11 millió dollár felett a BlockDAG előértékesítése, csúcson a Pendle, új Jupiter integrációt

Cikkünkben a kriptovaluta piac legfrissebb trendjeit tárjuk fel, különös tekintettel a Pendle lenyűgöző emelkedésére, a Jupiter legújabb integrációjára és a BlockDAG projektjének legújabb ambiciózus, 2 millió dolláros ajándékára. Ahogyan a Pendle megközelíti a 100 legnagyobb kriptovalutát, innovatív pénzügyi protokollja egyre inkább felkelti a befektetők figyelmét.

Eközben a Jupiter decentralizált tőzsde tovább javítja a DeFi élményt a Solana csereügyletek optimalizálásával. A BlockDAG pedig egy nyereményjátékával igyekszik marketingstratégiáját kimaxolni, melynek célja a közösség bebiztosítása a projekt mögötti csapat elkötelezettségéről.

Minden idők csúcsán a Pendle árfolyama

A Pendle árfolyama történelmi csúcsot ért el azzal, hogy beállította az 5,27 dolláros árfolyamot, mely relatíve jól tükrözi a befektetői érdeklődés megnövekedését a pénzügyi protokoll iránt. Jelenleg a 105. helyen álló projekt közel van a top 100 kriptovalutához a maga 967 millió dolláros piaci kapitalizációjával. A protokoll egyedi jellemzői közé tartozik az automatizált piacjegyző – AMM – funkció, valamint a hozammegosztás képessége.

A Pendle árfolyamának megugrását alátámasztja a láncon belüli aktivitás is, mely leginkább a teljes zárolt érték, vagyis a TVL megugrásában nyilvánul meg.

A Jupiter optimalizálja a Solana csereügyleteket

A Jupiter Exchange jelentős szerepet vállal magára a Solana SOL Price SOL Price ökoszisztémán belül, mely arról ismert, hogy a lehető legkedvezőbb árfolyamot kínálja a felhasználóknak a csereügyletekhez. A projekt aggregálja a Solana likviditását, ez pedig versenyképessé teszi a swap árakat. Ezt tetézi a Crypto com DeFi tárcájával véghez vitt integráció, mely lehetővé teszi a Solana tokenek közvetlen cseréjét, megkerülve a korlátokat.

A hét minden napján, 24 órában elérhető funkció további hozzáférést biztosít a felhasználók számára az optimális kamatlábakon történő csereügyletekhez, ezzel javítva a felhasználói élményt, mely hozzájárul a DeFi technológiák szélesebb körű elterjedéséhez.

A BlockDAG ajándékkampánya felkelti a befektetők érdeklődését

A BlockDAG újabb hatást gyakorol a piacra, mivel 2 millió dollárt tervez szétosztani közösségén belül. A promóció célja a felhasználók aktivitásának felkeltése a közösségi médiában, mely során 50 szerencsés résztvevő jelentés pénznyereménnyel gazdagodhat. Ez a megközelítés elősegíti az elkötelezettséget, és növeli a BlockDAG elérését és felhasználói bázisát.

E mellett a BlockDAG bemutatta legújabb promóciós videóját a tokiói Shibuya Crossing óriásplakátjain. A világ legnyüzsgőbb keresztezésében elhelyezett reklám biztosítja a hagyományos csatornákon történő elérést, felkeltve a sokszínű felhasználóbázis érdeklődését. A videó kiemeli a BlockDAG innovációs törekvéseit, és világos stratégiát vázol fel, melynek egyik elsődleges pillére a 600 millió dolláros kitűzött érték elérése még idén.

Nézd meg a BlockDAG promóciós videóját itt!

A BlockDAG ütemterve és célja egyaránt azt támasztja alá, hogy a projektnek helye van az 50 legnagyobb kriptovaluta-projekt között a CoinMarketCap és CoinGecko oldalán is. A projekt eddig 11,4 millió dollárt gyűjtött össze előértékesítési kampányában, ahol minden egyes token rendkívül kedvező, 0,0035 dolláros árfolyamon forog. A strukturált megközelítés és az egyértelmű mértföldkövek arra utalnak, hogy a piacot teljes mértékben kontrollálni tudják.

Zárszó

A kriptovaluta piac izgalmas fejleményeken ment keresztül, a Pendle árfolyamcsúcsa és Jupiter fejlesztései mellett a BlockDAG promóciós kampánya is rendkívül ígéretes hullámokat generálhat, mely a marketingstratégia megalapozott kiterveléséről árulkodik.

Mivel a jelenlegi körülmények között, ezek a projektek tűnnek a legjobb lehetőségeknek, hiba lenne elszalasztani a BlockDAG előértékesítését, ahol még rendkívül kedvező áron lehet beszerezni a tokeneket. Amennyiben a csapat így folytatja fejlődését, hamarosan sokszorosát fogják érni a BlockDAG tokenek.

Fedezd fel a BlockDAG hivatalos csatornáit és tudj meg mindent az előértékesítésről!

Weboldal: https://blockdag.network
Előértékesítés: https://purchase.blockdag.network
Telegram: https://t.me/blockDAGnetworkOfficial
Discord: https://discord.gg/Q7BxghMVyu

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***