzív előnyeihez. A tulajdonosok olyan előnyökre tehetnek szert, mint a legújabb NFT-k és token airdropok, BlastUP klubtagság, és elsőbbségi IDO-hozzáférés.

Fedezd fel a Blastbox V2-ben rejlő teljes potenciált!

A Blastbox V2 beszerzése az utolsó lehetőség, hogy korai hozzáférést szerezz a BlastUP-hoz a lehető legjobb áron. Ez a launchpad villámgyorsan felemelkedhet a Blast-ökoszisztémán belül, mivel már túl van négy sikeres IDO-hullámon.

Ha még mindig a következő nagy kriptokincset keresed, akkor megtaláltad! Mivel már csak 9999 Blastbox V2 áll rendelkezésre, ideje, hogy beszerezd ritka kincsesládádat, és kihasználd páratlan segédprogramjait.

Szerezd be a Blastbox V2-det, mielőtt elfogyna!

A Toncoin túlszárnyalhatja következő ellenállását

A TON 6,84 – 8,10 dollár között kereskedik. az elmúlt hónapban 18%-os növekedésen ment keresztül a Telegram kriptovalutája, a 42/100-as RSI-je pedig arra enged következtetni, hogy az eszköz hamarosan elindulhat a 8,70 – 9,97 dolláros tartomány felé. Ehhez azonban meg kell tartania a 6,17 dolláros támaszt. Az elmúlt félévben 221%-ot emelkedett a TON árfolyama.

Döntő pillanat előtt áll a Chia

Az XCH jelenleg 21,48 – 26,25 dollár között mozog. A bikák most gyengének tűnnek, mivel az elmúlt hónapban 27%-ot meghaladó értékcsökkenésen ment keresztül az eszköz. Az XCH, ha megtöri az eladói nyomást elindulhat a 29 – 33,77 dolláros tartomány felé. Ez 50%-os emelkedést jelentene a jelenlegi szinthez képest. A bikáknak meg kell őrizniük a 14,69 – 19,46 dolláros támaszokat.

Átvehetik a Celestia irányítását a bikák

A TIA jelenleg 5,30 – 7,59 dollár között ingadozik. Az elmúlt hónapban 46%-kal csökkent az eszköz értéke, az RSI 46/100-as értéke arra enged következtetni, hogy az eszköz semleges tartományban helyezkedik el. A bikás hatalomátvétel 9,10 – 11,39 dollár közé nyomhatja fel az árfolyamot, azonban ehhez meg kell tartania a 4,52 dolláros támaszt.

A Render készen áll a kitörésre

Az RNDR 6,28 – 8,12 dollár között található. A bikák legközelebbi ellenállása 9,22 dollárnál található, azonban ezt a 11,05 dolláros ellenállás követheti. Ehhez azonban meg kell tartaniuk a kritikus, 5,54 dolláros támaszt. A közelmúltban bekövetkezett 26%-os zuhanás után megkezdődhet a bikás felfutás.

Következtetés

A TON, az XCH, a TIA és az RNDR hatalmas növekedés előtt álló projektek, azonban a BLASTUP lehet az a projekt, mely null időponttól fogva bíztató pályán mozog. A Blast-ökoszisztéma legígéretesebb projektje hatalmas növekedés előtt áll.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***