Bukméker platformot indít a bányászfarmoknak és a hardvertulajdonosoknak a Bitmain

A kínai ​​kriptovaluta bányászhardver gyártó Bitmain októberben bukméker platformot indít a kriptovaluta bányászoknak és a farmoknak.

A World Digital Mining Map (WDMM) elnevezésű platformot a Frankfurtban rendezendő Digitális Bányászati Konferencián (WDMS) indítják el, ami október 8. és október 10. között fog zajlani.

A bejelentés szerint a WDMM lesz az első globális hálózat, amely a bányászati ​​hardvertulajdonosokat összekapcsolja a bányászfarmokkal és adatközpontokkal. A platform segítségével a bányászok gyorsan találhatnak olcsó áramforrást globálisan a hardvereiknek és mellette több személyre szabott szolgáltatást is kapni fognak a Bitmaintől. Köztük a Bitmain segít a bányászfarm technológiai kivitelezésében, külföldi ügyfelekkel való kapcsolattartást, valamint operatív, beszerzési és épülethasznosítással kapcsolatos támogatást is biztosítani fog.

A WDMM platformon történő listázáshoz szükség lesz a bányászfarmoknak a jelenlegi farmjaik listázására és az elérhető hardverkapacitásukra hosztolás céljából. A bányászfarmok tulajdonosai a WDMS konferencián kérhetik majd felvételüket a platformra.

Matthew Wang, a Bitmain bányászfarmokért felelős igazgatója elmondta, a WDMM hosszú távon fenntarthatóbbá fogja tenni a kriptovaluta bányászatot azáltal, hogy egy teljesen új módszert kínál a bányászfarmoknak és a hardvertulajdonosok a kapcsolatok kiépítésére.

A Bitmain a hetekben jelentette be új Bitmain Antminer S17e bitcoin bányász szériáját, ami olcsóbb és hatékonyabb is, mint a korábbi modellek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.