Boldog születésnapot Bitcoin! Ross Ulbricht nyílt levele

Boldog születésnapot Bitcoin!

Tíz éves a Bitcoin, és mint sokan közülünk, az évek alatt büszke szülőként láttam felnőni a potenciáljához. Szerintem én vagyok az elidegenült apa a börtönben, aki nem lehet ott a gyermeke felnőtté válásakor.

Bitcoin: Anya, mikor jön haza apu?

Anya: Jön mikor tud, drágám.

Bitcoin: Anya, miért hagyott el minket?

Anya: Elmagyarázom mikor idősebb leszel. Most menj és játssz a többiekkel blokkláncost és kriptóst.

Bitcoin, mint egy 10 éves gyerek, nem is olyan elnagyolt analógia. A technológia továbbra is nagyon fiatal, és továbbra is növésben van. Gazként tör a felszínre mialatt minden tagja fáj a gyors növekedéstől, de még így is alig több mint egy tinédzser, amely előtt ott áll még a felnőtté válás korszaka. Mindenkinek át kell esni a felnőtté válás korszakán ahhoz hogy rájöjjön ki is valójában és a Bitcoin se különb ebben.

Az elkövetkezendő években kiderül mire képes a Bitcoin, mire tudjuk majd használni és egyben rájövünk a valós hatására is a világban. Nagy reményeket fűzök ahhoz, hogy a tehetséges fiunk túlnő mindenki várakozásán és naggyá válik, de továbbra is csak egy gyerek, melyet táplálni és védeni kell.

A Bitcoinnak szüksége van arra, hogy fogjuk a kezét és irányt mutassunk neki összhangban az értékrenddel, amelyre alapították és egyben megalapozta a potenciálját. Továbbra is a decentralizációra, személyes adatok védelmére és az emberek lehetőségeinek növelésére kell fókuszálnunk. A Bitcoin hírnökei és képviselői vagyunk. Hogy mivé válik az elkövetkező évek alatt, csak rajtunk múlik. Egy technológia mely olyan elvont fogalmakat mint béke és egyenlőség képesek a valóságba ültetni. De rajtunk múlik hogy ezeket az ideákat elhozzuk az embereknek és a folyamatosan növekvő Bitcoin közösség és a Bitcoin számára követendő modellé tegyük.

Nagyon izgatott vagyok a következő 10 évre, mind a Bitcoin mind az összes többi kriptó kapcsán. Nagyon remélem egyszer hazatérhetek és ledolgozhatom ezeket az elvesztegetett éveket és megmutathatom hogy hova is húz a szívem.

Támogassátok a https://freeross.org/ kampányt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük