Blokklánc találkozó, ahová érdemes ellátogatni: ez a European Blockchain Convention

Október 25-én és 26-án Barcelona ad otthont Európa legnagyobb blokklánc találkozójának. A European Blockchain Convention szervezői most mindenre gondoltak: nem csak előadásokkal, de workshopokkal, különböző programokkal és egy hackathon versennyel is készülnek. Tarts velünk, mutatjuk a részleteket!  

Kriptovalutába fektetni egy izgalmas módja lehet annak, hogy megismerkedj a szektorral. A fejlesztők, a kereskedők és a kriptovaluta rajongók azonban folyamatosan keresik azok az eseményeket, amelyek segíthetnek abban, hogy tovább fejlesszék tudásukat.

De miért éppen egy blokklánc konferencián vegyünk részt?

Az ilyen eseményeken/konferenciákon az iparág szakértőitől és prominens szereplőitől első kézből értesülhetsz a legfrissebb információkról, trendekről és fejleményekről. Mivel pedig az iparág közösségi alapokon nyugszik, a konferenciákon kialakított kapcsolatok hosszú távon is hasznosak lehetnek számodra. Lehetőséged nyílik például üzleti partnerségek kialakítására és új befektetési lehetőségek felfedezésére. Számos blokklánc projekt és kezdeményezés továbbá ezeket az eseményeket használja az új termékeik vagy szolgáltatásaik bemutatására. A rendezvényeken megismerheted a projekteket és személyesen kérdezhetsz a mögöttük álló csapattól.

Az eseményeken való részvétel segít megérteni a kriptovaluták és a blokklánc technológia világát. Ez pedig rendkívül fontos, hiszen a tudatosabb befektetők kevesebb hibát követnek el, ha tájékozottabbá válnak. Nem mellesleg pedig, a konferenciákon a résztvevők hangulatát és véleményét is megfigyelheted, ami segíthet abban, hogy megtudd, milyen irányba tart a piac, és ez hogyan érintheti a befektetéseidet.

PROMÓ: Ha élőben a helyszínen követnéd a konferencia eseményeit, akkor írd be a ‘BITCOINBAZIS‘ voucher kódot jegyvásárláskor és kedvezményben részesülsz!

S miért a European Blockchain Convention eseményre látogass el?

A European Blockchain Convention Európa legnagyobb blokklánc találkozója egy különösen vonzó lehetőség. Az esemény ugyanis a vállalati blokklánc megoldásokra, illetve a technológia hagyományos iparágakban való alkalmazására összpontosít. A szervezők elmondása szerint rengeteg hagyományos bank és pénzügyi intézmény részt fog venni a rendezvényen. Ez pedig aláírja a tényt, hogy a tradicionális szereplők is optimisták a digitális eszközök jövőjével kapcsolatban. A tudásátadás érdekében a rendezvény szervezői továbbá üzleti vezetőket, politikai döntéshozókat és technológiai szakértőket is egy asztalhoz ültetnek majd.

Az eseményen részt vevők betekintést nyernek a különböző blokklánc projektek kulisszái mögé, és felfedezhetik az európai blokklánc startupok befektetési lehetőségeit. Több mint 300 alapító, vezérigazgató és iparági szakérő lesz jelen, akik előadásaikkal mélyebbre ásnak a blokklánc, a kriptovaluta iparág és a web3 dinamikusan változó világában. Az előadók között szerepelnek például a Nansen, a Fidelity, a Fabric Ventures, az Animoca Brands, a Banco Santander, az Algorand, a Fireblocks, a BBVA, a BNP Paribas, a Volkswagen, a Binance és Galaxy Digital vezetői is.

A kiállítóteremben találkozhatsz az iparág jelentős szereplőivel, a különböző workshopokon és a konferencia utáni eseményeken pedig lehetőséged nyílik a kapcsolatépítésre, illetve személyes meetingekre. Találkozhatsz továbbá Európa legmenőbb startupjaival, valamint részt vehetsz a befektetői találkozókon is, ahol kikérheted az iparágban jártassak véleményét. Ha pedig mindez nem elég, a konferencia egy 48 órás hackathont is rendez, ahol több hackercsapat fog részt venni, hogy összemérjék tudásukat és kreativitásukat.

Tekintettel arra, hogy megnőtt az iparágban jártas tehetségek iránti kereslet, valamint a blokklánc bevezetése terén is felgyorsultak a dolgok, felismertük annak szükségességét, hogy a jövő építői számára teret kínáljunk a kibontakozásra, hogy a web3-ban megkezdhessék karrierjüket. Izgatottak vagyunk azon lehetőség miatt, amit a Hackathon a blokklánc közösség számára fog nyújtani” – tette hozzá Victoria Gago, az esemény társalapítója.

A European Blockchain Convention már 2018 szervezi eseményeit, hogy platformot biztosítson az iparági szereplők és az érdeklődők (legyen szó zöldfülű vagy profi befektetőről) számára. Ha az idei esemény felkeltette érdeklődésedet, ne habozz, vásárold meg jegyedet a konferencia hivatalos honlapján.

A BitcoinBázis már biztosan jelen lesz a rendezvényen, így érdemes bekövetni közösségi média felületeinket, hogy első kézből értesülj a fejleményekről:

Twitter: https://twitter.com/bitcoinbazis
Instagram: https://www.instagram.com/bitcoin_bazis/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@bitcoinbazis.hu

Ha élőben a helyszínen követnéd a konferencia eseményeit, akkor írd be a ‘BITCOINBAZIS‘ voucher kódot jegyvásárláskor és kedvezményben részesülsz!