Bővül a Solana és a NEAR ökoszisztémája, mégis a KangaMoon előértékesítése lehet a nyertes

A Solana SOL Price SOL Price jelentős emelkedést tapasztal, miután az első párhuzamosított bizalmas hálózat bejelentette, hogy csatlakozik a hálózatához. A csatlakozás jelentős bővülést hozhat az ökoszisztéma számára. Ezzel párhuzamosan egy integrációnak köszönhetően a NEAR Protocol (NEAR) is bikás jeleket mutat.

A bikás hangulatot az olyan altcoinok is élvezik, mint a megugrott aktivitású KangaMoon (KANG). A projekt eddig több mint 6,6 millió dollárt gyűjtött és 400%-kal nőtt. A gyors növekedési szint pedig további emelkedést sejtet. Ahhoz, hogy tisztább képet kapjunk ezekről a nagy potenciállal rendelkező tokenekről, külön-külön is végigvesszük őket. Az írás végére látni fogjuk, hogy miért ezekbe az érmékbe érdemes befektetni.

Tovább bővült a Solana (SOL) ökoszisztémája

A Solana (SOL) figyelemre méltó növekedést mutatott, miután bejelentették az ökoszisztéma bővítését. A Solana árfolyama egyértelműen megmozdult az ökoszisztémára érkező első  párhuzamosított bizalmas számítási hálózat, az Acrium hírére.

A kapcsolat várhatóan lehetővé teszi a DeFi, a DePIN ls az AI fejlesztők és alkalmazások számára, hogy hozzáférjenek a megbízható, ellenőrizhető és teljesítőképes számítási teljesítményhez. Ennek eredményeképpen a Solana kibás fordulatot vett, és a jelenlegi ütemet tekintve minden esély adott a növekedésre. Az  előrejelzés szerint a Solana 2024 utolsó negyedévét 178,33 dolláron zárhatja, így érdemes megfontolni a korai befektetést.

A NEAR Protocol (NEAR) legújabb integrációja

A NEAR Protocol (NEAR) szintén jelentős figyelmet kapott a Prom legutóbbi integrációjának köszönhetően. Ennek révén a token sokkal nagyobb aktivitást és vonzerőt tapasztalhat, ami akár új magasságokba is repítheti.

A Prom integrálja a NEAR adatelérhetőséget az ökoszisztémájába, és ez nagymértékben növelheti a projekt iránti érdeklődést. Most az RSI és a MACD adatok jelentős bikás jeleket mutatnak, és a NEAR Protocol árelőrejelzése szerint a 2024 negyedik negyedévét 10,54 dolláron zárhatja.

A KangaMoon (KANG) bemutatja: a Kangaverzum és Social-Fi

A KangaMoon (KANG) gyorsan emelkedik, és az új tulajdonosok tömegével áramlanak be az átfogó ökoszisztéma hírére. A magával ragadó “Kangaverzum” számos Social-Fi elemmel büszkélkedhet. Ez az átfogó Play-to-Earn (P2E) játék tele van változatos játékelemekkel és sokrétű szociális interakciós eszközökkel, és ezek a szempontok potenciálisan a többi altcoin versenytársává tehetik.

A KangaMoon előértékesítése is szárnyal. A KANG token értéke elképesztő, 400%-os emelkedést ért el, ami a projekt jövőbeli potenciálját bizonyítja. A token ára a kezdeti 0,005 dolláros mélypontról katapultált, és jelenleg 0,025 dolláron kereskedik. Az erős közösség és több mint 20 000 regisztrált felhasználó biztató jövőképet fest, így az előértékesítés a hónap végére elérheti a 7 millió dollár összegyűjtött összeget.

A második negyedévre várt bevezetést követően a KANG készen állhat arra, hogy belépjen a Web3 térbe. A nagyobb tőzsdéken való bevezetés is a tervek között szerepel, valamint olyan egyéb szempontok, amelyek révén a kriptó akár a 100-szorosára is emelkedhet. Egyes elemzők szerint hatalmas hosszú távú hozamot biztosíthat a diverzifikációt kereső kereskedők számára.

Összefoglaló

Mind a Solana, mind a NEAR Protocol jelentős emelkedést tapasztal, és a jelenlegi növekedési ütem mellett 2024-ben és azon túl is csak sokkal jelentősebb nyereséget érhetnek el. Mégis, a KangaMoon elkötelezettsége egy élénk, és lelkes közösség ápolása iránt, valamint az olyan stratégiai együttműködések, mint a RaidSharksBot-tal való partnerség, kihagyhatatlan lehetőséggé teszik. Alkalmas lehet a diverzifikációra is, míg a profitmaximalizáló kereskedők is jól járhatnak az éles indulás sikerét követően.

Fedezd fel a KangaMoon (KANG) előértékesítésben rejlő izgalmas lehetőségeket!

Weboldal: https://Kangamoon.com/
Csatlakozzon a Telegram közösségünkhöz: https://t.me/Kangamoonofficial

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***