Elrajtolt a CDRX előértékesítés, november 19-én indul a nyilvános

Az ígéretes projekt célja, hogy kombinálja a hagyományos pénzügyi piacokat a kriptovaluta alapú eszközökkel. Már javában fut az előértékesítés, amit november 19-én követ a nyilvános.

A csapat elmondása szerint már több mint 19 millió dollárra kaptak ígéretet a privát értékesítés során. A november 5-én rajtolt előértékesítésen csak azok vehetnek részt akik feliratkoznak a fehérlistára és ez vonatkozik a november 19-én rajtoló nyilvános értékesítésre is, ami december 23-án zárul vagy akkor, mikor minden token elkelt.

A projekt célja 100 millió dollár összegyűjtése az Ethereum ERC20-alapú CDRX token (egy nem értékpapír besorolású tranzakciós token) értékesítésével.

A teljes token kínálat 400 millió token, melyből 200 millió kerül értékesítésre az ICO során. A CDRX token ára 0.5 USA dollár. A november 17-éig tartó előértékesítési periódus során a befektetők 32 – 5 százalékos bónuszban részesülnek.

David Ward, a CDRX CEO-ja, a fejlesztés kapcsán megjegyezte, “A CDRX hálás az eddigi befektetői támogatásért és hogy értékelik a cég és a csapat hosszú távú értékét. Ennek bizonyítéka, hogy a jelen piaci körülmények ellenére komoly pénzügyi ígéreteket tettek.”

A CDRX-ről

A CDRX projektje azon forradalmi ötleten alapul, hogy demokratizálni lehet a pénzügyi piacokat és a blokklánc technológia révén hatékonyabbá tehető. A CDRX szerint az értékpapírokkal és kötvényekkel sokkal gyorsabban, biztonságosabban és olcsóbban lehet kereskedni, ha azokat digitális eszközökké konvertáljuk úgy, hogy azokat az eredeti értékpapírok fedezik. A CDRX véleménye, hogy az ilyen tokenizált eszközök kereskedése kivitelezhető a blokkláncon értékpapír tokenek, azaz Kriptó Letéti Igazolások (Crypto Depository Receipts – CDR) formájában.

A CDR-ek értékpapírok tokenizálva a blokkláncon és részvények osztályát tartalmazza

A projektfejlesztők szerint a CDR-ek egy fejlettebb és kényelmesebb módját jelentik a tradicionális értékpapír eszközöknek mivel a befektetők minden vele járó tulajdonjogot megtartanak, beleértve az osztalék és a szavazati jogot. Egyben az ilyen CDR tokenizált értékpapírok tulajdonosai számos extra előnyben részesülnek köszönhetően a blokkláncoknak: biztonság, gyorsaság, minimális adminisztrációs és tranzakciós díj, közvetítők szinte teljes hiánya.

A megoldás révén a vállalatok képesek lesznek meglévő pénzügyi eszközeiket CDR-ekre váltani vagy új részvényeket és kötvényeket kibocsátani tokenizált értékpapír formájában. Ami még lényegesebb a vállalatoknak nem kell aktívan részt venniük az értékpapírjaik átváltásában mivel mindaz egy okos szerződés segítségével végrehajtható.

A CDR-ek egyben részbeni tulajdonlását is lehetővé teszik a mögöttes eszközöknek, amely révén a kisbefektetőknek megvan a lehetősége, hogy társtulajdonosaivá váljanak a világ legnagyobb vállalatainak és a legdrágább instrumentumoknak.

Ha többet szeretnétek megtudni az ICO-ról, akkor iratkozzatok fel az előértékesítésre a hivatalos honlapon és kövessétek a projekt alakulását a Twitteren és Telegramon.

**Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A Bitcoin Bázis nem vállal felelősséget a cikk tartalmáért, megbízhatóságáért, minőségért és a hirdetés természetéért. Olvasóinknak fokozottan ajánljuk az egyéni kutatást és a cikkben közölt állítások alapos ellenőrzését.***

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük