Blokktech implementáció, ICO startupok, kriptopénz elemzés: ez és még sok más vár a résztvevőkre a németországi Blokklánc és Bitcoin konferencián

Április 4-én Berlin ad helyet a következő Blokklánc és Bitcoin konferenciának amelynek fő témája a blokktech, kriptopénzek és ICO-k.

Fő témák:

  • Blokklánc implementáció az üzleti folyamatok során
  • Kriptopénz elemzés és jövőbeli előrejelzések
  • ICO a startupoknak és befektetőknek
  • Legalizációs problémák

Előadók a blokktech konferencián:

A meghívott előadók között olyan blokklánc szakértők vesznek részt, mint IBM Cloud reprezentatív, nemzetközi Blokklánc Kompetencia Vezető és az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet (CERN) munkatársa.

René Bostic, az IBM Cloud technikai innovációs és új technológiákért felelős vezérigazgatója, a blokklánc technológia fejlődéséről fog előadást tartani: a koncepciótól a bevezetésig. A felhőalapú, DevOpok és fejlődő felhőtechnológiák szakértőjeként, René kitér az összes fontosabb problémára előadásában.

Egy másik meghívott szakértő Dr. Nina-Luisa Siedler, a DWF partnere, amely egy technológia fókuszált globális ügyvédi iroda és a nemzetközi Blokklánc Kompetencia Csoport vezetője, a token regulációról tart előadást. Beszédében kitér a jelenlegi környezetre és jövőbeli potenciális csapásirányokra.

Manuel Martin Marquez, a CERN, azaz az Európai Nukleáris Kutatási Szervezet projektvezetője a nyílt tudomány és a blokklánc evolúciójáról beszél. Manuel célja hogy visszaadja a tudományos eredményeket a társadalomnak, a transzparens tudomány kiteljesítésével és a blokklánc technológia használatával.

Szervező:

Blokklánc és Bitcoin konferencia Németország lesz az első Smile-Expo által szervezett konferencia, amely ilyen sok embert megmozgat. 12 év kitartó munkájával a Smile-Expo több mint 250 B2B rendezvényt szervezett a világ számos pontján amelyek között szép számban vannak ICO, fintech és blokktech rendezvnyek is.

További infó és regisztráció a Blokklánc és Bitcoin konferencia Németország hivatalos honlapján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük