Cégek figyelem: az Inventori blokkláncprojekt partnerprogramot hirdet!

Nem először cikkezünk az Inventori csapatáról: a 2019-ben elindult egyik legizgalmasabb magyar blokkláncprojektet már a tavalyi év során is bemutattuk kedves Olvasóinknak. A csapat most nem csak új hírekkel szolgál nekünk a termékfejlesztéssel kapcsolatban, hanem örömmel jelentik be, hogy partnerprogramukat is elindították. A program az elosztási lánc bármely fokán álló cég számára kifejezetten érdekes lehetőséget jelenthet.

Mi is az az Inventori?

Mielőtt belevágunk a legújabb hírekbe, azért egy gyors összefoglalást ejtsünk meg arról, hogy pontosan milyen szolgáltatás kialakításán is dolgozik a csapat.

Az Inventori egy olyan blokklánc technológián alapuló digitális platform, ami az elosztási lánc résztvevőinek kínál készletnyilvántartást és terméklekövetést segítő felületet. A legtöbb értékláncban rengeteg olyan cég található, akik valamilyen szabványosított rendszer követelményeinek kell, hogy megfeleljenek (pl. ISCC vagy non-GMO). Azonban ezen dokumentációk nyomon követésére jelenleg nem érhető el integrált megoldás számukra.

Ezt a problémát szerette volna orvosolni az Inventori csapata, amikor 2019-ben összeálltak a projekt megvalósítására. A platform segítségével olyan keretrendszert tudnak kialakítani a cégek számára, amellyel a korábban említett szabványosított rendszerek követelményeinek tudnak minél egyszerűbben megfelelni a szervezetek. A legjobb hír pedig talán ez: mindezt úgy teszik meg, hogy kihasználják a blokklánc technológia által biztosított összes előnyt. Így sokkal kevesebb kézi adminisztrációra van szükség. Ez nem csak a dokumentáció nyomon követésére szánt munka idejét csökkenti le, hanem a potenciális hibákat és csalásokat is.

Cégek figyelem: az Inventori partnerprogramot hirdet!

Az Inventori most partnereket keres

S bár mindössze egy éve alakult a csapat, egy év kemény munkája meghozta a gyümölcsét. A digitális platform prototípusa készen is áll, így az Inventori most partnercégeket keres, akik segítségével tesztelhetik és tökéletesíthetik a végső terméket. A teszteléshez bármilyen olyan céget szívesen látnak, akiknek napi szinten szabványosított tanúsítványi rendszerek előírásainak kell megfelelniük – legyen ez ISCC, BÜHG-BIONYOM, FSC vagy non-GMO. Ez a partnerkapcsolat természetesen nem ingyen és bérmentve történik, hiszen kölcsönösen előnyös kapcsolatok kialakítására törekszik az Inventori. A programban résztvevő cégeknek így az ingyenes előfizetési lehetőség mellett anyagi juttatást is ajánlanak. Sőt olyan funkciók létrehozását is biztosítják, amelyek specifikusan a partnercég egyéni szükségleteinek megfelelőek.

Ha valakinek felkeltettük az érdeklődését, akkor ezen a linken további információt szerezhet a partnerprogramról és egy rövid kérdőív kitöltésével már könnyen fel is veheti a kapcsolatot az Inventori csapatával. Akit általánosságban érdekel a blokkláncprojekt, az a honlapjukon vagy a Facebook oldalukon juthat még több információhoz. Ha pedig a csapattal készített legutóbbi interjúnkat szeretné valaki elolvasni, azt itt érheti el.

Már 2019-ben is az egyik legizgalmasabb blokkláncprojekt volt

Ahogy a cikk elején is írtuk, mi már jó ideje nagy figyelemmel követjük a csapat munkáját. Az Inventori, mely Ferencvári Márk, Brezovszki Máté és Bárczi István hármasából áll, ötletét tavaly mutatták be először a hazai blokklánc közösségnek az októberben Budapesten megrendezett BlockStart nevű eseményen. Ott azonnal nagy sikert arattak a blokkláncprojekt ötletével a pitch versenyen – melynek keretében nyerték meg a BitcoinBázis által egy éves médiamegjelenés lehetőségét is.

Mi izgatottan várjuk a további fejleményeket, és addig is jó munkát kívánunk a csapatnak!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük